Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NamelessDead είπε

Δεν δικαιολογώ τίποτα. Ο λόγος που αγοράζω Samsung ειναι η οθονη των κινητών της. Ειδικά τώρα που θα παει και σε 120hz. Ξέρω οτι ο Exynos ειναι πισω και οτι οι καμερες της (μέχρι τώρα τουλαχιστον) έχουν πεσει στην 3η θεση (δεν μετραω την Huawei μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα με την Google). Το πρόβλημά μου ειναι η ισοπέδωση. Ναι ειναι καλύτερος ο Snap αλλά το 99,99% των χρηστών δεν θα καταλάβει ποτέ διαφορά. Και δεν εκανα προσωπική επίθεση (απολογουμαι αν φάνηκε ετσι). Υπερεβαλλα για να τονίσω οτι μονο σε πολύ συγκεκριμενες περιστάσεις θα φανεί η διαφορά. Οι οποίες περιστάσεις το 99,99% δεν θα τις καταλαβει καν. Και ακομα και το 0,01 δεν θα τις καταλάβει. Ο τι ο Snap θα εχει πιθανώς 10% παραπάνω στο Geekbench και 20 λεπτά παραπάνω μπαταρία δεν προκειτα να το καταλάβεις στην καθημερινοτητα. Αλλά δεν ειναι και σαπιλα ο Exynos μην τρελαθουμε.

Η Samsung, θυμαμαι, δεν δινει Exynos στην Αμερική λόγω του CDMA που ειναι παλιό πρότυπο και ο Exynos δεν το υποστηρίζει. Αλλά έτσι κι αλλιώς, πες μου πραγματικα. Εχεις δει ποτέ διπλα διπλα Snap και Exynos; Το S10 πχ. Τα έχεις δουλέψει; Γιατι δεν εχουν καμια διαφορα εκτός αν τρέχεις benchmarks.

Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις το βασικότερο σημείο.

Δεν είναι δυνατόν να πουλάει κατώτερο επεξεργαστή (έστω και ο.οοο1%) στα ίδια χρήματα,

Ειναι άδικο για τους Πελάτες από Ευρώπη, ακόμα και στην Κορέα φέτος οι συσκευές θα έχουν τον 865.

Επειδή οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν διάφορα, δεν είναι λόγος να πουλάνε κάτι κατώτερο, με την ίδια λογική, θα μπορούσε μια εταιρεία αυτοκίνητων να έχει ένα μοντέλο με 2 κινητήρες, όπου ο δεύτερος θα έχει λίγο χαμηλότερη ισχύ, λίγο λιγότερη ροπή και λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση, και τον ένα τον πουλάει στην Γερμανία και τον Δεύτερο στην Ελλάδα και μάλιστα στα ίδια χρήματα.....

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το άδικο του πράγματος.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καποιες παρατηρησεις διαβαζοντας ολα τα σχολια :

- Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο το S10 και αν τεθει θεμα αναβαθμισης στο μελλον, η πρωτη επιλογη θα ειναι η ιδια σειρα. Δεν ξερω αν θα με πεισει το S11 οτι πρεπει να το κανω μεσα στο 2020 ή θα περιμενω το S12 αλλά ακομα και να το κανω, αυτο θα γινει καλοκαιρι που η αρχικη τιμη του S11 θα εχει υποχωρησει γυρω στο 40 % (το ξερουμε πια το κολπακι Samsung, ας προσεχες).

- Οσο για το θεμα exynos vs snapdragon. Απ τη στιγμη που στην Ευρωπη τον exynos συνεχιζει να στελνει, οποιος θελει ας της ριξει μαυρο. Προσωπικα δεν με επηρεαζει ομως καταλαβαινω απολυτα οσους εχουν παραπονο. Δεν θεωρω τη διαφορα των 2 chip σημαντικη (τουλαχιστον στην καθημερινη χρηση) ομως απ τη στιγμη που υπαρχει διαφορα (μικρη ή μεγαλη δεν εχει σημασια αφου υπαρχει), ειναι αδικο να κοστολογουνται το ιδιο.

Απ την αλλη αν κοστολογουσε την εκδοση με τον exynos λιγοτερο, θα ηταν σαν να παραδεχεται αυτο που με νυχια και με δοντια προσπαθει να αποφυγει να παραδεχτει. Οτι δινει στην Ευρωπη κατωτερη συσκευη.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, NamelessDead είπε

Ο λόγος που αγοράζω Samsung ειναι η οθονη των κινητών της.

9 ώρες πριν, stafaf είπε

Ο λόγος που αναφέρεις πως αγοράζεις samsung (δηλαδή η οθόνη) είναι πιθανότατα και ο κυριότερος λόγος να πας εκεί, δεν τίθεται θέμα. 

Παιδιά οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα στις οθόνες. Έχω ξαναγράψει ότι το calibration στις οθόνες τους είναι ότι να'νε και προσωπικά κάθε φορά πρέπει να αγοράζω και να πουλάω δύο φορές τα τηλέφωνα τους για να μου κάτσει μία καλή οθόνη με σχετική ισορροπία στο άσπρο!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giwrgosml είπε

Όταν ο SD στο s10+ π.χ. σου δίνει 1 μιση με 2 ώρες παραπάνω SoT σε σχέση με τον Exynos του ίδιου μοντέλου, συγχώραμε φίλε μου αλλά μιλάμε για τεράστια διαφορά. Πέραν αυτού δεν είναι και σωστό η ίδια η εταιρία να κάνει διακρίσεις στους πελάτες της. Δηλαδή τι είμαστε οι Ευρωπαίοι τα κορόιδα και τα κατακάθια αυτού το κόσμου για να πληρώνουμε και πιο ακριβά τα μοντέλα 1000 ευρώ όταν στο Αμέρικα π.χ. είναι 1000 δολάρια. Είναι το ίδιο ; Όχι δεν είναι ούτε εκεί το ίδιο γιατί 1000 ευρώ με ισοτιμία σε Dollars = 1113 δολάρια. 

-----

ΑΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ

A. 1 - 2 λιγότερος χρόνος SoT και μπαταρίας, αισθητά αν έστω και λίγο χαμηλότερο multi - tasking σε σχέση με τον SD.

B. 113 δολάρια έξτρα κόστος σε σχέση με αυτούς που παίρνουν και το καλύτερο hardware.  

Συνολικά λοιπόν, σαν καταναλωτής βλέπω ότι δεν είναι ούτε δίκαια ούτε τίμια η στάση της εταιρίας. Και ... όσον αφορά τις δικαιολογίες που λέει ότι δεν είναι έτοιμος ο Exynos για τον υπόλοιπο κόσμο τότε να έχουμε όλοι SD μέχρι να ετοιμαστεί ο Ex. Άρα NO σε αγορά από εμένα εξαιτίας αυτών των 2 διακρίσεων που σου λέει μπροστά στα μούτρα σου σε πιάνω κορόιδο και μόνο.

το 1-2 ωρες λιγοτερο sot Που το στηριζεις?? τα εχεις δοκιμασει? γιατι εγω με δοκιμη και των 2 ιδιους χρονους εχω βγαλει, και τους εχω ανεβασει και στο myphone το καλοκαιρι σε διαδοχικες δοκιμες ενος μηνα, μετα βαρεθηκα να ασχολουμαι. 

Σιγουρα μπορει να υπαρχει μια διαφορα, αυτη ειναι ομως ελαχιστη και κυριως σε θεμα επιδοσεων.  Τωρα για το κοστος, ειναι αστειο να το συζηταμε οταν το κινητο ειχε 630 ευρω απο τον ιουνιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μοναδικο προβλημα στη ζωη μου αυτη τη στιγμη και αυτο που με νοιαζει Μ Ο Ν Ο ειναι αν το νεο κινητο της Σαμσουνγκ θα φοραει τον εξινος ή τον σνααααπντραααααααγκον χαχαχαχα. Δεν κοιμαμαι τα βραδια πεταγομαι στον υπνο μου φωναζω οοοχχχιιι στην ευρωπη τον εξινος. Δεν μας ξεγελατε εμααααςςς εχουμε το αντούτου 😂 😂 😂

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

το 1-2 ωρες λιγοτερο sot Που το στηριζεις?? τα εχεις δοκιμασει? γιατι εγω με δοκιμη και των 2 ιδιους χρονους εχω βγαλει, και τους εχω ανεβασει και στο myphone το καλοκαιρι σε διαδοχικες δοκιμες ενος μηνα, μετα βαρεθηκα να ασχολουμαι. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giwrgosml είπε

καλα οκ, επειδη το λεει το youtube δηλαδη πρεπει και εμεις να ακουμε τυφλα..οκ.

