Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θελω να αφαιρέσω σπίλους στο πρόσωπο για αισθητικούς λόγους. Έχω ήδη επισκεφθεί δερματολόγο στο παρελθόν και μου έχει πει οτι είναι καλοήθεις και ότι εαν θελω να τους αφαιρέσω αυτό γίνεται με νυστέρι (είναι επιφανειακοί αλλα έχουν ρίζα γι'αυτο). Γνωρίζετε εαν αφήνει σημάδι και πού μπορώ να απευθυνθώ;

Δημοσ.

Μετα την αφαιρεση κανεις μερικες τοπικες μικροπλαστικες και σε 2 χρονια θα εισαι κια χαρα αν εχεις εμμονη με την εμφανιση αλλοιως μεινε ως εισαι. Μακρυα απο ηλιο

Δημοσ.

Ενας φίλος είχε αφαιρέσει μερικούς σπίλους από το πρόσωπο και μετά από μερικές μέρες βγήκαν ξανά.

• Sad 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, etheof είπε

Καλησπέρα,

Θελω να αφαιρέσω σπίλους στο πρόσωπο για αισθητικούς λόγους. Έχω ήδη επισκεφθεί δερματολόγο στο παρελθόν και μου έχει πει οτι είναι καλοήθεις και ότι εαν θελω να τους αφαιρέσω αυτό γίνεται με νυστέρι (είναι επιφανειακοί αλλα έχουν ρίζα γι'αυτο). Γνωρίζετε εαν αφήνει σημάδι και πού μπορώ να απευθυνθώ;

Για το προσωπο πας σε πλαστικο χειρουργο. Ο δερματολογος θα σου αφησει σημαδι ( εξαρταται βεβαια αν θα κοψει σε βαθος η επιφανειακα)

Δημοσ.

Εγώ είχα αφαιρέσει μια ελιά από την πλάτη μου σε πλαστικό χειρουργό. Μου έκανε τοπική αναισθησία (νομίζω ξυλοκαίνη) και δεν κατάλαβα τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...