akefalos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Για όποιον θέλει να προτείνει βοηθήσει..Θέλω να κάνω μεταφορά ενός site απο cpanel που είναι σε περιβάλλον plesk πυ υποστηρίζει ο νέος σέρβερ που πάω Έχω βρεί αρκετά tutorial μου έδωσαν και οδηγίες για το plesk apo την εταιρεία αλλα δεν τα καταφέρνω..θέλω να το δοκιμάσω μόνος μου παρόλο που είναι δωρεάν Η σελίδα που έχω είναι wordpress.Δοκίμασα με plugin το all in one wp migration & duplicator αλλα στο ένα ενω φορτώνει το αρχείο σταματάει κάπου στο 66% και μένει εκεί (αρχείο 200MB) Στο duplicator ποτέ δεν προχωράει απο το 4ό βήμα να κάνω σύνδεση σαν admin Δοκίμασα και με filezila ή το file manager του plesk να ανεβάσω το αρχείο εκεί αλλα μετά στο extract δεν κάνει τη σύνδεση.. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και κάθε συμβουλή
CyberCr33p Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Καλύτερα κάνε χειροκίνητα τη μεταφορά και όχι μέσω plugin.
StigmaX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Σίγουρα το χειροκίνητο είναι η καλύτερη επιλογή αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχουν οι γνώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις και ένα plugin όπως το updraft migrator, το οποίο δουλεύει εξαιρετικά και είναι ουσιαστικά μεταφορά με δύο κλικ.
polaki Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 3:29 ΜΜ, akefalos είπε Για όποιον θέλει να προτείνει βοηθήσει..Θέλω να κάνω μεταφορά ενός site απο cpanel που είναι σε περιβάλλον plesk πυ υποστηρίζει ο νέος σέρβερ που πάω Έχω βρεί αρκετά tutorial μου έδωσαν και οδηγίες για το plesk apo την εταιρεία αλλα δεν τα καταφέρνω..θέλω να το δοκιμάσω μόνος μου παρόλο που είναι δωρεάν Η σελίδα που έχω είναι wordpress.Δοκίμασα με plugin το all in one wp migration & duplicator αλλα στο ένα ενω φορτώνει το αρχείο σταματάει κάπου στο 66% και μένει εκεί (αρχείο 200MB) Στο duplicator ποτέ δεν προχωράει απο το 4ό βήμα να κάνω σύνδεση σαν admin Δοκίμασα και με filezila ή το file manager του plesk να ανεβάσω το αρχείο εκεί αλλα μετά στο extract δεν κάνει τη σύνδεση.. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και κάθε συμβουλή No offense αλλά βρες μία εταιρεία hosting στην οποία δεν θα πληρώνεις 4 ευρώ το μήνα αλλά 6 και θα αναλάβει να στο κάνει αυτή.. Εν έτη 2019, συζητάμε για το αν ένας host σου κάνει μεταφορά ή όχι σε WORDPRESS??? Πού να ήταν και κάνα custom project σε Ruby δηλαδή... Aν έχεις βίτσιο να το κάνεις μόνος σου sorry για το σχόλιο μου.. 1
CyberCr33p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Σχεδόν όλοι οι webhosts αναλαμβάνουν δωρεάν τη μεταφορά εάν πρόκειται για μεταφορά από το ίδιο control panel στο ίδιο control panel και με τη προϋπόθεση ότι πρόκειται για νέο πακέτο hosting. Όμως οι περισσότεροι χρεώνουν μεταφορές ιστοσελίδων εάν ζητήσει ο πελάτης μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να μεταφερθούν και άλλες σελίδες στο πακέτο του. Μεταφορές που να γίνονται από άλλο control panel σε άλλο control panel, απ' όσο γνωρίζω οι περισσότεροι τις χρεώνουν και ας πρόκειται για νέο πακέτο hosting. To εάν κάνει δωρεάν τη μεταφορά ο webhost έχει άμεση σχέση με την χρέωση της υπηρεσίας. Εάν έχει χαμηλές χρεώσεις θα έχει ως αποτέλεσμα να μαζευτούν πελάτες που ως βασικότερο κριτήριο θα έχουν τη χαμηλή τιμή, ειδικά εάν υπάρχει κάποια έκπτωση στο πακέτο το πρώτο έτος. Οπότε στο δεύτερο έτος που δεν υπάρχει έκπτωση και η τιμή θα διπλασιαστεί θα μεταφερθούν σε άλλον webhost. Και το μεγαλύτερο κόστος για έναν webhost είναι όταν έρχεται ο νέος πελάτης (π.χ. για να του μεταφέρουν τις σελίδες, να τον βοηθήσουν με το αλλάξει τις ρυθμίσεις στους mail clients, κλπ) οπότε ίσως αυτός είναι ο κύριος λόγος που κάνουν μεταφορές δωρεάν μόνο υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μιας και δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στο κέρδος που θα βγει σε βάθος χρόνου από μια μακροχρόνια συνεργασία με τον κάθε πελάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα