Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

πρίν απο μερικούς μήνες είχα πάρει ενα game απο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα. Πλήρωσα το 50αρικάκι μου σα μλκς, πήγα σπίτι, έκανα install, έπαιξα, όλα καλά.

Πρίν 10 μέρες αποφάσισα να ξαναβάλω το δισκάκι για να ξαναπαίξω. Ε, το One αποφάσισε να μην αναγνωρίσει το δισκάκι και να το χρειάζεται για να διάβάσει το "licence". Σε επικοινωνία με το κατάστημα, μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι, αν δουλεύει το δισκάκι σε άλλο μηχάνημα (....) ,να το δώσουν σα μεταχειρισμένο και να μου πιστώσουν αυτό το ποσό. Απ ότι ενημερώθηκα, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κάποια εγγύηση για τον οπτικό δίσκο ! Οπότε, βάζω το 50άρικο στον κ$%ο μου, και δεν έχω και game. Θα μου πείτε, online όλα και τελειώνεις, οκ ,αλλά εγώ ήθελα και το κουτάκι απο το game.. 

Παρόμοιες περιπτώσεις ?

Δημοσ.

Εγγύηση σε dvd? Εγώ προσωπικά πρώτη φορά το ακούω σαν έννοια. Ποτέ ο οπτικός δίσκος δεν είχε εγγύηση.

Επικοινώνησε με τον publisher.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gerokost είπε

Καλημέρα παίδες,

πρίν απο μερικούς μήνες είχα πάρει ενα game απο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα. Πλήρωσα το 50αρικάκι μου σα μλκς, πήγα σπίτι, έκανα install, έπαιξα, όλα καλά.

Πρίν 10 μέρες αποφάσισα να ξαναβάλω το δισκάκι για να ξαναπαίξω. Ε, το One αποφάσισε να μην αναγνωρίσει το δισκάκι και να το χρειάζεται για να διάβάσει το "licence". Σε επικοινωνία με το κατάστημα, μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι, αν δουλεύει το δισκάκι σε άλλο μηχάνημα (....) ,να το δώσουν σα μεταχειρισμένο και να μου πιστώσουν αυτό το ποσό. Απ ότι ενημερώθηκα, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κάποια εγγύηση για τον οπτικό δίσκο ! Οπότε, βάζω το 50άρικο στον κ$%ο μου, και δεν έχω και game. Θα μου πείτε, online όλα και τελειώνεις, οκ ,αλλά εγώ ήθελα και το κουτάκι απο το game.. 

Παρόμοιες περιπτώσεις ?

Δοκίμασες μήπως θελει καθάρισμα ??? εχει κάποια γρατζουνιά πάνω ? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Εγγύηση σε dvd? Εγώ προσωπικά πρώτη φορά το ακούω σαν έννοια. Ποτέ ο οπτικός δίσκος δεν είχε εγγύηση.

Επικοινώνησε με τον publisher.

Μια φορά κι ένα καιρό είχε 90 ημέρες. 

1 λεπτό πριν, darkman είπε

Δοκίμασες μήπως θελει καθάρισμα ??? εχει κάποια γρατζουνιά πάνω ? 

Όχι, το δισκάκι είναι άριστο. Το έχω καθαρίσει πάλι, αλλά δεν είναι αυτό, η κονσόλα διαβάζει κανονικά άλλα DVDs..

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, gerokost said:

Καλημέρα παίδες,

Παρόμοιες περιπτώσεις ?

Αν δεν δουλέψει στο άλλο μηχάνημα; 

Θα σου δώσουν καινούριο; 

Δημοσ.

Κι εγω εχω παρει πολλα παιχνιδια που δεν τα εχω παιξει ακομα κι εχω αυτον τον φοβο,ειναι να μη σου κατσει η στραβη αν και ειναι πολυ σπανια περιπτωση για καινουργιο δισκακι

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αν δεν δουλέψει στο άλλο μηχάνημα; 

Θα σου δώσουν καινούριο; 

Απ ότι μου είπαν, δεν έχουν μηχάνημα να το δοκιμάσουν αν παίζει, αλλά και πάλι θέμα αντικατάστασης δεν υπάρχει..

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, gerokost said:

Απ ότι μου είπαν, δεν έχουν μηχάνημα να το δοκιμάσουν αν παίζει, αλλά και πάλι θέμα αντικατάστασης δεν υπάρχει..

Ανοησίες σου λένε, πήγαινε και κάνε φασαρία. Να σου δώσουν γραπτώς ότι δεν σου καλύπτουν εγγύηση. 

• Sad 1
Δημοσ.

Περα απο το αν εχει εγγυηση το παιχνιδι, βεβαιωσου οτι δεν φταιει η κονσολα σου.Αν αρχιζει το λειζερ του drive να πεφτει, παιχνιδια που στο παρελθον τα επαιζε, τωρα δεν θα τα τρεχει.Μηπως ειναι τετοια περιπτωση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ανοησίες σου λένε, πήγαινε και κάνε φασαρία. Να σου δώσουν γραπτώς ότι δεν σου καλύπτουν εγγύηση. 

Και μετά καταγγελία στην ΓΓΚ. 

Πιο πιθανό είναι να πάω σε ένα Πλαίσιο πχ και να ρωτήσω εάν έχει εγγύηση ένα game, και να κάνω απευθείας καταγγελία στο μαγαζί εάν με δουλεύουν..

2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Περα απο το αν εχει εγγυηση το παιχνιδι, βεβαιωσου οτι δεν φταιει η κονσολα σου.Αν αρχιζει το λειζερ του drive να πεφτει, παιχνιδια που στο παρελθον τα επαιζε, τωρα δεν θα τα τρεχει.Μηπως ειναι τετοια περιπτωση.

Φίλε μου, το έχω ξαναγράψει, άλλα games τα τρέχει απευθείας και κανονικά. 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχουν λόγο να μην σου κάνουν αντικατάσταση, κι αυτοί πίσω στον dealer θα το δώσουν. Είναι τουλάχιστον ύποπτο αυτό. 

Δημοσ.

Δεν έχουν λόγο να μην σου κάνουν αντικατάσταση, κι αυτοί πίσω στον dealer θα το δώσουν. Είναι τουλάχιστον ύποπτο αυτό. 

Και μου φάνηκε τουλάχιστον παράξενο που μου προτάθηκε να το πάω στο μαγαζί για να το πουλήσουν σαν "μεταχειρισμένο" ενώ δεν θα ξέρουν καν αν λειτουργεί τελικά το δισκάκι ή όχι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...