Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα να το γράψω παιδιά, ούτε να αναφέρω το πλήρες όνομά μου. Απλά δεν ξέρω αν έχουν δίκιο ή με δουλεύουν. Αν έχουν δίκιο δεν υπάρχει λόγος να τους δυσφημίσω..

Δημοσ.

Αρχικά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν φταίει η κονσόλα σου. Μετά θα έλεγα μήπως κάνεις ένα τηλέφωνο στην CD Media, που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο, εισάγει επίσημα στην Ελλάδα παιχνίδια εταιριών όπως ΕΑ, Blizzard, Nintendo, Ubisoft κτλ. Είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος μερικών από αυτών των εταιριών για την χώρα μας.

Αν δεν ξέρουν και αυτοί να σου απαντήσουν, εγώ πραγματικά θα τα παράταγα.

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 2:58 ΜΜ, Malthador είπε

Ανοησίες σου λένε, πήγαινε και κάνε φασαρία. Να σου δώσουν γραπτώς ότι δεν σου καλύπτουν εγγύηση. 

Λίγο καθυστερημένα να πω ότι αυτό που του λες να ζητήσει γραπτώς το έχει ήδη.Ειναι το φυλλαδιάκι που βάζει μέσα ο κατασκευαστής και γράφει ότι έχει εγγύηση 90 μέρες.

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, gianniz_k said:

Λίγο καθυστερημένα να πω ότι αυτό που του λες να ζητήσει γραπτώς το έχει ήδη.Ειναι το φυλλαδιάκι που βάζει μέσα ο κατασκευαστής και γράφει ότι έχει εγγύηση 90 μέρες.

Αδιάφορο. 

Η νόμιμη εγγύηση αφορά τον πωλητή, όχι τον κατασκευαστή και έχει ελάχιστη διάρκεια δύο ετών, βάσει νόμου. 

Εντός ΕΕ πάντα. 

Να το πάρει γραπτώς, λοιπόν, ότι του πούλησαν ένα διαρκές προϊόν και δεν του καλύπτουν την νόμιμη εγγύηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...