Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχει ηδη επιβεβαιωθει αυτο.

Κατα τα αλλα και φετος η καλυτερη αγορα θα ειναι το καλοκαιρι για οποιον θελει να το αγορασει,μιας και η τιμη του θα κανει μεχρι τοτε μια πτωση γυρω στο 40% οπως εκανε και στο S10+ αν δειτε εξελιξη τιμης στο Skroutz

https://www.skroutz.gr/s/17448628/Samsung-Galaxy-S10-Dual-128GB.html

Γενικα το κακο με τις Samsung ναυαρχιδες ειναι οτι ''σε τιμωρουν''αν τις αγορασεις day one ετσι οπως πεφτει η τιμη τους.

ετσι έπρεπε να ειναι ολα τα σμαρτφον(!). αφου ειναι παλια μετά απο κάτι μήνες και βγαινουν καινούργια. τα εσωτερικά τους προφανώς ειναι πιο φθηνα οσο περναει ο χρονος, αν ειναι πρωτη παραγωγη οκ, αλλα μετα απο 3 μήνες έπρεπε να πεφτει. 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stafaf είπε

Αυτά διαβάζει η samsung και σας πουλάει το κατακάθι των SoCs σαν premium

Χαλάρωσε. Ακου κατακάθι. Ναι ο Snapdragon ειναι καλύτερος αλλά και ο Exynos δεν ειναι καμια σαπιλα. Βέβαια για απολυτους tech masters σαν εσενα που υποθετω θα παρεις κινητο με 200MP camera και θα χρησιμοποιείς την 144Hz οθονη σου για να βλεπεις τα 10ωρα 8K video που θα βγάζεις, ο Exynos ειναι ξεφτιλικι. Ελπίζω οταν ερθει η ώρα να παρεις νεα συσκευή να μην παρεις κανα Xiaomi των 200 ευρω και εκτεθούμε ετσι; Τουλάχιστον συστοιχια απο 865 να εχει μεσα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Χαλάρωσε. Ακου κατακάθι. Ναι ο Snapdragon ειναι καλύτερος αλλά και ο Exynos δεν ειναι καμια σαπιλα. Βέβαια για απολυτους tech masters σαν εσενα που υποθετω θα παρεις κινητο με 200MP camera και θα χρησιμοποιείς την 144Hz οθονη σου για να βλεπεις τα 10ωρα 8K video που θα βγάζεις, ο Exynos ειναι ξεφτιλικι. Ελπίζω οταν ερθει η ώρα να παρεις νεα συσκευή να μην παρεις κανα Xiaomi των 200 ευρω και εκτεθούμε ετσι; Τουλάχιστον συστοιχια απο 865 να εχει μεσα.

εχει καταντησει αηδια το θεμα. μας ελεγαν οτι η εκδοση με snapdragon εχει καλυτερη καμερα,καλυτερη οθονη, καλυτερη ληψη wifi, καλυτερη ληψη ραδιο (η exynos που το βρηκε το ραδιο δηλαδη?), καλυτερες ταχυτητες, καλυτερη αυτονομια...

και πηγα και πηρα και τα 2, εντελως συμπτωματικα (μου εκατσε αγορα σε snapdragon αρχικα και στη συνεχεια για τη γυναικα μου exynos). βαρεθηκα να τα συγκρινω και να μην βρισκω διαφορες!!!

Τωρα ααααν στα benches εχουν διαφορες, χεστηκαμε! στην πραξη δεν ειδα καμια, και κυριως σε μπαταρια, καμερα που ειναι τα πιο χτυπητα, μια χαρα και τα 2!

κατα τα αλλα ναι, μπορει να ειναι λιγο καλυτερος ο σναπ, για καμμενες καταστασεις ομως..

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Τελείως άκυρο ποστ, εδώ δεν συζητάμε για το αν είναι καλός ή όχι ο Exynos, μιλάμε για το ότι στην Ευρώπη πάντα φέρνουν τα κινητά με αυτόν τον υποδεέστερο επεξεργαστή.

αν έχουν κακαλα οι κορεατες, ας στείλουν στις ΗΠΑ τον Exynos και ναι σε σύγκριση με τον 865 είναι σαπακι και δεν δικαιολογείται να έχει την ίδια τιμή, είναι τουλάχιστον άδικο.

αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι που τα δικαιολογούν όλα αυτά, τόσο η Samsung (και όχι μόνο) θα μας υποβιβάζουν σαν αγορά και θα κάνουν διακρίσεις υπέρ των ΗΠΑ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JaceKorn είπε

No snapdragon στην Ευρωπη = No buy.

Πλέον Snapdragon και Exinos θα είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Τέλος οι Custom CPU απο την Samsung..

Bye bye Mongoose!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NamelessDead είπε

Το γυρίζεις σε προσωπική επίθεση χωρίς να καταλαβαίνεις ότι το θέμα είναι ότι εσένα σου δίνει exynos και στον Αμερική δίνει τον καλύτερο snapdragon. 

Θα πουλάνε με 4 κατοστάρικα τον τούμπανο 865 οι xiaomi, meizu, realme, η σάρα και η μάρα και εσύ θα συνεχίζεις να δικαιολογείς την σαπίλα. 

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfagama είπε

Τελείως άκυρο ποστ, εδώ δεν συζητάμε για το αν είναι καλός ή όχι ο Exynos, μιλάμε για το ότι στην Ευρώπη πάντα φέρνουν τα κινητά με αυτόν τον υποδεέστερο επεξεργαστή.

αν έχουν κακαλα οι κορεατες, ας στείλουν στις ΗΠΑ τον Exynos και ναι σε σύγκριση με τον 865 είναι σαπακι και δεν δικαιολογείται να έχει την ίδια τιμή, είναι τουλάχιστον άδικο.

αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι που τα δικαιολογούν όλα αυτά, τόσο η Samsung (και όχι μόνο) θα μας υποβιβάζουν σαν αγορά και θα κάνουν διακρίσεις υπέρ των ΗΠΑ

1 ώρα πριν, stafaf είπε

Το γυρίζεις σε προσωπική επίθεση χωρίς να καταλαβαίνεις ότι το θέμα είναι ότι εσένα σου δίνει exynos και στον Αμερική δίνει τον καλύτερο snapdragon. 

Θα πουλάνε με 4 κατοστάρικα τον τούμπανο 865 οι xiaomi, meizu, realme, η σάρα και η μάρα και εσύ θα συνεχίζεις να δικαιολογείς την σαπίλα. 

Δεν δικαιολογώ τίποτα. Ο λόγος που αγοράζω Samsung ειναι η οθονη των κινητών της. Ειδικά τώρα που θα παει και σε 120hz. Ξέρω οτι ο Exynos ειναι πισω και οτι οι καμερες της (μέχρι τώρα τουλαχιστον) έχουν πεσει στην 3η θεση (δεν μετραω την Huawei μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα με την Google). Το πρόβλημά μου ειναι η ισοπέδωση. Ναι ειναι καλύτερος ο Snap αλλά το 99,99% των χρηστών δεν θα καταλάβει ποτέ διαφορά. Και δεν εκανα προσωπική επίθεση (απολογουμαι αν φάνηκε ετσι). Υπερεβαλλα για να τονίσω οτι μονο σε πολύ συγκεκριμενες περιστάσεις θα φανεί η διαφορά. Οι οποίες περιστάσεις το 99,99% δεν θα τις καταλαβει καν. Και ακομα και το 0,01 δεν θα τις καταλάβει. Ο τι ο Snap θα εχει πιθανώς 10% παραπάνω στο Geekbench και 20 λεπτά παραπάνω μπαταρία δεν προκειτα να το καταλάβεις στην καθημερινοτητα. Αλλά δεν ειναι και σαπιλα ο Exynos μην τρελαθουμε.

Η Samsung, θυμαμαι, δεν δινει Exynos στην Αμερική λόγω του CDMA που ειναι παλιό πρότυπο και ο Exynos δεν το υποστηρίζει. Αλλά έτσι κι αλλιώς, πες μου πραγματικα. Εχεις δει ποτέ διπλα διπλα Snap και Exynos; Το S10 πχ. Τα έχεις δουλέψει; Γιατι δεν εχουν καμια διαφορα εκτός αν τρέχεις benchmarks.

Δημοσ.

Δεν δικαιολογώ τίποτα. Ο λόγος που αγοράζω Samsung ειναι η οθονη των κινητών της. Ειδικά τώρα που θα παει και σε 120hz. Ξέρω οτι ο Exynos ειναι πισω και οτι οι καμερες της (μέχρι τώρα τουλαχιστον) έχουν πεσει στην 3η θεση (δεν μετραω την Huawei μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα με την Google). Το πρόβλημά μου ειναι η ισοπέδωση. Ναι ειναι καλύτερος ο Snap αλλά το 99,99% των χρηστών δεν θα καταλάβει ποτέ διαφορά. Και δεν εκανα προσωπική επίθεση (απολογουμαι αν φάνηκε ετσι). Υπερεβαλλα για να τονίσω οτι μονο σε πολύ συγκεκριμενες περιστάσεις θα φανεί η διαφορά. Οι οποίες περιστάσεις το 99,99% δεν θα τις καταλαβει καν. Και ακομα και το 0,01 δεν θα τις καταλάβει. Ο τι ο Snap θα εχει πιθανώς 10% παραπάνω στο Geekbench και 20 λεπτά παραπάνω μπαταρία δεν προκειτα να το καταλάβεις στην καθημερινοτητα. Αλλά δεν ειναι και σαπιλα ο Exynos μην τρελαθουμε.

Καλά και εγώ υπερέβαλα για να τονίσω το επιχείρημά μου. 

Ο λόγος που αναφέρεις πως αγοράζεις samsung (δηλαδή η οθόνη) είναι πιθανότατα και ο κυριότερος λόγος να πας εκεί, δεν τίθεται θέμα. 

Απλά απ'ότι διαβάζουμε με την έλευση του 865 οι διάφορες θα μεγεθυνθούν. 

Οκ, οι fan (δεν το λέω υποτιμητικά) θα πουν ότι δεν υπάρχει απτή διαφορά αλλά όλοι θα ήθελαν το μοντέλο με τον snapdragon. 

Δημοσ.

Η Samsung, θυμαμαι, δεν δινει Exynos στην Αμερική λόγω του CDMA που ειναι παλιό πρότυπο και ο Exynos δεν το υποστηρίζει. Αλλά έτσι κι αλλιώς, πες μου πραγματικα. Εχεις δει ποτέ διπλα διπλα Snap και Exynos; Το S10 πχ. Τα έχεις δουλέψει; Γιατι δεν εχουν καμια διαφορα εκτός αν τρέχεις benchmarks.

Όταν ο SD στο s10+ π.χ. σου δίνει 1 μιση με 2 ώρες παραπάνω SoT σε σχέση με τον Exynos του ίδιου μοντέλου, συγχώραμε φίλε μου αλλά μιλάμε για τεράστια διαφορά. Πέραν αυτού δεν είναι και σωστό η ίδια η εταιρία να κάνει διακρίσεις στους πελάτες της. Δηλαδή τι είμαστε οι Ευρωπαίοι τα κορόιδα και τα κατακάθια αυτού το κόσμου για να πληρώνουμε και πιο ακριβά τα μοντέλα 1000 ευρώ όταν στο Αμέρικα π.χ. είναι 1000 δολάρια. Είναι το ίδιο ; Όχι δεν είναι ούτε εκεί το ίδιο γιατί 1000 ευρώ με ισοτιμία σε Dollars = 1113 δολάρια. 

-----

ΑΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ

A. 1 - 2 λιγότερος χρόνος SoT και μπαταρίας, αισθητά αν έστω και λίγο χαμηλότερο multi - tasking σε σχέση με τον SD.

B. 113 δολάρια έξτρα κόστος σε σχέση με αυτούς που παίρνουν και το καλύτερο hardware.  

Συνολικά λοιπόν, σαν καταναλωτής βλέπω ότι δεν είναι ούτε δίκαια ούτε τίμια η στάση της εταιρίας. Και ... όσον αφορά τις δικαιολογίες που λέει ότι δεν είναι έτοιμος ο Exynos για τον υπόλοιπο κόσμο τότε να έχουμε όλοι SD μέχρι να ετοιμαστεί ο Ex. Άρα NO σε αγορά από εμένα εξαιτίας αυτών των 2 διακρίσεων που σου λέει μπροστά στα μούτρα σου σε πιάνω κορόιδο και μόνο.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εχει ηδη επιβεβαιωθει αυτο.

Κατα τα αλλα και φετος η καλυτερη αγορα θα ειναι το καλοκαιρι για οποιον θελει να το αγορασει,μιας και η τιμη του θα κανει μεχρι τοτε μια πτωση γυρω στο 40% οπως εκανε και στο S10+ αν δειτε εξελιξη τιμης στο Skroutz

https://www.skroutz.gr/s/17448628/Samsung-Galaxy-S10-Dual-128GB.html

Γενικα το κακο με τις Samsung ναυαρχιδες ειναι οτι ''σε τιμωρουν''αν τις αγορασεις day one ετσι οπως πεφτει η τιμη τους.

Ε καλα εννοειτε οτι δεν πας για day one αγορα προφανως.. ακομα και ετσι ομως οταν παιρνεις ναβαρχιδα και δινεις τοσα λεφτα, απαιτεις να εχεις την αιχμη της τεχνολογιας οταν ξερεις οτι στο "αμέρικα" εχουν το πλεονεκτημα με εναν αισθητα ανωτερο επεξεργαστη στην ιδια και χαμηλοτερη τιμη... εγω σταματησα με samsung απο το πραγματικα κορυφαιο για τα τοτε δεδομενα galaxy note 2... οταν σταματησει το δούλεμα ισως τη ξανα προτιμησω,.. υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...