Thekillergreece Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Απο 28 Νοεμβριου ειναι σε κατασταση "Αποστολη αντικειμενου" απο Λεττονια και μεχρι τωρα δεν εγινε καμια αλλη ενημερωση. Η ΕΛΤΑ απαντα οτι δεν ηρθε ακομα στην Ελλαδα. Ποση ωρα θα παρει τελικα? Μια μπλουζα πηρα μονο.
Natha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Thekillergreece είπε Απο 28 Νοεμβριου ειναι σε κατασταση "Αποστολη αντικειμενου" απο Λεττονια και μεχρι τωρα δεν εγινε καμια αλλη ενημερωση. Η ΕΛΤΑ απαντα οτι δεν ηρθε ακομα στην Ελλαδα. Ποση ωρα θα παρει τελικα? Μια μπλουζα πηρα μονο. Άμα δεν έφθασε ακόμα Ελλάδα το θέμα είναι το κάνουν έξω. Στην Ελλάδα ο κανόνας λέει ότι σε 3 εργάσιμες πρέπει να το έχεις, που εμένα όμως με συστημένα μου έχουν κάνει και 10 ημερολογιακές. Συστημένο έρχεται;
Thekillergreece Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Natha είπε Άμα δεν έφθασε ακόμα Ελλάδα το θέμα είναι το κάνουν έξω. Στην Ελλάδα ο κανόνας λέει ότι σε 3 εργάσιμες πρέπει να το έχεις, που εμένα όμως με συστημένα μου έχουν κάνει και 10 ημερολογιακές. Συστημένο έρχεται; Το εχει πληρωσει αν εννοεις αυτο και εχω δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν δεν το λαβω. Εχουν περασει 15 μερες ομως.
christakos07 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Thekillergreece είπε Το εχει πληρωσει αν εννοεις αυτο και εχω δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν δεν το λαβω. Εχουν περασει 15 μερες ομως. Τι χρόνο παράδοσης δίνουν τα εκεί ταχυδρομεία; Γενικά οι 15 μέρες είναι λογικές ακόμη και από Ευρώπη. Πόσο μάλλον δε, σε περιόδους αυξημένων αποστολών. Δεν είναι ευθύνη των ΕΛΤΑ, αποκλειστικά. Μπορεί το δέμα να μην έφτασε ακόμη, ή να έφτασε χθες και να έχουν ανοίξει οι σάκοι. Υπομονή και μετά τον μήνα το ξανασυζητάμε. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από christakos07
Natha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Thekillergreece είπε Το εχει πληρωσει αν εννοεις αυτο και εχω δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν δεν το λαβω. Εχουν περασει 15 μερες ομως. Εννοούσα εν μέρει αυτό. Αν είναι συστημένο μπορείς με το tracking number να δεις ακριβώς που βρίσκεται, όχι απλά ότι είναι προς αποστολή. 15 μέρες είναι όντως πολύ. Αφού σου λένε έτσι στα ΕΛΤΑ στειλέ κανα e mail και στην εταιρία που το έστειλε απο Λετονία. Κάτι άσχετο αλλά και λίγο σχετικό. Αυτή τη στιγμή τρέχουν πολλές προκηρύξεις για δημόσιο, όπου οι αιτήσεις γίνονται με συστημένες επιστολές. Ως αποτέλεσμα επικρατεί ένα μικρό μπαχαλο στα ΕΛΤΑ ειδικά της Αθήνας. Εμένα για ένα από συστημένο αντί για 3 εργάσιμες έκανε 8, αλλά επειδή είχα tracking number έβλεπα που είχε κολλήσει. Μπορεί να έχει μια μικρή σχέση.
ziaba Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 ο αποστολέας με την απόδειξή του πρέπει να αναζητήσει το πακέτο που σου έστειλε, εσύ δύστυχος δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιαυτό, ούτε είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν μαζί σου τα ΕΛΤΑ από την στιγμή που δεν υπάρχει ειδοποίησή για σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα