Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερια παιδια.Αγορασα ενα κλειδακι για windows 10 pro [το ειδα σε ad στο ινσομνια που το ειχαν προσφορα].Λεει να κατεβασεις την σωστη εκδοση windows 10 [κατεβασα τα windows 10 pro 64 bit] και να κανεις την ενεργοποιηση μετα

Ετσι το κατεβασα ,το εκανα bootable και εκανα ομορφα και ωραια το φορματ μου σε νεο pc,βαζω τον κωδικο που πηρα και Αφου τον βαλω μου λεει activate[δηλαδη το διαβαζει τον κωδικο δεν ειναι οτι δεν τον διαβαζει καθολου]και μετα μου πεταει αυτο το μηνυμα

We cant activate the windows on this device because you dont have a valid digital license or product key

Και στα trouble shot δεν γινεται παλι τιποτα

Αγορασα και 2 κωδικους τρομαρα μου.Μηπως ξερει κανεις τι παιζει?Η καπου να αγορασω κανα κλειδι σωστο και να παρω refund απο τους αλλους?

Δημοσ.

Μου απαντησαν αμεσα αυτοι και μου εστειλαν εναν τροπο να το κανω μεσω windows power shell.Φυσικα δεν δουλεψε τιποτα,θα τους κανω compaint στο paypal,χεστηκα για τα λεφτα ,το θεμα ειναι οτι εχουν μουφα κλειδια οπως φαινεται,πρεπει να κατεβει η διαφημιση απο το site γιατι δεν δουλευει τιποτα

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία γιατί υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει τίποτα στο τέλος. Εγώ έχω αγοράσει αμέτρητα κλειδιά windows και office από το ebay και είχα πάρει από την αρχή την απόφαση ότι αν δεν δουλέψουν κάποια θα αγοράσω άλλα, όμως ευτυχώς όλα δούλεψαν και επειδή ήταν retail μπορώ και τα κάνω ξανά activate όταν κάνω upgrade τα pc (στο office με τηλέφωνο στο bot της microsoft).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...