Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή πρόκειται να ανανεώσω σύντομα την γκαρνταρόμπα μου θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε σε τι ποιότητα υφάσματος θα πρέπει να επενδύσω; Βαμβάκι, μαλλί ή λικρα. Το καθημερινό μου ντύσιμο στο γραφείο αποτελεί παντελόνι και σακάκι όχι απαραίτητα κοστούμι. Τα τελευταια ρουχα που είχα πάρει ήταν παντελόνια της tresor και της napoleone αλλα δυστυχώς μου ξέβαψαν ενώ τα πρώτα στον δευτερο χρόνο κυριολεκτικά έλλιωσαν. Τι θα προτείνατε λοιπόν από ποιότητα και ενδεχομένως μάρκα. Κυρίως με αφορά όμως η ποιότητα - σύνθεση - ύφασμα.
TechnoState Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να τα ράψεις πάνω σου. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στο αντικείμενο. Αν έχεις συστάσεις, ακόμα καλύτερα. Συνήθως η ποιότητα είναι ανάλογη του κόστους. Αλλά πάντα υπάρχει κ μια χρυσή τομή. Το κόστος δεν είναι καθόλου απαγορευτικό (συγκριτικά με ένα επώνυμο ένδυμα) Τα οφέλη είναι ότι θα έχεις ένα ποιοτικό ένδυμα (σε σχέση με τα κοινά φασον της αγοράς) Ένδυμα ραμμένο ακριβώς για τον σωματότυπο σου, με έμφαση ή ενίσχυση στα σημεία που θέλεις εσύ. Αλλά κ κάστομ λεπτομέρειες. Ακριβείς οδηγίες για την περιποίηση/συντήρηση/καθαρισμό του (κάτι παραπάνω γνωρίζει ο ράφτης απο τα ταμπελακια με τις σημάνσεις). Με την παραπάνω επιλογή, τα δικά μου έχουν αντέξει στο χρόνο κ σίγουρα τα έχω χαρεί περισσότερο απο τα επώνυμα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από TechnoState 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, TechnoState είπε Να τα ράψεις πάνω σου. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στο αντικείμενο. Αν έχεις συστάσεις, ακόμα καλύτερα. Συνήθως η ποιότητα είναι ανάλογη του κόστους. Αλλά πάντα υπάρχει κ μια χρυσή τομή. Το κόστος δεν είναι καθόλου απαγορευτικό (συγκριτικά με ένα επώνυμο ένδυμα) Τα οφέλη είναι ότι θα έχεις ένα ποιοτικό ένδυμα (σε σχέση με τα κοινά φασον της αγοράς) Ένδυμα ραμμένο ακριβώς για τον σωματότυπο σου, με έμφαση ή ενίσχυση στα σημεία που θέλεις εσύ. Αλλά κ κάστομ λεπτομέρειες. Ακριβείς οδηγίες για την περιποίηση/συντήρηση/καθαρισμό του (κάτι παραπάνω γνωρίζει ο ράφτης απο τα ταμπελακια με τις σημάνσεις). Με την παραπάνω επιλογή, τα δικά μου έχουν αντέξει στο χρόνο κ σίγουρα τα έχω χαρεί περισσότερο απο τα επώνυμα. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ειμαι επαρχία επομένως δεν μπορώ να βρω αξιόλογο ράφτη κοντά. Για κοστούμι δεν το συζητώ πως θα κάνω κίνηση να ράψω αλλά για κάτι πιο casual έλεγα να πάω σε έτοιμα ενδυματα. Το θέμα ειναι πως τα napoleone που τα θεωρούσα κορυφή με απογοήτευσαν. Ίσως βέβαια δεν ξέρω να πλένω και καλά αλλα σε 6 μηνες το παντελόνι βγήκε off.
TechnoState Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 ...σε αυτή την περίπτωση (όπως κ εγώ) θα χρειαστεί να πας μια φορά στην Αθήνα (κ εφόσον εντοπίσεις τον ραφτη που θέλεις να συνεργαστείς) θα κάνεις fitting κ μετά θα παραγγέλνεις on line η τηλεφωνικά τα ρούχα σου. Έχεις pm 1
evabb Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Chrisito είπε Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ειμαι επαρχία επομένως δεν μπορώ να βρω αξιόλογο ράφτη κοντά. Για κοστούμι δεν το συζητώ πως θα κάνω κίνηση να ράψω αλλά για κάτι πιο casual έλεγα να πάω σε έτοιμα ενδυματα. Το θέμα ειναι πως τα napoleone που τα θεωρούσα κορυφή με απογοήτευσαν. Ίσως βέβαια δεν ξέρω να πλένω και καλά αλλα σε 6 μηνες το παντελόνι βγήκε off. τα ρουχα καλο ειναι να πλενονται αναποδογυρισμενα μεσα εξω ωστε να διατηρουνται καλυτερα τα χρωματα. Επισης οσο τον δυνατον χαμηλοτερη θερμοκρασια τοσο το καλυτερο. 30° C ειναι προτιμοτεροι απο τους 40°C . Επισης καλο ειναι να μην τα πλενεις πολυ συχνα τα κουστουμια γιατι φθειρονται ευκολα και ειδικα τα μαλλινα καλυτερα ειναι να μην πλυθουν και ποτε παρα μονο να αεριστουν. Γι αυτο πρεπει να φορας παντα απο μεσα φανελα που θα πιανει τον ιδρωτα οπως και κατω απο το παντελονι κατι αναλογο περα απο το εσωρουχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα