Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Note 10 (CC9 Pro) @GEARBEST 386.12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι συμπέρασμα, γνώση είναι. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής ο εκτελωνισμός γίνεται σε άλλη χώρα της EU και κατόπιν το προϊόν αποστέλλεται στην Ελλάδα χωρίς περίπτωση επιβολής επιπλέον δασμών.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To λευκό όπως και τα άλλα 2 χρώματα βγαίνουν στα 391,45 387,54€ τελική (με PDM 1,44 1,42€ και αφού αφαιρέσετε το shipping quarantee).

Γνώμη μου είναι ότι εξακολουθούν να είναι πολλά για αυτό το τηλέφωνο, καθώς πέρα από το hype με τις κάμερες (που απαιτεί ανάλυση) εξακολουθεί να είναι ένα μεσαίο chipset με τα όποια θέματα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, drdedus είπε

και οχι μόνο αυτό αλλά ακόμα και εκει μαλλον δεν τα πάει καλά λόγο cpu.

4k 30 fps? όχι 60? συμπίεση?

Τι συμπίεση; Απλά τραβάει στα 30 και όχι στα 60. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει σημασία η συμπίεση γιατι το μέγεθος αρχείου ειναι τεράστιο.

Ειδικά στα 60φπς υποχρεωτικά h265 και όχι h264.

ίσως επειδή τα frames που τραβάει αυτό το κινητό ειναι 30 και οχι 60 όπως καταλαβαίνω αλλα και επειδή ο επεξεργαστής είναι νεότερος να του δίνει εύκολα την δυνατότητα για 4k 30fps h265

Αν και αυτά είναι υποθέσεις, δεν το εχω ψάξει.

Με την σταθεροποίηση τι πετυχαίνει και με ποιο mode?

ποτέ δεν θα τα έδινα τα χρήματα αυτα εγω για αυτο το κινητό ειδικά όταν είμαστε ενα βήμα πριν τα κινητά φορέσουν μεγάλους σενσορες αλλα με καλύτερους επεξεργαστές, 5g, σταθεροποιήσεις περα απο 1080 κλπ..

Για την ώρα κρατιεμαι να πάρω το mi 8 η ισως κανα mi 9 lite που με τιμολόγιο θα βγει τζάμπα.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

αν καποιος εχει δυνατοτητα τιμολογιου στο eshop βγαινει 391ε και το εχετε σε 2-3 μερες. δε νομιζω να αξιζει η διαφορα τιμης για την αναμονη απο κινα και την οποια εγγυηση του eshop

https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-note-10-128gb-6gb-dual-sim-black-gr-p-TEL.092471

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, drdedus είπε

εχει σημασία η συμπίεση γιατι το μέγεθος αρχείου ειναι τεράστιο.

Ειδικά στα 60φπς υποχρεωτικά h265 και όχι h264.

ίσως επειδή τα frames που τραβάει αυτό το κινητό ειναι 30 και οχι 60 όπως καταλαβαίνω αλλα και επειδή ο επεξεργαστής είναι νεότερος να του δίνει εύκολα την δυνατότητα για 4k 30fps h265

Αν και αυτά είναι υποθέσεις, δεν το εχω ψάξει.

Με την σταθεροποίηση τι πετυχαίνει και με ποιο mode?

Αυτό που λέω είναι ότι τα fps δεν έχουν να κάνουν με τη συμπίεση. Γενικά, είναι πολλά τα λεφτά για αυτή τη συσκευή. Αν πέσει κάτω από τα 300€ το συζητάμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Σημαντικό πάντως τα 108 MP σε αυτήν την τιμή. Δεν νομιζω να υπάρχει αυτή η ανάλυση σε τέτοια τιμή ούτε καν σε φωτογραφικές. 

Στην πράξη βέβαια ενδιαφέρει μόνο όσους θέλουν να κάνουν εκτυπώσεις φωτογραφιών σε μεγάλα πόστερ, και δεν ξέρω κατά πόσον η ποιότητα των 108MP φωτογραφιών από αυτό το κινητό θα είναι αρκετά καλή για κάτι τέτοιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...