Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια την εχει καποιος;;;Μου αρεσει πολυ.Η βαση φανταστικη.Τωρα δεν ξερω αν ειναι φτηνο πλαστικο.Δεν με ενδιαφερει 4κ υλικο μιας και δεν εχω πιο πολυ με ενδιαφερει για  FHD  ταινιες αλλα και για HD καναλια.Βασικο να παιζει στικακια και σκληρους δισκους.Ξερει καποιος ποιο ειναι το μηκος της;;;;

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι 100αρι το πανελ; Γιατι σε αυτα τα λεφτα αν δεν ειναι μην την κοιτατε. Πολυ ακριβη, φανταζομαι θα ειναι.

Στικακι και δισκους δεν παιζει να μην παιζει, παιζουν και των 300ευρω 55αρες, το θεμα ειναι να εχει και DTS μην εχεις ελλειψεις. Τσεκαρε το και αυτο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dannie είπε

Παιδια την εχει καποιος;;;Μου αρεσει πολυ.Η βαση φανταστικη.Τωρα δεν ξερω αν ειναι φτηνο πλαστικο.Δεν με ενδιαφερει 4κ υλικο μιας και δεν εχω πιο πολυ με ενδιαφερει για  FHD  ταινιες αλλα και για HD καναλια.Βασικο να παιζει στικακια και σκληρους δισκους.Ξερει καποιος ποιο ειναι το μηκος της;;;;

https://www.displayspecifications.com/en/model/62191773

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στο παραπανω δεν εχει ουτε 100αρι πανελ ουτε DTS, το εχω δει και μου φαινεται περιεγο για την τιμη της. Εχω βρει λαθη στο ds καποιες φορες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Στο παραπανω δεν εχει ουτε 100αρι πανελ ουτε DTS, το εχω δει και μου φαινεται περιεγο για την τιμη της. Εχω βρει λαθη στο ds καποιες φορες.

Δηλαδη θεωρεις καλυτερα να περιμενω;;;Εμενα μου αρεσει η βαση πολυ ολες οι αλλες εχουν με τα ποδια χηνας.

https://www.skroutz.gr/s/20832088/Philips-55OLED754-Ambilight.html

@matrixxx  αυτη αξιζει περισσοτερο να περιμενω μηπως πεσειη τιμη της;;

Επεξ/σία από Dannie
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτη (754 oled) ειχε 800 νομιζω εμμεσα με επιστροφη πριν λιγες μερες. Στο ΜΜ νομιζω ηταν; Στα 999 παιζει πανω απο μηνα, χαμηλοτερα θα παιξει, ψηλοτερα δυσκολα. Εννοειται οτι δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ των 2.

Νομιζω οτι ειναι πολλα για 55αρα LCD με 60αρι πανελ τα 600. Οσο για τα ποδια, αν την ριξεις σε ενα τοιχο, δεν σε αφορουν καθολου. Το λεω γιατι τις εχω σε τοιχο εδω και 7-8 χρονια ολες, νομιζω οτι ειναι πολυ ξεπερασμενα τα ποδαρακια και τα σεμεδακια. 😛 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 λεπτά πριν, syrio είπε

Η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει android λειτουργικό γι' αυτό και η τιμή αυτή.

Πηραμε 50αρα thomson tcl με android με 271€ πριν λιγες μερες. Και με VA panel.

Προσοχη αυτη του θεματος ειναι με IPS. Διαβαστε και την κριτικη στο σκρουτζ που μιλα για το πανελ, αν σκεφτεται κανεις να την παρει τελος παντων.

Επεξ/σία από matrixxx
ονομα
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πηραμε 50αρα με android με 271€ πριν λιγες μερες.

Σίγουρα υπάρχουν οικονομικότερες Android tv αλλά εδώ πληρώνεις και το όνομα!!!😉

7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πηραμε 50αρα thomson tcl με android με 271€ πριν λιγες μερες. Και με VA panel.

Προσοχη αυτη του θεματος ειναι με IPS. Διαβαστε και την κριτικη στο σκρουτζ που μιλα για το πανελ, αν σκεφτεται κανεις να την παρει τελος παντων.

Επί της ευκαιρίας τί λέει η Thomson; Ήθελα να πάρω την 55αρα αλλά δεν πρόλαβα!

Δημοσ.

εχω την 55pus7354 εδω και 15 μερες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος .πιστευω ο λογος αγορας της συγκεκριμενης ειναι το ampilight και μονο αυτο ,καθως στα 600 υπαρχουν πολλες επιλογες και ισως και καλυτερες .προσωπικα δεν μπορω να δω πλεον ταινια χωρις αυτο ,ειναι κατι μαγικο, και πιστεψε με δεν ειναι gimmick !βοηθαει πολυ στην θεαση .επιπλεον ειναι dolby vision - dolby atmos .

συμπερασμα = εαν δεν σε ενδιαφερει το ampilight ,τοτε κοιτας σε αλλη μαρκα .

• Moderators
Δημοσ.

200-250 παραπανω σε σχεση με τον ανταγωνισμο 55αρων, για το ambilight ειναι παρα πολλα. Ειναι πολλα τα λεφτα της τηλεορασης, εχουν παιξει και με ambilight πολυ φθηνοτερα.

Αυτη την στιγμη και μεχρι αυριο βγαινει εμμεσα 800 με την επιστροφη γιουρομπανκ στην MediaMarkt η oled 55ara με ambilight που εχει 120ΗΖ πανελ και DTS, OLED,  αυτο τα λεει ολα για το αν αξιζει του θεματος στα 600.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

200-250 παραπανω σε σχεση με τον ανταγωνισμο 55αρων, για το ambilight ειναι παρα πολλα. Ειναι πολλα τα λεφτα της τηλεορασης, εχουν παιξει και με ambilight πολυ φθηνοτερα.

Αυτη την στιγμη και μεχρι αυριο βγαινει εμμεσα 800 με την επιστροφη γιουρομπανκ στην MediaMarkt η oled 55ara με ambilight που εχει 120ΗΖ πανελ και DTS, OLED,  αυτο τα λεει ολα για το αν αξιζει του θεματος στα 600.

Αυτη στα 430€ δεν είναι αξιοπρεπης προσφορα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...