Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexnen2019 είπε

PHGA TRAPEZA EXEI LEFTA O ;OGARIASMOS TOU KAI APO TIN PARASKEVI POU PERASE EXEI DESMEUSI O LOGARIASMOS TOY KAI EXEI LEFTA MESA

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΡΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Καλησπέρα,

Στην Εθνική τραπεζα μας ειπαν οτι δεν έχει νόημα να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής γιατί τα έχει πάρει τα λεφτά, δεν έχει λεφτά ο λογαριασμός του. Επίσης μας είπαν οτι έγινε με δική μας συναίνεση η συναλλαγή και οτι η τράπεζα δεν θα μας δώσει λεφτά πίσω. Θα επιμείνουμε στην αμφισβήτηση συναλλαγής αλλα μου έχουν κόψει τα φτερά.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RenaTs είπε

Καλησπέρα,

Στην Εθνική τραπεζα μας ειπαν οτι δεν έχει νόημα να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής γιατί τα έχει πάρει τα λεφτά, δεν έχει λεφτά ο λογαριασμός του. Επίσης μας είπαν οτι έγινε με δική μας συναίνεση η συναλλαγή και οτι η τράπεζα δεν θα μας δώσει λεφτά πίσω. Θα επιμείνουμε στην αμφισβήτηση συναλλαγής αλλα μου έχουν κόψει τα φτερά.

Κάποιοι πιο πάνω είπαν ότι εχει λεφτά ο λογαριασμός του! Δλδ αλλα ο ένας αλλα λεει ο άλλος .. 

Δημοσ.

O  ένας λέει έχει λεφτά ο λογαριασμός, ο άλλος λεει δεν έχει.Αντε να βγάλεις άκρη.Πως του μπλοκαραν τον λογαριασμο;

Πάντως απατεώνας που να μαζευει λεφτά για να την κάνει για Βραζιλία δεν αφήνει λεφτά στον λογαριασμό του.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PopiAlba είπε

Κάποιοι πιο πάνω είπαν ότι εχει λεφτά ο λογαριασμός του! Δλδ αλλα ο ένας αλλα λεει ο άλλος .. 

Ίσως δεν ήθελε να εξυπηρετήσει και ο υπάλληλος ή δεν κατάλαβε τι λέγαμε. Δεν ξέρω πλέον πραγματικά. Το ζήτημα είναι οτι αύριο φεύγω στο εξωτερικό και θέλω τουλάχιστον να προλάβω την καταγγελία αλλα δεν ξέρω αν μπορώ να την κάνω χωρίς το αίτημα αμφισβήτησης της συναλλαγής. Θα πάω όπως και να έχει.

Δημοσ.

Πως γινεται κάποιοι να λέτε ότι εχει λεφτά ο λογαριασμός και ότι ακόμα κανει παραγγελειες και άλλοι να λέτε ότι δεν εχει λεφτά ο λογαριασμός ;;; Πλέον ούτε μεταξύ μας δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, RenaTs είπε

Καλησπέρα,

Επειδή στην Ελλάδα πολλοί βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους δεν θα εμπιστευομουν αβίαστα ο, τι και να μου έλεγαν. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν αληθεύει ότι μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός του σημαίνει οτι κάποιος πιο γρήγορος από εμας του έκανε ασφαλιστικά  μέτρα. Ομως το πιο πιθανόν είναι ότι ο λογαριασμοσ θα είναι άδειος!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, RenaTs είπε

Ίσως δεν ήθελε να εξυπηρετήσει και ο υπάλληλος ή δεν κατάλαβε τι λέγαμε. Δεν ξέρω πλέον πραγματικά. Το ζήτημα είναι οτι αύριο φεύγω στο εξωτερικό και θέλω τουλάχιστον να προλάβω την καταγγελία αλλα δεν ξέρω αν μπορώ να την κάνω χωρίς το αίτημα αμφισβήτησης της συναλλαγής. Θα πάω όπως και να έχει.

Εγώ θα σας πρότεινα να την κάνετε την αίτηση αμφισβήτησης ασχέτως με το τι είπε ο υπάλληλος. Πολλοί υπάλληλοι δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, RenaTs είπε

Καλησπέρα,

Όσοι πλήρωσαν με κάρτα, ΑΜΕΣΑ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ. 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ενας απο αυτους που πλήρωσε για iPhone απο τους απατεωνες των a-mobiles οι οποίοι πήραν τα λεφτά και εξαφανιστηκαν. Εχω κανει τις ενεργειες και εγω με την τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγής και περιμένω. Ισως υπάρχει μια ελπιδα λόγω ότι ήταν μέσω κάρτας. Εννοειται και το skroutz.gr έχει ευθύνη καθώς το είχε στο site και μαλιστα οταν το απεσυρε δεν εβγαλε ανακοινωση οτι υπάρχει πρόβλημα να πει στο ιδιο του το site μην ψωνιζεις απο αυτους. Τελος θα κανω καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Παραγγελνω χρόνια απο το skroutz.gr και παντα βλεπω reviews και κριτικες. και αυτο μαλλον ειχε ψευτικες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dsxls είπε

Εγώ θα σας πρότεινα να την κάνετε την αίτηση αμφισβήτησης ασχέτως με το τι είπε ο υπάλληλος. Πολλοί υπάλληλοι δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι. 

Θα την κάνω ναι, το κακό είναι οτι έγινε με την χρεωστική κάρτα του αδερφού μου και τρώει τράβηγμα αυτός.. Μπλέξαμε, μακάρι να βγάλουμε άκρη.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή μπορώ να βοηθήσω, δώστε μου ΑΦΜ εταιριας και του Παρλαπιπα και αριθμούς λογαριασμών και ΣΕ ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ αντιστοιχούν αυτοί οι λογαριασμοί, να τσεκάρω κάποια πραγματα.

• Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BladeRunner είπε

Επειδή μπορώ να βοηθήσω, δώστε μου ΑΦΜ εταιριας και του Παρλαπιπα και αριθμούς λογαριασμών και ΣΕ ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ αντιστοιχούν αυτοί οι λογαριασμοί, να τσεκάρω κάποια πραγματα.

ΚΥΠΡΑΙΟΥ 86 - EΛΕΥΣΙΝΑ - ΤΚ: 19200
ΤΗΛ: 2169002694 - AΡ. Γ.Ε.Μ.Η : 149513001000
ΑΦΜ: 801117969- ΔΟΥ: ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αριθμός Λογαριασμού: 139/003854-70 IBAN: GR61 0110 1390 0000 1390 0385 470 Δικαιούχος: Μ ΠΑΡΛΕΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

665F91F6-92EF-4A71-8B9E-9966ABC819FD.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, RenaTs είπε

Θα την κάνω ναι, το κακό είναι οτι έγινε με την χρεωστική κάρτα του αδερφού μου και τρώει τράβηγμα αυτός.. Μπλέξαμε, μακάρι να βγάλουμε άκρη.

FB_IMG_1576501704144.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...