giorgosmcmc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θελω να βαλω xmp profile για να ανεβει η συχνοτητα των ram και καθε φορα που διαλεγω xmp profile στα bios μου βγαζει το παρακατω μηνυμα, ελα μου ντε ομως που με τη ψυξη της υπογραφης δε ψηνομαι να μου κανει ντε και καλα επιπλεον με το ζορι enhancement τους πυρηνες και δε ξερω κι εγω τι αλλο θα μου αλλαξει γιατι οπως βλεπετε στη δευτερη φωτο παιζω με offset ρευματα και χωρις turbo mode εδω και πολλα χρονια επειδη το εχω ρυθμησει ετσι ωστε να ειμαι 0.800 vcore σε αδρανεια και οχι 1200+ vcore σε αδρανεια οπως μου πηγαινε πριν χωρις λογo και αιτια με τις αθλιες προεπιλεγμενες ρυθμησεις των bios. Πως μπορω να αποφυγω λοιπον να μου κανει enhancement τους πυρηνες? Πριν μου πει καποιος google it, εχω φαει 5 μερονυχτα να γκουκγκλαρω και να ψαχνω τι και πως αλλα δεν βρηκα καμια μα καμια ακρη και δεν ειμαι κανας expert με τα bios ασχετως αν ξερω 5-6 πραγματα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
giorgosmcmc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε εαν πατήσεις No δεν βάζει το xmp; Οχι δε το βαζει, στα 2400 τις δειχνει παλι 😕 εχει νομιζω στο Ai tweaker και επιλογη να ανεβασεις απο μονος σου τη ram αλλα δε ξερω πολλα και φοβαμαι μη κανω καμια μακακια. Αν ας πουμε βαλω το xmp profile 1 που σου μεταβαλλει τα ρευματα και σου ενεργοποιει το Asus Multicore Enhancement μπορω μετα να παω και να τα απενεργοποιησω και να τα βαλω οπως τα ειχα πριν ή θα μεταβαλλει και τα ρευματα στις μνημες? Τα bios ειναι μπαγκαρισμενα λογικα και εχω και τελευταια αναβαθμιση, εβαλα xmp και παλι 2400 μου τα βγαζει οτι να ναι, οποτε παω για manual overclock, απλως ξερει κανεις ποιες ρυθμησεις-timers ξεχωριστα απο τις παρακατω πρεπει να βαλω για να παω 3200? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
iddqdiddqd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε απλως ξερει κανεις ποιες ρυθμησεις-timers ξεχωριστα απο τις παρακατω πρεπει να βαλω για να παω 3200? Γράφουν πάνω οι μνήμες σου, λογικά και στη συσκευασία, και σε αυτοκόλητο στο στικάκι. Δεν είναι το ίδιο για όλες. Αλλιώς, τρέχεις CPU-z, καρτέλα SPD, και κοιτάς τις στήλες που γράφουν XMP-3200 ή κάτι παρόμοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα