Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, geva1990 είπε

Τι δεν καταλαβες φιλε. Εδωσε τα στοιχεια της καρτας και τον 3ψηφιο απο πισω. Και κλεισανε εισητηρια για ινδια. 

Μισό λεπτό γιατί θα τρελαθούμε. Πήγε εκεί κάποιος εδωσε την κάρτα του και το cvv του εκει (για πιο λογο αναρωτιέμαι) , και μετά μπροστά σου κλείσανε με τα στοιχεία της κάρτας  του άλλου  εισητήρια για Ινδία. Αυτό μας  λες ? Και εσύ εκείνη την ώρα το είδες με τα μάτια σου να συμβαίνει. Μαζί σου ήταν καμιά 15 άρια ακόμα παθόντες , 2 της ασφάλειας που πήραν και την μία κοπέλα στο τμήμα για κατάθεση .. και έγινε αυτό ? αναπαράγω αυτά που ειπαν άλλα παιδιά εδώ...

Τι να πω ... δεν ξέρω πραγματικά ...

• Confused 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geva1990 είπε

Αμ μπραβο

η καρτα μου ειναι του 18 και δν ζηταει..(αλλα μου ερχετε μαιλ) (πειραιως)

στο μπαμπαμ  ειναι 16 και ζηταει .. (εθνικη)

δν ισχυει παλια καινουργια μην παραπληροφορειτε 

πιστευω μεσα στις επομενες 2-3 μερες ολα θα εχουν λυθει..εγινε η αρχη σημερα... δν μπορει ν κανει κ αλλιως ο κυριος Π

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theavenger2 είπε

Μισό λεπτό γιατί θα τρελαθούμε. Πήγε εκεί κάποιος εδωσε την κάρτα του και το cvv του εκει (για πιο λογο αναρωτιέμαι) , και μετά μπροστά σου κλείσανε με τα στοιχεία της κάρτας  του άλλου  εισητήρια για Ινδία. Αυτό μας  λες ? Και εσύ εκείνη την ώρα το είδες με τα μάτια σου να συμβαίνει. Μαζί σου ήταν καμιά 15 άρια ακόμα παθόντες , 2 της ασφάλειας που πήραν και την μία κοπέλα στο τμήμα για κατάθεση .. και έγινε αυτό ? αναπαράγω αυτά που ειπαν άλλα παιδιά εδώ...

Τι να πω ... δεν ξέρω πραγματικά ...

Εσυ αυτο καταλαβες.?ωραιος.δεν συνεχιζω βγαλτε ακρη μονοι σας πειτε εδω οτι γουσταρετε

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dsxls είπε

Αδερφέ αυτό που είπες είναι το πιο σημαντικό. Οι άνθρωποι υπέκλεψαν τα στοιχεία των καρτών μας και έκαναν συναλλαγές με αυτές. 

Παιδιά μην λέτε ανακρίβειες... δεν ισχύει αυτό.... εκτός και αν πήγατε απο εκεί και αφήσατε την κάρτα σας φωτοτυπία μπρος πίσω, κανεις μα κανείς που έβαλε την καρτα του  online στο redirection site της Εθνικής Τράπεζaς (αυτό είχε) δεν κινδυνεύει με υποκλοπή της κάρτας... Ότι έβαλε το έβαλε στο site της εθνικής και η κάρτα δεν πέρασε ποτέ από το κατάστημα ούτε τα στοιχεία. Μην τρομάζουμε τους χρήστες χωρίς λόγω. Επίσης για να απαντήσω και στον φίλο που του ακύρωσαν την κάρτα , είναι σύνηθες οι τράπεζες να ζητάνε ακύρωση της παλιάς κάρτα και επανέκδοση για αποφυγή κλοπής της ,μετά απο αμφισβήτηση. Η διαδικασία αυτή άλλοστε διασφαλίζει στο 100% την επιστροφή των χρημάτων και χωρίς πολλά πολλά γιατί η συναλλαγή χαρακτηρίζεται Fraud. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

πιστευω μεσα στις επομενες 2-3 μερες ολα θα εχουν λυθει..εγινε η αρχη σημερα... δν μπορει ν κανει κ αλλιως ο κυριος Π

Εγω δεν μιλησα για καινουρια και παλια καρτα. Αυτοι λογικα δωσανε τον 16ψηφιο και τον ccv.δεν τα χουν ολοι συνδεδεμενα για να περνουν ειδοποιηση συναλλαγης

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε

Εμενα η κάρτα που χρησιμοποιούσα μέχρι χτες δεν ζητούσε τίποτα. Αυτό με το SMS και το μέιλ επιβεβαίωσης δεν ξέρω από ποτε ισχυει. Εμένα πάντως δεν με είχε ενημερώσει κανείς 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geva1990 είπε

Εγω δεν μιλησα για καινουρια και παλια καρτα. Αυτοι λογικα δωσανε τον 16ψηφιο και τον ccv.δεν τα χουν ολοι συνδεδεμενα για να περνουν ειδοποιηση συναλλαγης

ναι ρε αγορι μου αυτο λεω...εαν δωσεις 16ψηφιο ονομα + ccv στο τελικο σταδιο ζηταει και σμσ που σου ρχετε ενας κωδικος..αλλα οχι σε ολες πρεπει ν το χεις ενεργοποιηση αυτο λεω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karaLRS είπε

Εννοώ την κομπίνα που γίνεται. Δεν αποδίδουν το ΦΠΑ στο κράτος και το κρατάνε στην τσέπη. Γιαυτό και έχουν χαμηλότερες τιμές. Δεν σου κάνει εντύπωση που ΔΕΝ θέλουν να πουλήσουν σε άτομα με τιμολόγιο; 

Το συγκεκριμένο κόλπο το διαφημίζει Πακιστανός στο Facebook... Φαντάσου τι γίνεται 

Μάλιστα, ευχαριστω για την άμεση και κατατοπιστικη σου απαντηση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Εννοώ την κομπίνα που γίνεται. Δεν αποδίδουν το ΦΠΑ στο κράτος και το κρατάνε στην τσέπη. Γιαυτό και έχουν χαμηλότερες τιμές. Δεν σου κάνει εντύπωση που ΔΕΝ θέλουν να πουλήσουν σε άτομα με τιμολόγιο; 

Το συγκεκριμένο κόλπο το διαφημίζει Πακιστανός στο Facebook... Φαντάσου τι γίνεται 

Να σ δωσω ενα παραδειγμα για να δειτε οτι λετε ανακριβειες. Για αγορα στην ελλαδα π. Χ to iPhone 11 pro 256 1050 ευρω που το εχει το a mobile δεν το περνεις στην ελλαδα ουτε χωρις τον φπα. Εκτος και αν τα κανει εισαγωγη απο κανα μπαχρειν. Οπότε αυτα π λετε για φπα δεν εχουν βαση. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zestoulis είπε

το 24% ειναι μεσα στην τελικη τιμη πωλησης. Τι εννοεις δε σε πιανω

Εσύ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΠΑ 24% στον πωλητή και ο πωλητής ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να καταθέσει τον ΦΠΑ που πήρε από εσένα στο κράτος.

Τώρα εάν υποθέσουμε πως ένα προϊόν έρχεται στην Ελλάδα με 100 ευρώ η τελική τιμή πάει
100 ευρώ + ΦΠΑ + ΚΕΡΔΟΣ
τώρα εάν εσύ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ τον ΦΠΑ μπορείς να μειώσεις το κέρδος.

Εννοείται πως είναι παράνομο και κλέβει το κράτος όποιος το κάνει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostpap είπε

Εσύ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΠΑ 24% στον πωλητή και ο πωλητής ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να καταθέσει τον ΦΠΑ που πήρε από εσένα στο κράτος.

Τώρα εάν υποθέσουμε πως ένα προϊόν έρχεται στην Ελλάδα με 100 ευρώ η τελική τιμή πάει
100 ευρώ + ΦΠΑ + ΚΕΡΔΟΣ
τώρα εάν εσύ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ τον ΦΠΑ μπορείς να μειώσεις το κέρδος.

Εννοείται πως είναι παράνομο και κλέβει το κράτος όποιος το κάνει. 

ξεφευγετεεεεεεεεεε..... μην ξεφυγει η κουβεντα τωρα...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

ναι ρε αγορι μου αυτο λεω...εαν δωσεις 16ψηφιο ονομα + ccv στο τελικο σταδιο ζηταει και σμσ που σου ρχετε ενας κωδικος..αλλα οχι σε ολες πρεπει ν το χεις ενεργοποιηση αυτο λεω 

Αρα που σου φανηκε το περίεργο σε αυτο π εγραψα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theavenger2 είπε

Παιδιά μην λέτε ανακρίβειες... δεν ισχύει αυτό.... εκτός και αν πήγατε απο εκεί και αφήσατε την κάρτα σας φωτοτυπία μπρος πίσω, κανεις μα κανείς που έβαλε την καρτα του  online στο redirection site της Εθνικής Τράπεζaς (αυτό είχε) δεν κινδυνεύει με υποκλοπή της κάρτας... Ότι έβαλε το έβαλε στο site της εθνικής και η κάρτα δεν πέρασε ποτέ από το κατάστημα ούτε τα στοιχεία. Μην τρομάζουμε τους χρήστες χωρίς λόγω. Επίσης για να απαντήσω και στον φίλο που του ακύρωσαν την κάρτα , είναι σύνηθες οι τράπεζες να ζητάνε ακύρωση της παλιάς κάρτα και επανέκδοση για αποφυγή κλοπής της ,μετά απο αμφισβήτηση. Η διαδικασία αυτή άλλοστε διασφαλίζει στο 100% την επιστροφή των χρημάτων και χωρίς πολλά πολλά γιατί η συναλλαγή χαρακτηρίζεται Fraud. 

Έγινε φίλε σε ευχαριστώ. Δεν μου εχει ξανατυχει καυ δεν γνωρίζω τι γίνεται συνήθως για αυτό και το ανέφερα. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, zestoulis είπε

που την ειδες μεγαλε την απατη ? ξερετε ολοι σας οτι μπορει να σας μηνησει ο μαγαζατορας για συκοφαντικη δυσφημηση και οχι μονο να μην παρετε μια αλλα να τον πληρωσετε 10πλασια

By the way εχει  ο μαγαζάτορας καμια 20αριά μηνύσεις (σίγουρες αυτές) κατατεθημένες απο εχθές οπότε πρακτικά αν δεν επιλύσει το πρόβλημα που εχει δημιουργήσει , δεν μπορεί να κάνει καμία μήνυση σε κανέναν. :-)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theavenger2 είπε

By the way εχει  ο μαγαζάτορας καμια 20αριά μηνύσεις (σίγουρες αυτές) κατατεθημένες απο εχθές οπότε πρακτικά αν δεν επιλύσει το πρόβλημα που εχει δημιουργήσει , δεν μπορεί να κάνει καμία μήνυση σε κανέναν. :-)

για να το λες ετσι θα ειναι, ξερεις αν η μηνηση ειναι δωρεαν ή πληρωνουμε καποιο παραβολο γιατι θυμαμαι παλια ηταν 100 ευρω, ισχυει το ιδιο ακομη ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...