Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Note 10 (CC9 Pro) @GEARBEST 386.12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mic2mic είπε

Σημαντικό πάντως τα 108 MP σε αυτήν την τιμή. Δεν νομιζω να υπάρχει αυτή η ανάλυση σε τέτοια τιμή ούτε καν σε φωτογραφικές. 

Στην πράξη βέβαια ενδιαφέρει μόνο όσους θέλουν να κάνουν εκτυπώσεις φωτογραφιών σε μεγάλα πόστερ, και δεν ξέρω κατά πόσον η ποιότητα των 108MP φωτογραφιών από αυτό το κινητό θα είναι αρκετά καλή για κάτι τέτοιο. 

Συνηθως αυτα τα MP ειναι παραμυθι. Βρηκα δειγμα του τιτλου στα 27MP και ειναι καλη η φωτο. Στα 108 δεν βρηκα κατι για να εχω εικονα, σε αλλα ομως τηλεφωνα ειναι παραμυθι η υποθεση οταν δεις sample photos, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το ιδιο θα ισχυει και εδω.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, telis είπε

Μια χαρά τα 108 mp αν θέλεις να τυπώσεις πανό για τα μπουζουκτζήδικα 

Πολλες φορες ειναι κατωτερα απο 20ΜP. Και οχι δεν ειναι για τετοια χρηση που λετε, μια καλη μηχανη με πολλα ΜP εχει το μονο πλεονεκτημα οτι μπορεις να κροπαρεις, δηλαδη να φερεις πιο κοντα αντικειμενο χωρις να εχεις αλλο οπτικο ζουμ. Οταν ειναι παραμυθι ομως, δεν εχει κανενα νοημα αφου η εικονα ειναι χαλια.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Στα 108 δεν βρηκα κατι για να εχω εικονα, σε αλλα ομως τηλεφωνα ειναι παραμυθι η υποθεση οταν δεις sample photos, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το ιδιο θα ισχυει και εδω.

Τί εννοείς παραμύθι; Ότι δηλαδή δεν είναι 108 στην πραγματικότητα αλλά γίνεται πχ interpolation;

• Moderators
Δημοσ.

Interpolation resampling και αλλες μεθοδοι. Του τιτλου δεν εχω δει ακομα δειγμα, αλλα σε αλλα το εχω διαπιστωσει.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Interpolation resampling και αλλες μεθοδοι. Του τιτλου δεν εχω δει ακομα δειγμα, αλλα σε αλλα το εχω διαπιστωσει.

https://www.samsung.com/semiconductor/image-sensor/mobile-image-sensor/S5KHMX/

Είναι 108MP, απλά έχει πολύ μικρό Pixel (0.8μm) και χωρίς πολύ φως ειναι όλα πιτα σκοτάδι. Χρησιμοποιεί Pixel bining 4-in-1, και τραβάει εξ'όρισμού 32MP φωτογραφίες με 1.6μm Pixel.

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάποιος που έχει εμπειρία αν χρειάζεται να βάλουμε έξτρα ασφαλεία στη παραγγελία κ ποσες μέρες περίπου κάνει να έρθει...? 10 ,20 ,30 ?

• Moderators
Δημοσ.

Υπολογισε κανενα μηνα ειδικα τωρα που ειναι γιορτες, ισως και παραπανω. Εγω περιμενω 16 μερες να παει με DHL απο το Συνταγμα, επιστροφη αμαζον  Γερμανια και ακομα δεν εχει φτασει. Φαντασου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, dali13gr είπε

Αυτό που λέω είναι ότι τα fps δεν έχουν να κάνουν με τη συμπίεση. Γενικά, είναι πολλά τα λεφτά για αυτή τη συσκευή. Αν πέσει κάτω από τα 300€ το συζητάμε. 

είναι πολύ σημαντικό η συμπίεση απο την στιγμή που τραβάμε 4k όπως και τα frames οτι και να τραβάμε.

300 έπρεπε να έχει χτες οχι να περιμένουμε.

Υπερτιμημένο.

6 ώρες πριν, papp0us είπε

https://www.samsung.com/semiconductor/image-sensor/mobile-image-sensor/S5KHMX/

Είναι 108MP, απλά έχει πολύ μικρό Pixel (0.8μm) και χωρίς πολύ φως ειναι όλα πιτα σκοτάδι. Χρησιμοποιεί Pixel bining 4-in-1, και τραβάει εξ'όρισμού 32MP φωτογραφίες με 1.6μm Pixel.

Σε καλό φωτισμό δηλαδή άριστα και το βράδυ κλαίει?

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, drdedus είπε

είναι πολύ σημαντικό η συμπίεση απο την στιγμή που τραβάμε 4k όπως και τα frames οτι και να τραβάμε.

Υπερτιμημένο.

Στο 108MP Mode (που ενεργοποιείται χειροκίνητα) θες πολύ φως. Στο σκοτάδι δεν δοκιμάζεις καν. Στο Default mode, μια χαρά τα παει και σκοταδι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, drdedus είπε

Υπερτιμημένο.

Τι θα προτείνατε στα 390 που το πήρα ;

Εγώ το βρήκα πολύ καλή επιλογή καθώς με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα της φωτογραφίας και δεν θέλω να διαθέσω χρήματα για P30 ή Iphone.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε

Εγώ το βρήκα πολύ καλή επιλογή καθώς με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα της φωτογραφίας και δεν θέλω να διαθέσω χρήματα για P30 ή Iphone.

Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η φωτογραφία πάρτο, στα 390 δεν θα βρεις καλύτερη. Ωστόσο πληρώνεις την καινοτομία του φακού που σημαίνει ότι χάνεις σε value for money overall. 

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω δίνεις 400 ευρώ για mid-range επεξεργαστή, ενώ με 290 βρίσκεις το mi 9t pro που είναι μια κατηγορία κάτω μεν στη φωτογραφία ωστόσο φοράει top tier cpu με 100€ λιγότερα. Και δεν στέκομαι τόσο στην διάφορα του επεξεργαστή όσο στο 25% της διαφοράς τιμής. 

Your choice. 

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε

Εχει καλυτερη φωτογραφια απο το p30pro. Ειδικα σε χαμηλο φωτισμο τα 27MP του θεματος ειναι σαφως πολυ καλυτερα απο τα 40ΜP του P30pro, σε κανονικο φωτισμο ειναι ελαχιστα καλυτερα παλι του θεματος.

Το μονο κακο ειναι οτι το παιρνεις απο Κινα με οσα προβληματα εγγυησης μπορει να εχεις αν συμβει κατι, θα προτιμουσα αγορα απο Ελλαδα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε

Honor view 20 από Ελλάδα με κανονική εγγύηση στα 330 ευρώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...