voltmod Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Στο πρόσφατο livestream State of Play για το PlayStation, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το Babylon’s Fall, το αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης συνεργασίας της Square Enix, publisher της σειράς Final Fantasy και του developer του Bayonetta, Platinum Games. Το Babylon’s Fall παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση E3 το 2018 αλλά τώρα, χάρη στο νέο gameplay trailer έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον κόσμο του παιχνιδιού, το design και τα γραφικά καθώς και τους εχθρούς, τα όπλα κ.ά. Οι παίκτες του παιχνιδιού θα πρέπει να αναρριχηθούν σε ένα κτίσμα καθώς προχωρούν, αντιμετωπίζοντας διάφορους εχθρούς που θα βρεθούν στον δρόμο τους. Το Babylon’s Fall φαίνεται να δανείζεται στοιχεία από το Dark Souls της From Software καθώς και από τα Bayonetta και Vanquish της ίδιας της Platinum Games. Η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν οι Platinum Games και Square Enix ήταν στο Nier: Automata. Οι δύο εταιρείες υποσχέθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το Babylon’s Fall το ερχόμενο καλοκαίρι. Δυστυχώς, δεν ανακοίνωσαν την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
TheGrisGrisMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Ανυπομονώ, μιας και το Bayonetta είναι μέσα στο τοπ 5 των πιο αγαπημένων μου παιχνιδιών ever (μαζί με το Dark Souls). Spoiler (Κράξτε ελεύθερα, για το Bayonetta, I know 😉 )
tsf Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) αντί να κάνουν τα παιχνίδια να δείχνουν πιο ρεαλιστικά όσο εξελίσσεται ο τομέας (αναφέρομαι στο gameplay, όχι στα γραφικά), κάνουν ακριβώς το αντίθετο! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από tsf 3
valkon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Τίποτα το ιδιαίτερο, κάπου κάποτε το έχουμε ξαναδεί. 6
Linux_ticket Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 σοβαρα τωρα υπαρχει κοσμος που παιζει αυτά τ παιχνίδια???α 2
logistoulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε Ανυπομονώ, μιας και το Bayonetta είναι μέσα στο τοπ 5 των πιο αγαπημένων μου παιχνιδιών ever (μαζί με το Dark Souls). Απόκρυψη περιεχομένων (Κράξτε ελεύθερα, για το Bayonetta, I know 😉 ) Τι λες βρε φίλε, τα Bayonetta είναι αριστούργημα ποιος να κράξει; 1
d3v4st4tor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Πολύ hack 'n slash, το γεγονός δε ότι η ιστορία εξελίσεται σε πύργο προφανώς στερεί την γοητεία του open world gameplay. Εγώ προσωπικά θα προσπεράσω.
siakattack@gmai Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μόνο εμένα μου φαίνονται χάλια τα γραφικά;
therion13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, ihusa είπε Nier automata θυμίζει Devil may cry θα ελεγα εγω
ELMastas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Οχι και Dark souls μην πάμε σε ύβρεις .. για Nier με bayonetta και devil may cry mix πιο κοντά όμως μακάρι να είναι τόσο καλό όσο κάποιο απο αυτά όμως νομίζω πως κάπου το έχουν μπερδέψει βέβαια είναι νωρίς ακόμη,όμως δεν μου άρεσε αυτό που είδα,ούτε απο τον ήρωα σε χαρακτήρα και σε κίνηση.ούτε και στο περιβάλλον που ήταν μπασταρδεμένο δηλ απο την μία πιο σκοτεινό με θολούρα και απο την άλλη πολύχρωμο με γιαπωνεζίλα εφφέ
keysmith Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 έχουν αλλάξει τα παιχνίδια με τα χρόνια αλλά όχι η χαρά των παιδιών (και πνευματικά παιδιών).. Αυτή είναι σταθερή και δεν πάει με τα γραφικά αλλά την διάθεση. Απλά όσο παιρνάει ο καιρός θα θέλεις κάτι άλλο πιο "φοβερό" να ασχοληθείς και κάπου καταντάει και αηδία να το κάνεις άσκοπα περίπλοκο και "φορτωμένο".. Και μεις χαιρόμασταν το ίδιο τότε, και το ίδιο wow λέγαμε με 16 χρώματα και midi ήχο. Οπως και να έχει ωραίο φαίνεται αλλά κρίμα για αρκετούς από εμάς που πλέον έπαψε να μας συγκινεί αυτό το είδος διασκέδασης. Θα θυμάμαι όμως πάντα την χαρά όταν αντίκρισα αυτό το παιχνίδι (barbarian) με σπαθιά και πολεμιστές σε κάστρα σε έγχρωμη οθόνη σε έναν atari ST. Είμαι δε σίγουρος πως και τα σημερινά φοβερά σε γραφικά παιχνίδια κάποτε σαν atari ST θα ακούγονται απλά δεν μπορώ να φανταστώ τότε που θα έχουν φτάσει τα πράγματα και πως αυτά θα έχουν ξεπεραστεί. 2
Doc1355 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Davil May Cry vs Prince of Persia 2008 graphics φάση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα