etheof Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Θελω να αφαιρέσω σπίλους στο πρόσωπο για αισθητικούς λόγους. Έχω ήδη επισκεφθεί δερματολόγο στο παρελθόν και μου έχει πει οτι είναι καλοήθεις και ότι εαν θελω να τους αφαιρέσω αυτό γίνεται με νυστέρι (είναι επιφανειακοί αλλα έχουν ρίζα γι'αυτο). Γνωρίζετε εαν αφήνει σημάδι και πού μπορώ να απευθυνθώ;
ELTASSOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μετα την αφαιρεση κανεις μερικες τοπικες μικροπλαστικες και σε 2 χρονια θα εισαι κια χαρα αν εχεις εμμονη με την εμφανιση αλλοιως μεινε ως εισαι. Μακρυα απο ηλιο
thant Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Ενας φίλος είχε αφαιρέσει μερικούς σπίλους από το πρόσωπο και μετά από μερικές μέρες βγήκαν ξανά. 1
gbras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, etheof είπε Καλησπέρα, Θελω να αφαιρέσω σπίλους στο πρόσωπο για αισθητικούς λόγους. Έχω ήδη επισκεφθεί δερματολόγο στο παρελθόν και μου έχει πει οτι είναι καλοήθεις και ότι εαν θελω να τους αφαιρέσω αυτό γίνεται με νυστέρι (είναι επιφανειακοί αλλα έχουν ρίζα γι'αυτο). Γνωρίζετε εαν αφήνει σημάδι και πού μπορώ να απευθυνθώ; Για το προσωπο πας σε πλαστικο χειρουργο. Ο δερματολογος θα σου αφησει σημαδι ( εξαρταται βεβαια αν θα κοψει σε βαθος η επιφανειακα)
spiritclay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 μάγκες πονάει? γενικά η αφαιρεση ελιών πονάει?
The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ είχα αφαιρέσει μια ελιά από την πλάτη μου σε πλαστικό χειρουργό. Μου έκανε τοπική αναισθησία (νομίζω ξυλοκαίνη) και δεν κατάλαβα τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα