Προς το περιεχόμενο

ELTA COURIER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ελτα κουριερ κατεληξαν μονο με κεντρικο καταστημα /αποθηκη αχαρνων νομιζω... οποτε λογικα ολα αυτα π συμβαινουν...τα franchise τα αποζημιωσαν ?ξερει κανεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, konc είπε

Ακριβώς, έχω πετύχει τυχαία (κατεβάζοντας τα σκουπίδια) διανομέα να γράφει το κλασσικό χαρτάκι ότι δε με βρήκε χωρίς να έχει χτυπήσει φυσικά το κουδούνι. ΟΚ του λέω τώρα με βρήκες, δώστο. Αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως δεν το έχει μαζί του. Ήταν μια μεγάλη κούτα και ο διανομέας που ήρθε να αφήσει το χαρτάκι ήταν με παπάκι, άρα 100% προμελετημένο όλο το σκηνικό. 

η δικια σου περιπτωση δεν εχει καμια σχεση μ αυτο που συζητανε οι υπολοιποι

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

η δικια σου περιπτωση δεν εχει καμια σχεση μ αυτο που συζητανε οι υπολοιποι

Και όμως είναι ακριβώς αυτό που συζητιέται: ψεύτικη αποτυχία παράδοσης, και καλά δεν σε βρήκαν, ώστε να πας μετά μόνος σου να παραλάβεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, konc είπε

Και όμως είναι ακριβώς αυτό που συζητιέται: ψεύτικη αποτυχία παράδοσης, και καλά δεν σε βρήκαν, ώστε να πας μετά μόνος σου να παραλάβεις. 

εσενα δεν μπορουσε να το κουβαλησει διοτι ηταν πολυ μεγαλο, ετσι ειπες τουλαχιστον

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

εσενα δεν μπορουσε να το κουβαλησει διοτι ηταν πολυ μεγαλο, ετσι ειπες τουλαχιστον

Κατάλαβα που έγινε η παρανόηση: το θέμα είναι πως δεν έστειλαν αυτοκίνητο/φορτηγάκι όπως όφειλαν και όπως μεταφέρουν όλα τα μεγάλα πακέτα, αλλά επίτηδες παπάκι να κολλήσει μόνο το χαρτί πως και καλά δεν με βρήκε και να εξαφανιστεί. Μια κούτα παρέλαβαν και ανέλαβαν να παραδώσουν, πρέπει να την παραδώσουν και όχι να γράφουν 100% ψέμματα πως δεν με βρήκαν. Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο χάλια είναι τα ΕΛΤΑ Courier? Περιμένω με ανυπομονησία μια παραγγελία μου από ηλεκτρονικό κατάστημα εντός Ελλάδας αύριο και ευελπιστώ να μην περιμένω μέχρι Τρίτη. Από όσο θυμάμαι, δεν έχω εμπειρία από τη συγκεκριμένη εταιρία.

Επεξ/σία από Beth13
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

στην ξανθη τους έχουν σε αποκλεισμό;

εχω παραγγείλει μια κεραία και έχει έρθει μήνυμα ότι είναι στο κλείσιμο πρακτορίου Καλαμάτας για ΕΛΤΑ courier από 14/04 και το περιμένω ηράκλειο κρήτης 

δεν είναι λίγο μεγάλο το διάστημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...