Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geva1990 είπε

Δεν τελειώνει έτσι απλα ενα πραγμα. 

Όλοι έκαναν μήνυση κ όταν πήγα στο τμήμα μου είπαν ότι δεν έχουν γίνει ούτε 15.δε ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον πλέον 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μην μου τα λες τα ξέρω. 

Κριμα παντως. Τουλαχιστον όσοι κινητοποιηθηκατε εύχομαι οσο πιο γρηγορα να ξεμπερδευεται. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενα από τα τηλέφωνα τα οποία εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, έχει δηλωθεί στον ΟΤΕ στο όνομα Περλεπος και όχι Παρλεπος

• Like 1
Δημοσ.

Οι καταγγελίες ή οι μηνύσεις δεν έχουν κανένα  οικονομικό κόστος στην συγκεκριμένη υπόθεση, μόνο ένα τεταρτάκι από τον χρόνο σας είναι. Σε όσους έχει παρέλθει η ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος, πηγαίνετε  στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας και κάντε καταγγελία για οικονομική απάτη. Προσωπικά το έκανα  στο Α.Τ. της περιοχής μου.  Υπήρξα μια φορά αφελής δεν σκοπεύω να υπάρξω και δεύτερη  με ότι και αν διαβάζω εδώ μέσα.  

• Like 1
Δημοσ.

Οι τελευταίες 30, μη πω 40 σελίδες είναι στην πλειοψηφία τους ανακρίβειες, ψέματα, νταϊλίκια (σβήνονται γρήγορα βέβαια), τρόλλινγκ και άνθρωποι που αρνούνται να διαβάσουν τι έχουν πει οι προηγούμενοι και απλά μπαίνουν για να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους. Απορώ γιατί είναι ακόμη ανοιχτό το νήμα, όσοι είχαν την διάθεση να βοηθήσουν το έκαναν στις πρώτες σελίδες, αυτή τη στιγμή διαιωνίζεται μια κατάσταση που δεν είναι υγιής για κανέναν. Χίλιες φορές να ήταν κλειστό και όποιος πραγματικά ήθελε να ενημερωθεί να επικοινωνούσε με τους αρμόδιους και όχι με τον κάθε τυχαίο σε ένα φόρουμ. Άλλοι δίνουν φρούδες ελπίδες για παραλαβές, άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι δεν θα πάρει κανείς φράγκο, ένα μπάχαλο γενικότερα. Χειρότερα κι από παρασκευή βράδυ!

• Thanks 2
Δημοσ.

τη πατησα κι εγω .. εκανα αγορα κινητου την 29.11.2019 με τραπεζικη καταθεση κι ακομα περιμενω ... επικοινωνησα με skroytz και μου ειπαν οτι εχουν διακοψει τη συνεργασια μαζι του και να προβω σε καταγγελιες ( το εχω ηδη κανει )  ...εν ολιγοις τη πατησα μεγαλοπρεπως.. ( και να πω οτι εχω ψωνισει 2 φορες αυτοκινητο μεσω διαδικτυου ...! - απο Γερμανια φυσικα !! )

κριμα για το ηλεκτρονικο εμποριο στην Ελλαδα κ κριμα και για το skroytz.gr που θα πρεπει να εχει δικλειδες ασφαλειας για τετοιες περιπτωσεις ... ΚΛΑΙΩ τα 455 € μου...

• Like 2
Δημοσ.

Μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα. Αν είναι απάτη μόνο σε όσους τον κυνηγήσουν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει λεφτά. 

Δημοσ.

Επίσης και κάτι ακόμα, να είστε προσεκτικοί, μην δίνετε σε αγνώστους τον αριθμό της παραγγελίας σας, το όνομά σας και τον τραπεζικό σας λογαριασμό  για να σας εξυπηρετήσουν. Να πάτε οι ίδιοι εκεί. Οι υπόλοιποι που δεν μπορείτε ακολουθείστε την νόμιμη οδό.  

Δημοσ.

Παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα!
το ιντερνετ δεν ειναι μονο για Facebook Instagram Κλπ.
Ενημερωθειτε με ενα απλο Google Search ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
Μήνυση σε Αστυνομικο τμημα
Αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα σας
Καταγγελια στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη.
Προστατευθειτε και μην τα αφηνετε ολα στην τυχη!
ποση αφελεια υπαρχει πια!
καλη τυχη σε ολους και ευχομαι να παρετε πισω τα χρηματα σας με οποιονδηποτε τροπο!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, grgoofy2002 είπε

Παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα!
το ιντερνετ δεν ειναι μονο για Facebook Instagram Κλπ.
Ενημερωθειτε με ενα απλο Google Search ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
Μήνυση σε Αστυνομικο τμημα
Αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα σας
Καταγγελια στην Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη.
Προστατευθειτε και μην τα αφηνετε ολα στην τυχη!
ποση αφελεια υπαρχει πια!
καλη τυχη σε ολους και ευχομαι να παρετε πισω τα χρηματα σας με οποιονδηποτε τροπο!

Οποιος δεν κανει νομικες ενέργειες ο ιδιος, δηλαδή εγκληση και οχι μήνυση και ασφαλιστικά με προσωρινη διαταγη για μπλοκάρισμα λογαριασμών, μην περιμενει προκοπή! 

Γελαω αν νομιζετε οτι θα.... δικαιωθείτε απο τη γενικη γραμματεία καταναλωταχαχαχχα. 

Επεξ/σία από BladeRunner
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, BladeRunner είπε

Οποιος δεν κανει νομικες ενέργειες ο ιδιος, δηλαδή εγκληση και οχι μήνυση και ασφαλιστικά με προσωρινη διαταγη για μπλοκάρισμα λογαριασμών, μην περιμενει προκοπή! 

Γελαω αν νομιζετε οτι θα.... δικαιωθείτε απο τη γενικη γραμματεία καταναλωταχαχαχχα. 

Ακριβως !!!
συγνωμη διατυπωσα λαθος ορισμενα μερη του μηνυματος με διορθωσες πολυ σωστα.

Επεξ/σία από grgoofy2002
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να σας πω ότι, τα χρήματα μου, μου τα επέστρεψαν από εχθές. Πήγα στην γαδα, εκεί όπου είχα κάνει μήνυση και "την ακύρωσα" ουσιαστικά έγραψαν συμπληρωματικά οτι δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη. Ελπίζω να βρεθεί η άκρη για όλους. Με συγχωρείτε που γράφω ενώ δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες 5 σελίδες του νήματος. Αν θέλει κάποιος να με ρωτήσει κάτι σχετικά με το μαγαζί, ας μου στείλει προσωπικά. Νιώθω την αγωνία όλων σας, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη. Ήταν αναπάντεχα παρήγορο το κλίμα και η συντροφιά του insomnia για όλο αυτό το διάστημα, παρά τις ενοχλητικά ανούσιες παραινέσεις και νουθεσίες των "παλιών" του φόρουμ, την στιγμή που όλοι εμείς αγωνιούσαμε για τα χρήματα μας, αλλά αυτή την στιγμή δεν θα γράψω κάτι παραπάνω για αυτό.  Καλή τύχη και πάλι.
Isildil out :)  

Επεξ/σία από Isildil
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έτσι είναι, μόνο αν κυνηγάς το θέμα έχεις ελπίδες να βγάλεις άκρη. Με την μοιρολατρία δεν θα ασχοληθεί κανένας να σου επιστραφούν τα χρήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...