vnsus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. 43"+ Θα ήθελα smart tv για netflix/youtube και console gaming. Αξίζει να πάω σε 4k; Το δωμάτιο είναι αρκετά μικρό άρα θα είμαι σχετικά κοντά στην tv (~ 2 μέτρα) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από vnsus
fotisdra Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Εννοείται ότι θα πάρεις 4K αφού είσαι gamer προφανώς θα σου φανεί χρήσιμο και στο μέλλον και τώρα.θα πας στις 50 ιντσες για την απόσταση που θα βλεπεις είναι ταμαμ. Θα έλεγα και 55 αλλά δεδομένου ότι είναι μικρό δωμάτιο (υπνοδωμάτιο?) ίσως είναι υπερβολή .σε καμία περίπτωση δεν θα πρότεινα 43 καθώς για να δεις την διαφορά από full hd θα πρέπει να είσαι πιο κοντά από 1,5 μέτρο. Από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής οι σύγχρονες τηλεοράσεις όποτε κοίτα κάτι με μεγάλη εγγύηση. Εγώ έτσι σκεπτόμενος πήρα πριν λίγες μέρες f&u 58 ιντσες καθώς είχε 3 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα 2 που είχαν οι περισσότερες. Βλέπω από τα 2,3 μέτρα. Αυτά,ελπίζω να βοήθησα 1
vnsus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, fotisdra είπε Εννοείται ότι θα πάρεις 4K αφού είσαι gamer προφανώς θα σου φανεί χρήσιμο και στο μέλλον και τώρα.θα πας στις 50 ιντσες για την απόσταση που θα βλεπεις είναι ταμαμ. Θα έλεγα και 55 αλλά δεδομένου ότι είναι μικρό δωμάτιο (υπνοδωμάτιο?) ίσως είναι υπερβολή .σε καμία περίπτωση δεν θα πρότεινα 43 καθώς για να δεις την διαφορά από full hd θα πρέπει να είσαι πιο κοντά από 1,5 μέτρο. Από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής οι σύγχρονες τηλεοράσεις όποτε κοίτα κάτι με μεγάλη εγγύηση. Εγώ έτσι σκεπτόμενος πήρα πριν λίγες μέρες f&u 58 ιντσες καθώς είχε 3 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα 2 που είχαν οι περισσότερες. Βλέπω από τα 2,3 μέτρα. Αυτά,ελπίζω να βοήθησα Θα πάρω την f&u 50 ιντσών, σε ευχαριστώ! 1
fotisdra Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vnsus είπε Θα πάρω την f&u 50 ιντσών, σε ευχαριστώ! Κάνει κάτι κολλήματα η δικιά μου στο νετφλιξ που διορθώνονται σε 1 λεπτό κάνοντας το απενεργοποίηση και βάζοντας ξανά κωδικούς. Και είχε και 1 καμμένο πίξελ πάνω αριστερά αλλά δεν φαίνεται και δεν έκανα κίνηση να την αλλάξω. Για την εγγύηση θα σου χρειαστεί απόδειξη και επειδή τις εκτυπώνουν σε θερμικό χαρτί μετά το χρόνο δεν φαίνεται τπτ όποτε πρέπει να την εκτυπώσεις ή φωτογραφίσεις
vnsus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, fotisdra είπε Κάνει κάτι κολλήματα η δικιά μου στο νετφλιξ που διορθώνονται σε 1 λεπτό κάνοντας το απενεργοποίηση και βάζοντας ξανά κωδικούς. Και είχε και 1 καμμένο πίξελ πάνω αριστερά αλλά δεν φαίνεται και δεν έκανα κίνηση να την αλλάξω. Για την εγγύηση θα σου χρειαστεί απόδειξη και επειδή τις εκτυπώνουν σε θερμικό χαρτί μετά το χρόνο δεν φαίνεται τπτ όποτε πρέπει να την εκτυπώσεις ή φωτογραφίσεις δεν εχω χειροτερο απο καμμενα πιξελ, ελπιζω να μην δω κατι τετοιο 1
fotisdra Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vnsus είπε δεν εχω χειροτερο απο καμμενα πιξελ, ελπιζω να μην δω κατι τετοιο Μου το παν και άλλοι αυτό και να την πάω πίσω αλλά δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ ούτε με πείραξε τοσο. Είχε παίξει προσφορά στην black friday η 50αρα και την πήραν πολλά παιδιά δεν ανέφερε κανένας άλλος καμένα πίξελ. Πήγαινε στην ενότητα προσφορές στην δεύτερη σελίδα θα βρεις το νήμα ίσως έχει και άλλες πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν από κατόχους 1
vnsus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, fotisdra είπε Μου το παν και άλλοι αυτό και να την πάω πίσω αλλά δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ ούτε με πείραξε τοσο. Είχε παίξει προσφορά στην black friday η 50αρα και την πήραν πολλά παιδιά δεν ανέφερε κανένας άλλος καμένα πίξελ. Πήγαινε στην ενότητα προσφορές στην δεύτερη σελίδα θα βρεις το νήμα ίσως έχει και άλλες πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν από κατόχους Ευχαριστώ για το χρόνο σου και συγγνώμη αν σε ζαλίζω, απλά σκέφτηκα μια ακόμα επιλογή Να πάρω μια non-smart tv για να συνδέσω την κονσόλα μου (nintendo switch) και ίσως να πάρω ένα chromecast; Θα μου βγει φθηνότερα; Ευχαριστώ και πάλι! 1
fotisdra Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Non smart non 4k ?πας άνετα σε μια μεταχειρισμένη full hd και μια χαρά θα σε βολεύει για το switch και δεν χρειάζεται να ναι 50αρα αν δεν είναι 4k . Full hd όμως όχι hd ready . Με 50-80 ευρώ θα βρεις κάτι αξιόλογο πιστεύω μην δώσεις 200 για καινούργια + Chromecast φτάνεις σχεδόν στα λεφτά της f&u 1
vnsus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, fotisdra είπε Non smart non 4k ?πας άνετα σε μια μεταχειρισμένη full hd και μια χαρά θα σε βολεύει για το switch και δεν χρειάζεται να ναι 50αρα αν δεν είναι 4k . Full hd όμως όχι hd ready . Με 50-80 ευρώ θα βρεις κάτι αξιόλογο πιστεύω μην δώσεις 200 για καινούργια + Chromecast φτάνεις σχεδόν στα λεφτά της f&u τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ, θα σκεφτώ και θα αποφασίσω ανάμεσα στην f&u και σε μεταχειρισμένη full hd. νά'σαι καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα