Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ GPU ΜΟΥ, ΕΝΕΚΑ BLACK FRIDAY. ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΤΗΝ SAPPHIRE RX5700 PULSE ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. Ε ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΜΠΕΛΑ ΘΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΑ. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ H CPU: I5 6600K, MOBO: ASROCK Z170 PRO4S, RAM: HYPERX 16GB @2133MHZ WINDOWS 10 PRO 64 ΦΡΕΚΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΑΣΗ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ (SSD 860 EVO). ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΤΑ(GTX 670) ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ AMD ADRENALINE 19.12.2 KAI THN ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΤΟ BIOS Η ΚΑΡΤΑ ΚΟΜΠΛΕ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ WINDOWS TO ΣΗΜΑ ΣΤΟ HDMI ΝΕΚΡΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Billar4s είπε

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ GPU ΜΟΥ, ΕΝΕΚΑ BLACK FRIDAY. ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΤΗΝ SAPPHIRE RX5700 PULSE ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. Ε ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΜΠΕΛΑ ΘΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΑ. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ H CPU: I5 6600K, MOBO: ASROCK Z170 PRO4S, RAM: HYPERX 16GB @2133MHZ WINDOWS 10 PRO 64 ΦΡΕΚΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΑΣΗ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ (SSD 860 EVO). ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΤΑ(GTX 670) ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ AMD ADRENALINE 19.12.2 KAI THN ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΤΟ BIOS Η ΚΑΡΤΑ ΚΟΜΠΛΕ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ WINDOWS TO ΣΗΜΑ ΣΤΟ HDMI ΝΕΚΡΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ;

καταρχην μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις 

1ον εχεις κανει σωστη απεγκατασταση του  driver της 670 ;  

αν οχι δοκιμασε με το ddu σε safe mod βγαλε οτι εχεις μεσα  ειτε του amd  ειτε της nvidia και ξαναδοκιμασε 

https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

2ον αν συνεχιζει το ιδιο βιολι  με μαυρες οθονες κλπ και δεν μπαινει ο driver δες εαν εχεις καποιο φιλο να την δοκιμασεις στο pc του αλλιως με την αποδειξη αγορας σε καποιο κοντινο πλαισιο  στο servise τους για δοκιμη δεν χανεις τα λεφτα σου

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1
Δημοσ.

μα εχω κανει φορματ τον δισκο. τι φορματ δλδ διεγραψα ολους τους τομους και εκανα νεο παρτισιον. δεν θα επρεπε να υπαρχει ιχνος απο driver

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Billar4s είπε

μα εχω κανει φορματ τον δισκο. τι φορματ δλδ διεγραψα ολους τους τομους και εκανα νεο παρτισιον. δεν θα επρεπε να υπαρχει ιχνος απο driver

επειδη λες οτι βγαζω την 670  θεωρησα οτι ειχαν driver εγκατεστημενο τα win μεσα

Δημοσ.

εχω 700 τροφοδοτικο 80plus bronze. εχω συνδεσει κανονικα το 8πινο και το 6πινο στη καρτα.στο bios ειναι σεταρισμενο σε pci-express και οχι auto. προσωπικα εγω πιστευω οτι o driver κρασαρει τη καρτα.εβαλα driverpack solution απλα για να δω ως τι την αναγνωριζει και με βγαζει RX5700 XT 50th anniversary edition.(!!!) ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να με την εχουν στειλει με πειραγμενο bios? παντως οπως και να εχει ειναι για επιστροφη ετσι;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Με το ddu επέλεξε εγκατάσταση νέας κάρτας, πως το έκανες το φόρματ, από dvd, USB, η μέσα από τα Windows; 

Φορματ λογικά έκανε αφού μιλάει για partition και τόμους. Το reset του Windows δεν είναι φορματ...

Δημοσ.

παιδια εχω update: δοκιμασα την οθονη του αδερφου μου μια dell u2412m και χρησιμοποιησα το displaport αντι για το hdmi και ειχα σημα προς μεγαλη μου εκπληξη. αλλα τα γραφικα με φενονται λιγο υποβαθμισμενα να πω την αληθεια. ενω το driver ειναι κανονικα της rx5700 δεν εχω τετοιες επιδοσεις πιστευω. μενει να δοκιμασω κανα game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...