overpower Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Επειδη θα μου φαει τα 2 sata απο 8 συνολο, πρεπει να προσεξω να βαλω τα sata σε σειρα απο 1-5 ωστε να φαει τις θεσεις 7&8 ή δεν εχει σημασια? Εχω 5 σκληρους απλα τους εχω βαλει οπως να'ναι στα ports (Νομιζω 1&2 και μετα οσες ειναι πιο κοντα στο backplate) @Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Ο nvme τρώει pci lanes, όχι sata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zx1234r είπε Ο nvme τρώει pci lanes, όχι sata. Υπάρχει θέμα να το έχω χωρίς βίδα? Η μητρική είναι 90 μοίρες με το io προς τα πάνω, οπότε προσωρινά από vibrations κτλ δεν θα πέσει. Ώστε να κάνω τώρα το φορμάτ και αργότερα να ψάξω/αγοράσω βίδα. edit: το κρατησα προσωρινα με ταινια, αλλα πηρα βιδα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 5:00 ΜΜ, overpower είπε οπότε προσωρινά από vibrations κτλ δεν θα πέσει. Προσεξέ το ΠΟΛΥ Εαν μετακινηθεί από κραδασμό οτιδήποτε περάνε power rails, data rails κλπ και μπορεί να στείλεις ολόκληρη την μητρική για πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα