Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BladeRunner είπε

Κανένας να πάει να τον βρεί Νέα Πέραμο?

Σας έδωσα τα στοιχεία κατοικίας του ανωτέρω.

Στο Google Maps η διεύθυνση αυτή δείχνει ενα οικόπεδο.. Οι φωτογραφίες είναι του 2019.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Αν η διεύθυνση αυτού είναι ενός παππού άσχετου και πάει κάποιος που ήθελε iPhone και τον σκοτώσει στο ξύλο καταλαβαίνεις νομίζω ότι είναι χαζομάρα 

Καταλαβαίνεις ότι τις εμπορικές συναλλαγές τις διέπει η δημοσιότητα των παντων για προστασία των καταναλωτών έτσι?

Τα προσωπικά του στοιχεία είναι αναρτημένα δημόσια για αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλιώς άντε βρες τον.

Τώρα το τι θα κάνει ο καθένας, είναι δικό του θέμα.

Στη τελική να εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα, αν δεν εμπλέκεται πουθενά και τον έχουν μπλέξει.

Επεξ/σία από BladeRunner
Δημοσ.
Μόλις τώρα, PopiAlba είπε

Εγω οταν πηγα για καταγγελία μου είπαν υπάρχει ο συγκεκριμένος τύπος .. είδα και φωτο του! Άθλιος. Το θέμα ειναι κρύβεται αυτός πίσω απ αυτο ;;

Μεγάλος σε ηλικία?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BladeRunner είπε

Δεν ξέρω.

Μπορεί εν τέλει να υπάρχουν λεφτά στους λογαριασμούς και να μπλοκαριστούν με προσωρινή διαταγή.

Κάτι δεν μου κολλάει στην όλη κατάσταση, ίσως δεν είναι τόσο απατεώνας. Θα δείξει

Τι δεν σου κολλάει ;;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PopiAlba είπε

Τι δεν σου κολλάει ;;;

Χθες σκεφτόμουν ότι ίσως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πρα΄γματα, σήμερα έγραψαν εδώ ότι εμφανίστηκε σε κατάστημα.

Δεν ξέρω, δεν είναι τόσο απλό να πάρεις τα λεφτά και να πας Μπαχάμες. 

Δεν είναι dark web εδώ με bitcoin.

Θα δείξει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, BladeRunner είπε

Καταλαβαίνεις ότι τις εμπορικές συναλλαγές τις διέπει η δημοσιότητα των παντων για προστασία των καταναλωτών έτσι?

Τα προσωπικά του στοιχεία είναι αναρτημένα δημόσια για αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλιώς άντε βρες τον.

Τώρα το τι θα κάνει ο καθένας, είναι δικό του θέμα.

Στη τελική να εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα, αν δεν εμπλέκεται πουθενά και τον έχουν μπλέξει.

Εννοώ ότι μπορεί να έχει βάλει ΨΕΎΤΙΚΗ διεύθυνση.

Φαντάζεσαι πχ εκεί να μένουν οι γονείς σου και κάποιος να προτρέπει κόσμο να πάνε να βρουν το "παρλεπο" εκεί; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Εννοώ ότι μπορεί να έχει βάλει ΨΕΎΤΙΚΗ διεύθυνση.

Φαντάζεσαι πχ εκεί να μένουν οι γονείς σου και κάποιος να προτρέπει κόσμο να πάνε να βρουν το "παρλεπο" εκεί; 

Αν είναι ψεύτικη η διεύθυση πρέπει άμεσα ο εμπλεκόμενος να πάει αστυνομικό τμήμα.

Πολλά μπορώ να υποθέσω. Και οτι ο Παρλεπός έχει πρόβλημα υγείας και να μην κάνετε καταγγελίες και μηνυσεις ακόμα.

Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Τα στοιχεία του έιναι δημόσια για αυτόν ακριβώς το λόγο, γιατί είναι υπόλογο και το φυσικό πρόσωπο.

Αν δεν έχει σχέση η διέυθυνση, ας πάει αστυνομία ΑΜΕΣΑ όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε αν έχανε ταυτότητα και του βγάζανε δάνειο κτλ.

Ας τον ενημερώσουν λοιπόν.

Είδα ότι είσαι ιδιαίτερως προκλητικός και σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Αν δεν έχεις κάπου να προσφέρεις στη συζήτηση, μην την παρέλκεις.

Γράψε τώρα την απάντηση σου, να έχεις την ικανοποίηση ότι είπες τη τελευταία κουβέντα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και εγώ είμαι ενα από τα θύματα του.

Στις 12/12/2019 στις 10:55 ΜΜ, Valdazzar είπε

Επειδη το αλλο θεμα κλειδωθηκε και ειστε το μονο site που βρισκω καποιους που να εχουν ασχοληθει, ανοιγω ξανα το θεμα.

Αγορασα πριν τη black friday απο το συγκεκριμενο καταστημα ενα tablet σε πολυ καλη τιμη.

Εκανα τραπεζικη καταθεση και περιμενα τις 15 εργασιμες μερες που μου ειχαν πει.

Σημερα τους πηρα πολλα τηλεφωνα και ή εδειχνε οτι μιλαει ή οτι δεν το σηκωνουν.

Πριν 3 ημερες τους ειχα στειλει ενα email πως αν δεν στειλουν το ταμπλετ μεχρι σημερα θελω να ακυρωσουν την αγορα.

Απο οτι βλεπω ομως ουτε φωνη ουτε ακροαση. Επειδη φοβαμαι οτι μου εφαγαν τα χρηματα, υπαρχει καποιος αλλος που να ξερει τι να κανουμε;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Arxontas35 είπε

Παιδιά υπάρχει περιπτώσεις να πάρουμε τα λεφτά μας πείσω ;; 

Α ρε ΠΑΡΛΕΠΟ τι μας έκανες.... χαχα... Τουλάχιστον να μην βλέπουμε ονορθογραφίες εδώ μέσα...

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fivosdi είπε

Α ρε ΠΑΡΛΕΠΟ τι μας έκανες.... χαχα... Τουλάχιστον να μην βλέπουμε ονορθογραφίες εδώ μέσα...

Το έχω στείλει ήδη screenshot σε φίλους. Κρίμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...