Conan2046 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας πριν πολύ καιρό είναι αλήθεια είχα εγκαταστήσει δοκιμαστικά το Zone Alarm Firewall, μαζί με αυτό μια προσθήκη το check poin sandblast agent for browser. Το οποίο προστατεύει από τυχόν επικίνδυνες λήψεις. Στην συνέχεια απεγκατέστηα το firewall αλλά άφησα την επέκταση. Όπως διαπίστωσα όμως δεν μπορώ να την διαγράψω παρ' όλο που θέλω. Έχει προστεθεί από την πολιτική. Έχω χρησιμοποιήσει το reno uninstaller για να διαγράψω ότι υπολείμματα μπορεί να είχαν μείνει στον υπολογιστή. Έχω απεγκαταστήσει και εγκαταστήσει ξανά τον chrome. Έχω διαγράψει από την registry την αντίστοιχη εγγραφή. Έχω χρησιμοποιήσει την γραμμή εντολών βάσει οδηγιών από ξενόγλωσσο φόρουμ που υποτίθεται θα μου επέτρεπε να απεγκαθιστώ επεκτάσεις που έχουν προστεθεί από την πολιτική. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα θα του ήμουν ευγνώμων.
accipio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Ίσως θα λυνόταν το πρόβλημα αν ξαναεγκαταστήσεις το Zone Alarm (την ίδια έκδοση κατά προτίμηση) και το απεγκαταστήσεις, μαζί με την επέκταση.
Conan2046 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, accipio είπε Ίσως θα λυνόταν το πρόβλημα αν ξαναεγκαταστήσεις το Zone Alarm (την ίδια έκδοση κατά προτίμηση) και το απεγκαταστήσεις, μαζί με την επέκταση. Το έχω κάνει και αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.
accipio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δοκίμασε έναν έλεγχο με το Bulk Crap Uninstaller, μήπως βρει κάτι. Χλομό το βλέπω μιας και ήδη χρησιμοποίησες το Revo, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα