vaha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Με ποιον τροπο μπορω να εχω ενα απο τα computer να ειναι στο τοπικο δικτυο αλλα να μη εχει καμια προσβαση στο Internet?
htaccess Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Ένας πολύ απλός τρόπος είναι να βάλεις στατική ip στο pc αυτό και μην δηλώσεις ip στο πεδίο dns server. Εν μέρη σωστός, δεν γνωρίζω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και αν σε καλύπτει. Αν θέλεις δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θέλεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, vaha είπε Με ποιον τροπο μπορω να εχω ενα απο τα computer να ειναι στο τοπικο δικτυο αλλα να μη εχει καμια προσβαση στο Internet? Κατι πολυ πρόχειρο που μου ερχεται στο μυαλό, βαλε σε αυτο το pc static ip αλλα μη βαλεις gataway και dns, ασε τα κενα. Βαλε μονο IP και μασκα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Talepwros
vaha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) σε ποιο connectivity το κανω αυτο? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από vaha
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 κανε un tick το internet protocol version 6 και μετα κανε διπλο κλικ στο Internet protocol version 4 και εκει βαλε την στατικη IP και τη μάσκα. Ξέρεις τι μασκα και ip να βάλεις;
vaha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 το βρικα αλλα οχι δεν ξερω ποια IP και mask να βαλω? Στο default geteway τι βαζω?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Τι ακριβως θελεις να κανεις, γιατί δεν ειναι απαραίτητη η σταθερή ιπ
vaha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 το ενα pc να μη εχει προσβαση στο Internet αλλα να ειναι στο τοπικο δικτυο για sharing klp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα