Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι 17 και ζω σε ένα σπίτι στο οποίο δεν είναι και το ποιο δεν ειναι και το πιο ευνοϊκό για έναν έφηβο. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν από προξενιό πριν από 30-40 χρόνια. Πλέον δεν αγαπάει ο ένας τον άλλον, δεν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, δεν περνούν χρόνο μαζί και δεν συμφωνούν σχεδόν ποτέ αλλά και δεν υπάρχει ένα κλίμα μίσους απλώς έχουν αποδεχτεί ότι δεν είναι ο ένας για τον άλλον. Και οι δύο θέλουν να χωρίσουν αλλά η μάνα μου δεν έχει εργασία ούτε σπίτι για να μπορέσει να συνεχίσει την ζωή της. Επίσης ο πατέρας μου παίρνει 800 ευρώ σύνταξη και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να πληρώσει διατροφή. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση? 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πηγαινε να βρεις δουλεια και νοικιασε μια γκαρσονιερα μονος σου μεχρι ενα 200Ευρω το μηνα...και ξεκινας την ζωη σου..και θα εισαι μια χαρα...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και γιατί θέλουν να χωρίσουν; Αφού δεν τα βγάζουν πέρα ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Πες τους να κάτσουν στα αυγά τους και η μεν να εκτιμήσει τα χρήματα και το σπίτι που της δίνεται και ο δε την φροντίδα, πλύσιμο, μαγείρεμα που επίσης απολαμβάνει. Μπορούν να ζουν σαν απλοί συγκάτοικοι, όπως κάνουν τόσα και τόσα παντρεμένα ζευγάρια της ηλικίας τους.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsikdim είπε

Καλησπέρα, είμαι 17 και ζω σε ένα σπίτι στο οποίο δεν είναι και το ποιο δεν ειναι και το πιο ευνοϊκό για έναν έφηβο. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν από προξενιό πριν από 30-40 χρόνια. Πλέον δεν αγαπάει ο ένας τον άλλον, δεν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, δεν περνούν χρόνο μαζί και δεν συμφωνούν σχεδόν ποτέ αλλά και δεν υπάρχει ένα κλίμα μίσους απλώς έχουν αποδεχτεί ότι δεν είναι ο ένας για τον άλλον. Και οι δύο θέλουν να χωρίσουν αλλά η μάνα μου δεν έχει εργασία ούτε σπίτι για να μπορέσει να συνεχίσει την ζωή της. Επίσης ο πατέρας μου παίρνει 800 ευρώ σύνταξη και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να πληρώσει διατροφή. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση? 

και οι δικοι μου σε ιδια φαση ηταν, και καθησαν στα αυγα τους στο τελος. μην ανησυχείς ειναι λογικο για ανθρωπους μετα απο 30 χρονια μαζι να ειναι ετσι, ειτε με προξενιο ειτε χωρις. Εχουν βαρεθει ομως στην ηλικία τους δεν εχουν αλλη επιλογη.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε ειστε τρελοι λετε σε παιδι 17 χρονων να δουλεψει? Νομιζετε οτι θα προλαβει με το σχολειο? Θα σου ελεγα να τους πεισεις να μεινουν μαζι μεχρι να βρεθει λυση. Αν το διαλυσουν τωρα επιβαρυνουν εσενα.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsikdim είπε

Υπαρχουν και πολυ χειροτερα απο αυτη την κατασταστη οπως να γινονται φασαριες καθε τρεις και λιγο. Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους η καλυτερη λυση ειναι αυτο που κανουν τωρα. Η ανεξαρτησια ως ατομο προυποθετει οικονομικη ανεξαρτησια. ΟΙ γονεις σου καλως κακως εκαναν τις επιλογες τους. Κοιταξε εσυ να παρεις οσα πιο πολλα εφοδια μπορεις πριν βγεις στην αγορα εργασιας και οταν θα εισαι ετοιμος πηγαινε να ζησεις μονος σου. Μην βιαστεις αλλα και μην καθυστερησεις πολυ. Και επισης οπως βλεπεις σε καμια περιπτωση μην παντρευτεις μικρος <30. Κοινως μαθε απο τα λαθη που βλεπεις ωστε να μην κανεις τα ιδια.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Ρε ειστε τρελοι λετε σε παιδι 17 χρονων να δουλεψει?

Έχεις δίκιο…

Ένας 17χρονος πρέπει να πίνει φραπέ όλη την ημέρα και να ζητά χατζιλίκι από τους γονείς…

Η δουλειά απαγορεύεται δια ροπάλου…

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Έχεις δίκιο…

Ένας 17χρονος πρέπει να πίνει φραπέ όλη την ημέρα και να ζητά χατζιλίκι από τους γονείς…

Η δουλειά απαγορεύεται δια ροπάλου…

Σχολειο και διαβασμα φυσικα ουτε καν.

Κατευθειαν στη φαμπρικα για το μεροκαματο

• Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, gbras είπε

Υπαρχουν και πολυ χειροτερα απο αυτη την κατασταστη οπως να γινονται φασαριες καθε τρεις και λιγο. Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους η καλυτερη λυση ειναι αυτο που κανουν τωρα. Η ανεξαρτησια ως ατομο προυποθετει οικονομικη ανεξαρτησια. ΟΙ γονεις σου καλως κακως εκαναν τις επιλογες τους. Κοιταξε εσυ να παρεις οσα πιο πολλα εφοδια μπορεις πριν βγεις στην αγορα εργασιας και οταν θα εισαι ετοιμος πηγαινε να ζησεις μονος σου. Μην βιαστεις αλλα και μην καθυστερησεις πολυ. Και επισης οπως βλεπεις σε καμια περιπτωση μην παντρευτεις μικρος <30. Κοινως μαθε απο τα λαθη που βλεπεις ωστε να μην κανεις τα ιδια.

17 ετων είναι και έχει συνταξιούχο μπαμπά... πόσο πιο αργά έπρεπε να παντρευτούν οι γονείς του; :P

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Εγω παντως δεν βλεπω τιποτα περιεργο, το 80% των παντρεμενων μετα τοσα χρονια ετσι ζει, εσυ κοιτα να τελειωσεις τις σπουδες σου και η ζωη ειναι μπροστά σου

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν παραιτηθεις απο διατροφη τοτε ο πατερας την βγαζει. Η διατροφη δινεται για το παιδι εσενα δηλαδη. Εσυ εισαι το προβλημα και δεν το ξερεις. Η μανα μπορει να ξαναπαντρευτει....εχεις αδελφια;

• Like 1
Δημοσ.

Αφου παντρεύτηκαν από προξενειό φυσικό είναι να μην αγαπάει ο ένας τον άλλον. Κυρίως τότε. Μερικές φορές αναπτύσσεται αλληλοεκτίμηση με τον καιρό αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό δεν έχει συμβεί. Σε άλλα ζευγάρια που παντρευτηκαν από έρωτα όταν χαθεί αυτό γίνεται της κακομοίρας.

Σε παλαιότερες εποχές δεν ετίθετο καν θέμα. Ο γάμος ήταν μια συμφωνία συμβίωσης και τεκνοποιίας/ανατροφής παιδιών.

Λίγο μυαλό χρειάζεται για να συνεχισουν να μένουν μαζί αρκεί να μην έχουν χασει την εκτίμηση ο ένας για τον άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...