Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, telis είπε Μια χαρά τα 108 mp αν θέλεις να τυπώσεις πανό για τα μπουζουκτζήδικα Και πραγματικα να ειναι, το μεγεθος του αισθητηρα και του φακου ειναι τοσο μικρα, που ο,τι και να γινει, η ποιοτητα θα ειναι κακη. ειναι θεμα φυσικης. 2
Dellapple Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 2:02 ΠΜ, lionheart75 είπε To λευκό όπως και τα άλλα 2 χρώματα βγαίνουν στα 391,45 387,54€ τελική (με PDM 1,44 1,42€ και αφού αφαιρέσετε το shipping quarantee). Γνώμη μου είναι ότι εξακολουθούν να είναι πολλά για αυτό το τηλέφωνο, καθώς πέρα από το hype με τις κάμερες (που απαιτεί ανάλυση) εξακολουθεί να είναι ένα μεσαίο chipset με τα όποια θέματα. Μα γι'αυτό το λόγο υπάρχει γιατί η σαμσουνγκ δεν επέτρεψε να μπει σειρά 8... Για τσιπσετ...γιατί θα χαντακονε τα δικά της...
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μονο με pixel binning εχει νοημα η υπαρξη του αισθητηρα αυτου αλλα και παλι χωρις το σωστο software απο μονα τους δεν λενε τιποτα.. Δεν ειναι κακο να υπαρχει ενας μεγαλος αισθητηρας για πολλους λογους στην φωτογραφια αλλα σιγουρα μην περιμενουμε θαυματα και εξαρταται και απο το ειδος της φωτογραφιας που θελουμε να κανουμε.. Ουτε φυσικα σημαινει κατι να μην υπαρχει μεγαλος αισθητηρας αντιθετως συνηθως βοηθαει οπως ειναι κατανοητο . Μεγαλη αποδειξη το iPhone και το Pixel..Τα 12 με 16Mp ειναι θεωρω με βαση τα σημερινα δεδομενα το sweet spot για τους σημερινους αισθητηρες. Ειμαι ΠΟΛΥ περιεργος να δω τι θα καταφερει η Samsung με την βελτιωμενη εκδοση του αισθητηρα αυτου και τη συμπεριφορα του σε διαφορα ειδη φωτογραφιας που περιμενουμε να εντυπωσιασει αλλα και φυσικα πως θα ανταποκριθει σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Και πραγματικα να ειναι, το μεγεθος του αισθητηρα και του φακου ειναι τοσο μικρα, που ο,τι και να γινει, η ποιοτητα θα ειναι κακη. ειναι θεμα φυσικης. Ποιο κινητο εχει μεγαλο αισθητηρα ή/και μεγαλο φακο; Σε τοπικ κινητου μιλαμε, σωστα; 25 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ειμαι ΠΟΛΥ περιεργος να δω τι θα καταφερει η Samsung με την βελτιωμενη εκδοση του αισθητηρα αυτου και τη συμπεριφορα του σε διαφορα ειδη φωτογραφιας που περιμενουμε να εντυπωσιασει αλλα και φυσικα πως θα ανταποκριθει σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.. Ειναι τοσο πισω η samsung αν δει κανεις φωτογραφιες που δεν βλεπω προσωπικα πιθανοτητα να πιστεψω οτι μπορει να εντυπωσιασει ποτέ.
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μεγαλο αισθητηρα δεν εχει κανενα κινητο και ειναι φυσιολογικο , τα εικονοστοιχεια ομως ειναι αλλο πραγμα και σε συνδυασμο με το μεγαλυτερο διαφραγμα κανει θαυματα αν υπαρχει το σωστο s/w. Για αυτο μιλαμε για pixel binning σε τοσα MP αναγκαστικα που υπο συνθηκες μπορει να αποδειχτει κορυφαια λυση.. Εγω κραταω μικρο καλαθι και δεν μπορω να κανω υποθεσεις μελλοντικες..Δεν μπορω να ξερω πως θα συμπεριφερθει το s/w της σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου που ειναι και το μεγαλυτερο στοιχημα της καθως με αρκετο φως εχω την αισθηση θα εντυπωσιασει και σε macro και σε landscape και σε πορτραιτα πλεον με τον νεο βελτιωμενο αισθητηρα των 108Mp..Ακομη και η Xiaomi με αυτην την εκδοση και το sub par απαραδεκτο s/w της εδειξε μερικα καταπληκτικα δειγματα σε αυτο το μοντελο. Και οκ μπορει να μην ειναι και η καλυτερη η Sammy αλλα δεν λες ασχημα φωτογραφικα κινητα τα S10/Note ουτε το h/w τους για ονομα.. Και αξιοπρεπεστατο βιντεο εχουν με καλο σταθεροποιητη (εντυπωσιακοτατο μαλιστα IS σε 1080p) και καλο υπερευρυγωνιο (πιθανοτατα τον καλυτερο) και στο edge detection ειναι καλη λογω ToF, οκ εχει μεινει λιγο πισω στην φωτογραφιση με night sight/vision/mode οπως το λεει ο καθενας σε επιπεδο s/w αλλα οχι ομως σε σημειο να λες οτι υστερουν τοσο πολυ. Το Note 10 του φιλου μου βγαζει μια χαρα φωτογραφιες οταν τις συγκρινω με αυτες του 11Pro Max μου στις περισσοτερες περιπτωσεις.. Αν καποιος εχει θεματα με s/w μαλλον προς την Huawei θα εδειχνα. Το camera lineup της με τα διαφραγματα του ειναι εντυπωσιακο στις ναυαρχιδες αλλα το s/w υπολειπεται αρκετα για να δωσει το αποτελεσμα που του αρμοζει.. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r 1
Nickfoxjr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, telis είπε Honor view 20 από Ελλάδα με κανονική εγγύηση στα 330 ευρώ Τίμια επιλογή, όμως δεν θα επέλεγα IPS οθόνη.
telis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε Τίμια επιλογή, όμως δεν θα επέλεγα IPS οθόνη. Για την κάμερα ρώτησες και σου πρότεινα το Honor. Από την άλλη τόσα χρήματα για Κίνα και με mid range επεξεργαστή δεν θα τα έδινα. Ειδικά με το θέμα του επεξεργαστή το παράκανε η xiaomi για την τιμή που το δίνει. Φυσικά ο καθένας διάλεγει αυτό που του αρέσει και του κάνει κλικ
likos_de Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η xiaomi χτυπάει, με τέτοια τιμή, γιατί είναι (προς το παρόν) το μόνο κινητό με τόσο μεγάλο φωτογραφικό φακό που κυκλοφορεί στην αγορά και κάνει παιχνίδι marketing. Μην ξεχνάτε τον επεξεργαστή που έχει (730g) και έχουν αναφερθεί θεματακια με το κινητό όπως ο αργός αισθητήρας δακτυλικου αποτυπώματος. Γενικά δεν έχει την σπιρτάδα που έχουν τα κινητά με επεξεργαστή της σειράς 8xx. Η τιμή πρέπει να πέσει στα ~330~350€ Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από likos_de
Nickfoxjr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Το επιασα στα χέρια μου κ έμεινα πολύ ικανοποιημενος . Πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή.
sharkoulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2019 στις 12:18 ΠΜ, Nickfoxjr είπε Τι θα προτείνατε στα 390 που το πήρα ; Εγώ το βρήκα πολύ καλή επιλογή καθώς με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα της φωτογραφίας και δεν θέλω να διαθέσω χρήματα για P30 ή Iphone. Μαγκα ξεκολλα εχεις παρει κινηταρα.. Τωρα αυτα που ψαχνουν και λενε τα παιδια εδω μεσα ειναι πολυ ψαγμενα και αν εχεις παρει το κινητο καθαρα για φωτο καθημερινη χρηση κτλ εισαι κομπλε. Απο οσο ειδα και εψαξα εχει φωτογραφιαρα. Εχει ενα θεματακι στην ληψη βιντεο με το stabilization που παιζει να εχει βγει update και να εχει φτιαξει.. Οσο για τον επεξεργαστη ναι φοραει κατωτερο του mi9t pro αλλα τα νουμερα του σε μετρησεις τον φτανουν αρκετα κοντα.. Μην ξεχναμε μιλαμε παντα για κινητο παιδες.. Ποιοτητα xiaomi εμενα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε ολα του. Μην ψαχνεις και διαβαζεις τα ψιλα γραμματα. Εκανες μια καλη αγορα μην το μετανιωνεις πριν ακομα σου ερθει στα χερια.. Επιλογες απειρες σε κινητα, το ενα δεν θα εχει Aux το αλλο θα υποστηριζει ασυρματη φορτιση, καποιο με μεγαλυτερη μπαταρια, ενα fmradio ενα χωρις.. Πηρες κινητακι για τουλαχιστον ενα 3χρονο καλες γιορτες να εχουμε ολοι με υγεια και μεγια το νεο σ κινητο 3
Nickfoxjr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, sharkoulis είπε Μαγκα ξεκολλα εχεις παρει κινηταρα.. Τωρα αυτα που ψαχνουν και λενε τα παιδια εδω μεσα ειναι πολυ ψαγμενα και αν εχεις παρει το κινητο καθαρα για φωτο καθημερινη χρηση κτλ εισαι κομπλε. Απο οσο ειδα και εψαξα εχει φωτογραφιαρα. Εχει ενα θεματακι στην ληψη βιντεο με το stabilization που παιζει να εχει βγει update και να εχει φτιαξει.. Οσο για τον επεξεργαστη ναι φοραει κατωτερο του mi9t pro αλλα τα νουμερα του σε μετρησεις τον φτανουν αρκετα κοντα.. Μην ξεχναμε μιλαμε παντα για κινητο παιδες.. Ποιοτητα xiaomi εμενα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε ολα του. Μην ψαχνεις και διαβαζεις τα ψιλα γραμματα. Εκανες μια καλη αγορα μην το μετανιωνεις πριν ακομα σου ερθει στα χερια.. Επιλογες απειρες σε κινητα, το ενα δεν θα εχει Aux το αλλο θα υποστηριζει ασυρματη φορτιση, καποιο με μεγαλυτερη μπαταρια, ενα fmradio ενα χωρις.. Πηρες κινητακι για τουλαχιστον ενα 3χρονο καλες γιορτες να εχουμε ολοι με υγεια και μεγια το νεο σ κινητο Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Διαβάζοντας όλα αυτά είχα αρχίσει να αμφιβάλω εάν έκανα καλή αγορά κ εάν βρήκα άξιο αντικαταστάτη του S9+. Χθες πέρασα απο τα public.. 2 αρνητικά που μου είπε ο πωλητής (που χαρακτήρησε το κινητό μεγάλη πατάτα) είδα μετά απο λίγο που έπιασα στα χέρια μου το κινητό ότι δεν ισχύουν. Επίσης δεν ισχύει αυτό που έχει ειπωθεί εδώ μέσα πολλές φορές ότι το κινητό χρειάζεται 5" για να αποθηκεύσει μια φωτογραφία 108Mp. Εν αναμονή της παραλαβής του.....
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2019 στις 10:41 ΠΜ, matrixxx είπε Ποιο κινητο εχει μεγαλο αισθητηρα ή/και μεγαλο φακο; Σε τοπικ κινητου μιλαμε, σωστα; Κανενα, αρα δεν εχει νοημα να αυξανουν τα megapixels. 4-8 Mpixel ειναι το ιδανικο για κινητα.
mic2mic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Ας υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες για εκτύπωση σε πόστερ περίπου 250cm x 100cm. Υπάρχει κάποια φωτογραφική μηχανή μέχρι 500 ευρώ που θα του δώσει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα απ'ότι το κινητό του θέματος;
k_dinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Ας υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες για εκτύπωση σε πόστερ περίπου 250cm x 100cm. Υπάρχει κάποια φωτογραφική μηχανή μέχρι 500 ευρώ που θα του δώσει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα απ'ότι το κινητό του θέματος; Οποιαδήποτε σύγχρονη dslr. Φαντάζομαι σε τόση μεγάλη εκτύπωση δεν θες τα dpi της κανονικής φωτογραφίας
mic2mic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, k_dinos είπε Οποιαδήποτε σύγχρονη dslr. Φαντάζομαι σε τόση μεγάλη εκτύπωση δεν θες τα dpi της κανονικής φωτογραφίας Γιατί να μη θέλω τα dpi μιας κανονικής φωτογραφίας; Μιλάμε για posters που θα μπουν σε σπίτια, θα τα βλέπουν από σχετικά κοντινή απόσταση κι ας είναι μεγάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα