JeSter_D Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλος θέλει να φτιάξει νέο tower από Πλαίσιο ή ΜSystems αποκλειστικά λόγω του προγράμματος δόσεων Ποσό που διαθέτουμε : 900 Χρήση υπολογιστή : κυρίως Gaming και browsing Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Θα αγοραστεί οθόνη μελλοντικά, προς το παρόν θα μπει σε TV Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Στήσιμο από το Πλαίσιο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Θα αγοραστεί Win 10 από hrkgame. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από JeSter_D
Nero55 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, JeSter_D είπε Φίλος θέλει να φτιάξει νέο tower από Πλαίσιο αποκλειστικά λόγω του προγράμματος δόσεων Ποσό που διαθέτουμε : 900 Χρήση υπολογιστή : κυρίως Gaming και browsing Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Θα αγοραστεί οθόνη μελλοντικά, προς το παρόν θα μπει σε TV Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Στήσιμο από το Πλαίσιο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Θα αγοραστεί Win 10 από hrkgame. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Και αλλα μικροτερα μαγαζια εχουν προγραμματα δοσεων(χωρις καρτα) και με πιο ανταγωνιστικες τιμες(msystems γνωριζω, eshop, υπαρχουν και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα) Σε γενικες γραμμες θα πας στα εξης: ryzen 2600-2700-2700x-3600 gtx 1660ti, radeon rx 580-90 16gb ripjaws 3200mhz Τωρα κουτι,τροφοδοτικο,μητρικη, αποθηκευτικος εξαρτώνται και απο που θα παρεις το συστημα τελικα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από Nero55
JeSter_D Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Σίγουρα το Πλαίσιο δεν έχει και τις καλύτερες τιμές. Δεν γνώριζα όμως ότι κάνουν και άλλα μαγαζιά δόσεις χωρίς κάρτα εκτός από Κώτσο και Πλαίσιο. Θα το κοιτάξω. +1 για 3600 + rx580
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου για το ''χωρίς κάρτα''. Καταναλωτικό δάνειο παίρνεις από τράπεζα, Εθνική νομίζω, απλά το αΠαίσιο είναι ο μεσάζοντας. Αν δεν έχεις την πιστοληπτική ικανότητα να έχεις κάρτα, θα απορήσω αν εγκριθεί καταναλωτικό στο ονομά σου. Αν δεν σε νοιάζει να δανειοδοτηθείς τότε γιατί να μην βγάλεις κάρτα και να πας σε όποιο μαγαζί σε συμφέρει περισσότερο. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από DiaperCh@nger101 1
Panagiotis321 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) αν δεν κανω λαθος και το e-gate.gr κανει για την περιπτωση σου https://www.e-gate.gr/δόσεις-πιστωτικών-καρτών και βλεπω εδω διάφορα build γυρω στα 900 ευρω απο του πλαισιου λογικα καλυτερα https://www.e-gate.gr/product-category/υπολογιστές-hardware/υπολογιστές/e-gate-pc?fwp_paged=7 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από Panagiotis321
JeSter_D Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε 1 ώρα πριν, Panagiotis321 είπε Δεν είναι για μένα το build. Εγώ έχω πιστωτική και ένα Lenovo Legion και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Αν δεν του εγκρίνουν τις δόσεις του φίλου είναι άλλο θέμα αυτό. Εγώ απλά για να τον εξυπηρετήσω ζητάω ένα αξιόλογο build από πλαίσιο ή το Msystems που μπορεί να δώσει χρηματοδότηση μέσω τράπεζας E-shop kai E-gate δέχονται μόνο πιστωτική απ ότι είδα.
tanasen01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπάθησα να κάνω μια ισορροπημένη σύνθεση, δεδομένων των υψηλών τιμών κυρίως στις gpu και της μικρής ποικιλίας σε μητρικές κάρτες. Στο πλαίσιο είναι ακόμα πιο δύσκολο να φτιάξεις κάτι decent στα 900€. θα μπορούσε να μπει λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών 1660Super για λίγο καλύτερη μητρική Gigabyte Aorus B450, αλλά μάλλον δεν αξίζει. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από tanasen01 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα