Προς το περιεχόμενο

ZXHN H268N settings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μολις πηρα το ZXHN H268N με 24αρα γραμμη και αυτο ειναι το info απο το ρουτερ και το speedtest που εκανα, περιμενα περιπου 25ping 25dl 1.5upload αλλα..
διαβασα μερικα πραγματα σχετικα με το ρουτερ και ελλειψη ρυθμισεων του, αλλα εχω ψιλοχαθει με το layout του μενου. μηπως υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να φτιαξω την ταχυτητα ;

image.png.411206ee672c508f4887e3b65ec2e6ac.png image.png.4cf3c1ffc296ae7b6baaf339ac709772.png

Δημοσ.

Αυτο το profile Ν/Α με προβληματιζει. Καλεσε αρχικα την Vodafone να κοιταξει λιγο απο μεριας της, να δει τι βελτιωσεις μπορει να κανει και υστερα το ξανακοιταμε απο τη μερια του ρουτερ (υπαρχουν root κωδικοι για το ρουτερ σου καπου εδω αν δεν κανω λαθος)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να έχει 268Ν λογικά είναι στην Wind. Δεν βλέπω κάποιο θέμα πάντως. Και τα στατιστικά του είναι πολύ καλά και το speedtest φυσιολογικό. TS, στα speedtest μην περιμένεις να δεις το μέγιστο. Ποιος σου είπε ότι θα έπρεπε να δεις αυτά τα νούμερα?? Ξεχνάς το overhead που υπάρχει σε κάθε γραμμή και τις δρομολογήσεις στο δίκτυο κορμού. Κάνε ένα download από κανά σοβαρό server και εκεί θα πάρεις σωστή εικόνα...

P.S. Τo Profile N/A είναι φυσιολογικό στα ΖΤΕ όταν μιλάμε για ADSL...

Φωτό από μία απ’τις γραμμές μου...

247FD9F6-CA55-430C-927F-1673EBF95A4E.jpeg.e883b2538853aac1ee80c1ed733e0a0a.jpeg

Επεξ/σία από SaFiS
Δημοσ.
On 13/12/2019 at 13:53, darkknight34 said:

κατεβαζεις αρχειο απο ftp και οχι speedtest

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί μου βγάζει τόσο μεγάλες ταχύτητες upload και download ενώ είμαι σε 50άρα VDSL μέσω οπτικής ίνας;

Γίνεται μιας και είμαι μέσω VOIP, να παίρνω τηλέφωνο μέσω από κινητό με ανοιχτό το WiFi και να χρεώνω τον σταθερό μου αριθμό; Μερικοί δρομολογητές το κάνουν αυτό.

Screenshot_2020-01-02 ZXHN H268N.png

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.
22 minutes ago, Krusty said:

Γιατί μου βγάζει τόσο μεγάλες ταχύτητες upload και download ενώ είμαι σε 50άρα VDSL μέσω οπτικής ίνας;

Γίνεται μιας και είμαι μέσω VOIP, να παίρνω τηλέφωνο μέσω από κινητό με ανοιχτό το WiFi και να χρεώνω τον σταθερό μου αριθμό; Μερικοί δρομολογητές το κάνουν αυτό.

το κανει το Fritz.β.εχουν ξεχασει να σε κλειδωσουν σε 50/5 και σε εχουν σε ελευθερο profile>αν δεν σε κοβει το account σου τοτε θα εχεις και τις αναλογες ταχυτητες.χαχα.μια χαρα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Krusty είπε

Μην ζητησεις ποτε υποστηριξη για τη γραμμγ σου μην σε κλειδωσουν.. εχεις ελευθερο προφιλ με τιμη 50αρας!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασα να αναφέρω ότι στο https://www.speedtest.gr/

μου βγάζει 50,3Mbps/4.9Mbps, κλασικά δηλαδή σαν μια 50άρα VDSL σύνδεση. Είμαι στην Wind.

Μου πέρασε σαν σκέψη ότι μου δείχνουν τί δυνατότητες έχει η γραμμή μου με οπτική ίνα, αν θελήσω δηλαδή 100άρα θα την έχω στο μέγιστο. Είμαι 8 μέτρα μακρυά από την οπτική ίνα της Wind και πολύ κοντά στο DSLAM της.

Είχα ζητήσει υποστήριξη για fastpath και μου ρίξανε άκυρο!

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.
2 hours ago, DanielRGr said:

Μην ζητησεις ποτε υποστηριξη για τη γραμμγ σου μην σε κλειδωσουν.. εχεις ελευθερο προφιλ με τιμη 50αρας!!

κλειδωνουν το bandwidth με policy οποτε χαμενος ειναι τωρα αφου ζοριζει την γραμμη να συγχρονισει ψηλα χωρις λογο.και εχει πιο χαμηλο snr οποτε πιο ευκολο για αποσυνδεσεις.

1 minute ago, Krusty said:

Ξέχασα να αναφέρω ότι https://www.speedtest.gr/

μου βγάζει 50,3Mbps/4.9Mbps, κλασικά δηλαδή σαν μια 50 VDSL σύνδεση. Είμαι στην Wind.

Μου πέρασε σαν σκέψη ότι μου δείχνουν τί δυνατότητες έχει η γραμμή μου με οπτική ίνα, αν θελήσω δηλαδή 100άρα θα την έχω στο μέγιστο. Είμαι 8 μέτρα μακρυά από την οπτική ίνα της Wind και πολύ κοντά στο DSLAM της.

σε κοβουν με policy και σε αλλο θεμα ειπαν οτι ειναι τακτικη της wind στα kv της.ευχομαι να ειναι λαθος σε σενα μονο ή σε λιγους χρηστες διοτι αμα το κανουν σε ολους και χωρις sla τοτε θα πεσει γελιο.εφοσον εχεις vdsl μετρας την αποσταση απο το kv.οτι η ινα μπορει να περναει απεξω σου για να παει στο kv δεν παιζει ρολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που τα λες αυτά, τα FEC μού φαίνονται αρκετά. To up time μου είναι 85 ώρες. Ευτυχώς αποσυνδέσεις δεν παρατήρησα. Τέλος μια φορά ενώ είχα διαδίκτυο δεν μου έπαιζε κανένα βίντεο στο youtube, πράγμα που το είχα ξαναπάθει όταν έπαιζα με το SNR margin σε ADSL.

Επεξ/σία από Krusty

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...