Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stratospr είπε

Τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα σε όποιον ξέρει τον αριθμό ΓΕΜΗ

Ναι αλλά την ευθύνη την έχει αυτός που το δημοσιεύει και όχι εμείς.. :-) Οπότε ας το αφήσουμε εκει να το βλέπει ο κόσμος..

Επεξ/σία από theavenger2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά από ερώτηση στην ασφάλεια και από τον αριθμό της ταυτότητας του κυρίου φάνηκε πως δήλωσε απώλεια και την έχει αλλάξει, και μέχρι στιγμής δεν συντρέχει κάτι επίσημο εναντίων του. Το θέμα είναι πως σε αυτή την περίπτωση όλοι παρασυρθήκαμε από το skroutz που αυτό βγάζει πλεόν την ουρά του απ'έξω, Τίθεται λοιπόν ΜΕΓΑΛΟ θεμα αξιοπιστίας του skroutz. Τα λεφτά μας φοβάμαι πως τα κλαίμε... αν τουλάχιστον δεν βρούμε τους τύπους που κρύβοναται πίσω από αυτό τον καημένο τον Παρλέπο... Χαχαχα με έχει πιάσει νευρικό γέλιο που κλαίω γύρω στο 1000 €.  Σε κάποιο σημείο της συζήτησης πιο πάνω προφανώς κάποιος από το skroutz έγραψε πως και στο ebay γίνονται απάτες. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. Το ebay σε προστατεύει και ακόμα αν σου δώσουν ελαφρώς διαφορετικό προϊόν από αυτό που φαινόταν στις φωτογραφίες σου επιστρέφει το λεφτά σου. Οπότε το skroutz ως site δεν αξίζει. Είναι απλά ένα μέσό για διαπραγμάτευση της τιμής προϊόντως που θα αγοράσουμε από υπαρκτό κατάστημα και απλά ηλεκτρονικό - ιδεατό που μας προωθεί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theavenger2 είπε

Ναι αλλά την ευθύνη την έχει αυτός που το δημοαισεύει και όχι εμείς.. :-) Οπότε ας το αφήσουμε εκει να το βλέπει ο κόσμος..

Είναι κατανοητό μετα απο όλα όσα έχουν συμβεί, να υπάρχει όλο αυτό το συναίσθημα το οποίο μεταξύ άλλων, διαπιστώνω οτι εκτός απο την περίπτωση μου, βιώνει αρκετός ακόμα κόσμος. Είναι ίσως δυσδιάκριτο, αν κάτι είναι παράνομο ή ανήθικο ειδικότερα εαν μπεις στην διαδικασία να συγκρίνεις την απάτη του Παρλέπου σε σχέση με την δημοσίευση ή και κάτι περισσότερου όπως το να γράφονται πράγματα απερίσκεπτα και απρόσωπα που ΙΣΩΣ κάποια στιγμή σου πουν οτι είναι προτροπή για κάτι αξιόποινο. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία σύγκρισης. Σε κάθε περίπτωση όταν κάτι απαγορεύεται να συμβεί, όπως για παράδειγμα να δημοσιεύεις προσωπικά στοιχεία, δεν το κάνεις. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι, εδώ στο φόρουμ, αντιλαμβάνομαι όσο περνάει ο καιρός, οτι υπάρχει μεγάλο πλήθος απο άτομα που εξαπάτησε ο Παρλέπος και απο την μια πλευρά ειλικρινά λυπάμαι, απο την άλλη πλευρά, αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχει μια δυναμική. Σκέφτομαι δηλαδή ότι, αν εδώ μετρηθούμε και βρεθούμε 15 άτομα, σκέψου πόσα άτομα ακόμα υπάρχουν που απλά δεν έτυχε να διαβάσουν το φόρουμ ή που ακόμα δεν έχουν γράψει κάτι. ΑΝ πάνε όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι στην αστυνομία και καταγγείλουν, ΙΣΩΣ ο εισαγγελέας να λειτουργήσει αμεσώτερα!!! Που αυτό με την σειρά του μπορεί να σημαίνει οτι για παράδειγμα δεν θα φύγει σε χώρα του εξωτερικού ή τέλοςπάντων κάτι ευεργετικό σε σχέση με τον απώτερο προσωπικό στόχο που είναι να πάρω πίσω τα χρήματα μου. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Isildil είπε

Είναι κατανοητό μετα απο όλα όσα έχουν συμβεί, να υπάρχει όλο αυτό το συναίσθημα το οποίο μεταξύ άλλων, διαπιστώνω οτι εκτός απο την περίπτωση μου, βιώνει αρκετός ακόμα κόσμος. Είναι ίσως δυσδιάκριτο, αν κάτι είναι παράνομο ή ανήθικο ειδικότερα εαν μπεις στην διαδικασία να συγκρίνεις την απάτη του Παρλέπου σε σχέση με την δημοσίευση ή και κάτι περισσότερου όπως το να γράφονται πράγματα απερίσκεπτα και απρόσωπα που ΙΣΩΣ κάποια στιγμή σου πουν οτι είναι προτροπή για κάτι αξιόποινο. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία σύγκρισης. Σε κάθε περίπτωση όταν κάτι απαγορεύεται να συμβεί, όπως για παράδειγμα να δημοσιεύεις προσωπικά στοιχεία, δεν το κάνεις. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι, εδώ στο φόρουμ, αντιλαμβάνομαι όσο περνάει ο καιρός, οτι υπάρχει μεγάλο πλήθος απο άτομα που εξαπάτησε ο Παρλέπος και απο την μια πλευρά ειλικρινά λυπάμαι, απο την άλλη πλευρά, αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχει μια δυναμική. Σκέφτομαι δηλαδή ότι, αν εδώ μετρηθούμε και βρεθούμε 15 άτομα, σκέψου πόσα άτομα ακόμα υπάρχουν που απλά δεν έτυχε να διαβάσουν το φόρουμ ή που ακόμα δεν έχουν γράψει κάτι. ΑΝ πάνε όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι στην αστυνομία και καταγγείλουν, ΙΣΩΣ ο εισαγγελέας να λειτουργήσει αμεσώτερα!!! Που αυτό με την σειρά του μπορεί να σημαίνει οτι για παράδειγμα δεν θα φύγει σε χώρα του εξωτερικού ή τέλοςπάντων κάτι ευεργετικό σε σχέση με τον απώτερο προσωπικό στόχο που είναι να πάρω πίσω τα χρήματα μου. 

Αυτό σε γενικές γραμμές ισχύει... Όσο περισσότεροι μαζεύονται δημιουργείται μια πιο γρήγορη ανάγκη στις όποιες αρχές για να κινητοποιηθούν λίγο πιο γρήγορα.

Όσον αφορά το φίλο που σχολιάζει αυτό που ανέφερα για το ebay, αυτό που ειπα για το ebay ειναι ότι αναλαμβάνει πληρη ευθύνη εφόσον η συναλλαγή έχει γίνει μέσα απο αυτό. Άρα γράφτηκα πλήρωσα το  ebay , το ebay όχι τον έμπορο στο λογαριασμό του και προχώρησα μετά σε κάποιο dispute για οποια διαφορά ειχα με τον έμπορο.

Αν εγώ βρω έναν έμπορο ψάξω το βρω κάπου ή τέσπα πάω στο δικό του site (δεν γίνεται στο ebay αυτό αλλά γίνεται σε όλα τα aggregator) πάω στο κατάστημα ή τον πάρω τηλέφωνο και κάνω συναλλαγή κατευθείαν με τον όποιο έμπορο χωρίς να εμπλέκεται ebay, paypal κλπ κανένa ebay ή paypal δεν μπορεί να με βοηθήσει... ειναι δικιά μου ευθύνη ότι μίλησα απευθείας με το κατάστημα και επίλεξα να κάνω μια διαδικασία μονος μου μαζί του. Μόνο αυτό για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο. 

Δημοσ.

Προσθέστε ακόμη ένα άτομο στα εξαπατημενα.. Εκανα αγορά 22 Νοέμβρη με τραπεζική κατάθεση δυστυχώς γιατί δε δεχόταν την κάρτα. Μέχρι Τετάρτη με διαβεβαίωναν ότι μέχρι την Παρασκευή θα το είχα στα χέρια μου. 

Δημοσ.

Πόσοι είμαστε συνολικά ρε παιδιά. Ας βρεθούμε όλοι και ας κάνουμε ΟΜΑΔΙΚΗ καταγγελία να τελειώνουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Τα λεφτά σίγουρα τα έχουμε χάσει αλλά υπάρχουν πολύ ελάχιστες πιθανότητες να επιστραφούν αν το κυνηγήσουμε.

31 λεπτά πριν, PopiAlba είπε

Είδα φωτογραφία ταυτότητας του.. μην δείτε μάπα καλύτερα... θα απογοητευτείτε ακόμα περισσότερο. 

Σαν άτομο υπάρχει; Στην αστυνομία μου είπαν πως οι απάτες συνήθως γίνονται με πρόπωπα διαχειριστές άνω των 70 ετών που δεν έχουν να χάσουν τίποτα... Δεν ξέρω τι πληροφορίες έχετε οι τριγύρω, πάει για κανόνι σίγουρα;

Δημοσ.

Πήγα στην αστυνομία εκανα καταγγελία αλλά μου είπαν να μην έχω ελπίδες με τα λεφτά. Εγώ την παραγγελία την έκανα πριν βγει το μαγαζί από το Σκρουτζ με το Σκρουτζ πως επικοινωνώ?? 

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Τα ίδια και εδώ. Ημερομηνία παραγγελίας στις 22/11, στις 29/11 απάντησαν σε ένα email σχετικά με τη πορεία της. Από τη Τετάρτη 11/12 η απόλυτη σιωπή. Παρασκευή πρωί εστάλη αίτημα στην Alpha Bank για αμφισβήτηση κατάθεσης, τη Δευτέρα θα αποστείλουν τη φόρμα συμπλήρωσης και ενημέρωσαν πως θα χρειαστεί ένας μήνας για να διευθετηθεί το ζήτημα, σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό τα χρήματα θα επιστραφούν. Ευτυχώς το ποσό είναι μικρό (152€) και η πληρωμή έγινε ηλεκτρονικά.

Θα απευθυνθώ τη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα, για λόγους που προαναφέρθηκαν σε προηγούμενα posts.

Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος το όλο φιάσκο και το πάθημα να έγινε μάθημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς να πω ότι λυπάμαι για τους άτυχους φίλους μας.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι φταίμε και εμείς.

Δεν μπορεί μια τόση μεγάλη διαφορά χρημάτων(στις μέρες μας και στην Ελλάδα κυρίως) να είναι σοβαρή και να μην εγκυμονεί κινδύνους.

Δεν μπορεί να μην διαβάζουμε σχόλια.

Δεν μπορεί να μην δέχεται μια κάρτα πιστωτική το site και να πηγαίνουμε αμέσως να βάζουμε λεφτά σε έναν λογαριασμό. Και αν δε πονηρεύεστε με την μέθοδο της πιστωτικής ο φιλαράκος με το μαγαζί έχει, και καλά, paypal. δεν είδα πουθενά νομίζω κάποιο να ανέφερε το paypal.

Όλα τα παραπάνω μαζί με τα νούμερα του που είναι όλα σχεδόν wind (που και η κουτσή Μαρία χωρίς δικαιολογητικά (νομίζω) βγάζει ότι θέλει σε όποιον θέλει,), νομίζω θα έπρεπε να σας βάλουν σε σκέψεις, μαζί με όλα τα παραπάνω.

Όπως έβαλαν και εμένα όταν επισκέφθηκα αυτό το site πριν αρκετό καιρό.

Και πάλι πιστεύω ότι θα δικαιωθείτε και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω,

Αυτά!!!

Επεξ/σία από barbariangr
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Eviga είπε

Πήγα στην αστυνομία εκανα καταγγελία αλλά μου είπαν να μην έχω ελπίδες με τα λεφτά. Εγώ την παραγγελία την έκανα πριν βγει το μαγαζί από το Σκρουτζ με το Σκρουτζ πως επικοινωνώ?? 

Στοιχεία επικοινωνίας της Skroutz: [email protected] / fax 210 27 52 057

Δημοσ.

Καλησπέρα  θεωρω τον εαυτό μου  τυχερό,καθώς την τελευταια  στιγμή,την  Δευτέρα που μας περασε δεν έκανα  παραγγελια  στο  καταστημα  αυτο.Τους  ειχα  πηρα τηλέφωνο  για  να  ρωτησω τους τροπους πληρωμης.Και τους ρωτησα  για  μετρητα  στο κατάστημα  και  για  πληρωμη  με  κάρτα στο κατάστημα.Δεν  θέλανε  τιποτε απο  τα 2.Κατάθεση  σε λογαριασμο  αλλα  και  με  κάρτα μόνο  μέσω  σαιτ.Τους  εριξα  ακυρο  και  γεια  χαρα!Στους  χρονους αναμονης μου  ειχαν  αναφερει  απο  2 μερες εως 19 μέρες. Αλητεια  απλα!Τι πρειμένεις  19 μέρες να  ερθει:::
Ευχομαι  ολοι σας  να  πάρετε τα λεφτα σας πισω και  να  δικαιωθειτε!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, barbariangr είπε

Καταρχάς να πω ότι λυπάμαι για τους άτυχους φίλους μας.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι φταίμε και εμείς.

Δεν μπορεί μια τόση μεγάλη διαφορά χρημάτων(στις μέρες μας και στην Ελλάδα κυρίως) να είναι σοβαρή και να μην εγκυμονεί κινδύνους.

Δεν μπορεί να μην διαβάζουμε σχόλια.

Δεν μπορεί να μην δέχεται μια κάρτα πιστωτική το site και να πηγαίνουμε αμέσως να βάζουμε λεφτά σε έναν λογαριασμό. Και αν δε πονηρεύεστε με την μέθοδο της πιστωτικής ο φιλαράκος με το μαγαζί έχει, και καλά, paypal. δεν είδα πουθενά νομίζω κάποιο να ανέφερε το paypal.

Όλα τα παραπάνω μαζί με τα νούμερα του που είναι όλα σχεδόν wind (που και η κουτσή Μαρία χωρίς δικαιολογητικά (νομίζω) βγάζει ότι θέλει σε όποιον θέλει,), νομίζω θα έπρεπε να σας βάλουν σε σκέψεις, μαζί με όλα τα παραπάνω.

Όπως έβαλαν και εμένα όταν επισκέφθηκα αυτό το site πριν αρκετό καιρό.

Και πάλι πιστεύω ότι θα δικαιωθείτε και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω,

Αυτά!!!

Καθε φορα αυτο γινεται. Το βλεπεις και στις αγγελιες που πανε στα τυφλα και κανουν καταθεση σε ατομα με μηδεν αξιολογησεις και με τιμες χωμα και μετα βγαινουν και λενε οτι την πατησαν.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα πηγε και εκανε μυνηση στην αστυνομια ενας γνωστος,τα στοιχεια ονοματα, αφμ, ανηκουν σε ενα πρεζακι που τον ειχαν πιασει στο παρελθον, η λογικη λεει πως ειναι αλλος απο πισω.

Επεξ/σία από solid21
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...