Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταστατικό σύστασης της Μ.ΠΑΡΛΕΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ. Το ξαναεπισυνάπτω και μέσω G.Drive γιατί στο προηγούμενο post μου είναι προσβάσιμο μόνο στους συνδεδεμένους χρήστες.

Μ.ΠΑΡΛΕΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ .pdf

Επεξ/σία από Aevum
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BladeRunner είπε

Επειδή μπορώ να βοηθήσω, δώστε μου ΑΦΜ εταιριας και του Παρλαπιπα και αριθμούς λογαριασμών και ΣΕ ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ αντιστοιχούν αυτοί οι λογαριασμοί, να τσεκάρω κάποια πραγματα.

αφμ: 801117969. αρ λογαριασμού:139/003854-70, IBAN: GR61 0110 1390 0000 1390 0385 470

Δημοσ.

Ο εταίρος ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΡΛΕΠΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗΣ και της ΜΑΡΙΝΑ, το γένος ΚΕΦΑΛΩΝΙΤΟΥ, κάτοικος ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ,
επί της οδού ΚΡΗΤΗΣ, αρ. 18, ΤΚ 19006, κάτοχος Δ.Α.Τ. ΑΝ688679, Α.Φ.Μ. 070473750, ηλεκτρονική διεύθυνση
(e−mail) [email protected], υπηκοότητας ΕΛΛΑΔΑ, κατέβαλε ποσό 1.000,00 X (100%) ευρώ μετρητά στο
ταμείο της εταιρείας και έλαβε 100 X (100%) εταιρικά μερίδια

5 λεπτά πριν, Aevum είπε

Καταστατικό σύστασης της Μ.ΠΑΡΛΕΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ. Το ξαναεπισυνάπτω και μέσω G.Drive γιατί στο προηγούμενο post μου είναι προσβάσιμο μόνο στους συνδεδεμένους χρήστες.

Μ.ΠΑΡΛΕΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ .pdf 181 kB · 4 downloads

Ναι, αυτό κοιυάω τώρα. Γιατί ο Παρλαπίπας έχει άλλο ΑΦΜ από το μαγαζάκι.

Αύριο θα έχω Τειρεσία του και αναφορά για τους λογαριασμούς του.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το ότι εχει άλλο αφμ αυτός και άλλο η επιχείρηση τι μπορει να σήμαινει πρακτικά ;; Επίσης μπορει να βρίσκονται άλλοι πίσω απο αυτόν, αυτός να ειναι απλα το εύκολο θύμα π έβαλαν μπροστά να φαινεται ως δίκαιουχος της επιχειρήσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα νέα ήθελα να πάρω δώρο smartwatch στην αδερφή μου, τον πήρα τηλέφωνο να περάσω από εκεί να το παραλάβω με αντικαταβολή και ίσα που δεν με έβρισαν.

Εκεί κατάλαβα ότι βρώμα η δουλειά.

3 λεπτά πριν, PopiAlba είπε

Το ότι εχει άλλο αφμ αυτός και άλλο η επιχείρηση τι μπορει να σήμαινει πρακτικά ;; Επίσης μπορει να βρίσκονται άλλοι πίσω απο αυτόν, αυτός να ειναι απλα το εύκολο θύμα π έβαλαν μπροστά να φαινεται ως δίκαιουχος της επιχειρήσης. 

Τίποτα δεν σημαίνει. Νόμιμο είναι αυτό, άλλο ΑΦΜ έχει το νομικό πρόσωπο από το φυσικό.

Εννοείται ότι είναι μεγάλη πιθανότητα έτσι να είναι τα πράγμα αλλά μπορεί και να μην είναι έτσι.

Κάποια πράγματα θα δούμε αύριο πάντως.

Απλώς τσεκάρουμε τόσο το νομικό όσο και το φυσικό πρόσωπο.

Επεξ/σία από BladeRunner
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bluedanger είπε

Υπάρχει περίπτωση να βγει τίποτα καλό για όλους εμάς που προς το παρών τουλάχιστον χάσαμε τα λεφτά μας ?

Δεν ξέρω.

Μπορεί εν τέλει να υπάρχουν λεφτά στους λογαριασμούς και να μπλοκαριστούν με προσωρινή διαταγή.

Κάτι δεν μου κολλάει στην όλη κατάσταση, ίσως δεν είναι τόσο απατεώνας. Θα δείξει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BladeRunner είπε

Δεν ξέρω.

Μπορεί εν τέλει να υπάρχουν λεφτά στους λογαριασμούς και να μπλοκαριστούν με προσωρινή διαταγή.

Κάτι δεν μου κολλάει στην όλη κατάσταση, ίσως δεν είναι τόσο απατεώνας. Θα δείξει

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση η τελικά να παραλάβουμε το προϊόν ή τα χρήματα μας πίσω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bluedanger είπε

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση η τελικά να παραλάβουμε το προϊόν ή τα χρήματα μας πίσω?

Όλα παίζουν. Ένα ένα όμως...

Αν και για λεφτά εγώ έχω το μυαλό μου, όχι για παραλαβή προιόντων.

Δημοσ.

Εγώ θα πω ένα πράγμα που μου φαίνεται πολυ περίεργο. Αν κάποιος γκουγκλαρει το επίθετο αυτό στο γκουγκλ δεν βγάζει ούτε έναν άνθρωπο εκτός από τον συγκεκριμένο. Πράγμα που δεν το έχω ξαναδεί και μου φαίνεται επίσης πολύ ύποπτο. Πιθανώς να μην υπάρχει καν άνθρωπος με αυτό το όνομα.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BladeRunner είπε

Κανένας να πάει να τον βρεί Νέα Πέραμο?

Σας έδωσα τα στοιχεία κατοικίας του ανωτέρω.

Αν η διεύθυνση αυτού είναι ενός παππού άσχετου και πάει κάποιος που ήθελε iPhone και τον σκοτώσει στο ξύλο καταλαβαίνεις νομίζω ότι είναι χαζομάρα 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dsxls είπε

Εγώ θα πω ένα πράγμα που μου φαίνεται πολυ περίεργο. Αν κάποιος γκουγκλαρει το επίθετο αυτό στο γκουγκλ δεν βγάζει ούτε έναν άνθρωπο εκτός από τον συγκεκριμένο. Πράγμα που δεν το έχω ξαναδεί και μου φαίνεται επίσης πολύ ύποπτο. Πιθανώς να μην υπάρχει καν άνθρωπος με αυτό το όνομα.. 

Εγω οταν πηγα για καταγγελία μου είπαν υπάρχει ο συγκεκριμένος τύπος .. είδα και φωτο του! Άθλιος. Το θέμα ειναι κρύβεται αυτός πίσω απ αυτο ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...