Φιλε μου αυτα τα τεστ, εκτος οτι δεν τα εμπιστευομαι ειναι και γελοια, στην πραγματικη ζωη με all around χρηση, μου βγαζαν το ιδιο 1 μηνα που εκανα συγκριση. ολα τα αλλα ειναι αστεια, και κυριως εδω τα clickbait τυπου βιντεο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

καλα οκ, επειδη το λεει το youtube δηλαδη πρεπει και εμεις να ακουμε τυφλα..οκ.

Φιλε μου αυτα τα τεστ, εκτος οτι δεν τα εμπιστευομαι ειναι και γελοια, στην πραγματικη ζωη με all around χρηση, μου βγαζαν το ιδιο 1 μηνα που εκανα συγκριση. ολα τα αλλα ειναι αστεια, και κυριως εδω τα clickbait τυπου βιντεο..

Και τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να σε πείσω εσένα που σου λέμε 10 άτομα το ίδιο πράγμα και δε λες να το εμπεδώσεις να πάρω 2 galaxy να χαλάσω 1500 ευρώ για να κάνω τεστ για να πειστείς  ;

---

Είναι προφανές ότι υπάρχει διαφορά. Αν είναι 1 - 2 + ώρες η έστω και 40 λεπτά παραπάνω SoT έχει διαφορά η μπαταρία είναι από τους πρωταρχικούς ρόλους αγοράς ενός smartphone και μάλιστα όταν η Samsung σου ζητάει 1 χιλιάρικο εν έτη 2019. Δεν πας να τα δώσεις έτσι εκτός και αν είσαι πια τόσο άνετος και χαλάς τα χιλιάρικα για πλάκα.

Επεξ/σία από Giwrgosml
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giwrgosml είπε

Και τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να σε πείσω εσένα που σου λέμε 10 άτομα το ίδιο πράγμα και δε λες να το εμπεδώσεις να πάρω 2 galaxy να χαλάσω 1500 ευρώ για να κάνω τεστ για να πειστείς  ;

---

Είναι προφανές ότι υπάρχει διαφορά. Αν είναι 1 - 2 + ώρες η έστω και 40 λεπτά παραπάνω SoT έχει διαφορά η μπαταρία είναι από τους πρωταρχικούς ρόλους αγοράς ενός smartphone και μάλιστα όταν η Samsung σου ζητάει 1 χιλιάρικο εν έτη 2019. Δεν πας να τα δώσεις έτσι εκτός και αν είσαι πια τόσο άνετος και χαλάς τα χιλιάρικα για πλάκα.

Μα όλοι κάνετε αναπαραγωγή των βίντεο αυτών που κυνηγάνε κλικ κλπ και τι καλύτερο από το κράξιμο για να μαζέψουν views..

Είναι σαν να μου λες ότι επειδή  έχεις πάει μόνο με μια γυναίκα δεν έχεις κολλήσει τίποτα αλλά αυτή να έχει πάει με 150 άντρες...έτσι και εδώ μου λέτε όλοι τα ίδια που έχετε δει από τα παλικάρια του you tube 

Δημοσ.
Στις 12/12/2019 στις 9:01 ΜΜ, stafaf είπε

Το γυρίζεις σε προσωπική επίθεση χωρίς να καταλαβαίνεις ότι το θέμα είναι ότι εσένα σου δίνει exynos και στον Αμερική δίνει τον καλύτερο snapdragon. 

Θα πουλάνε με 4 κατοστάρικα τον τούμπανο 865 οι xiaomi, meizu, realme, η σάρα και η μάρα και εσύ θα συνεχίζεις να δικαιολογείς την σαπίλα. 

Δηλαδή οι mediatek τι είναι;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Δηλαδή οι mediatek τι είναι;

Δεν εχουν οι mediatek τσιπακια τα οποια να ανταγωνιζονται τα κορυφαια Snapdragon της αγορας.

Εδω σε απολυτα νουμερα ουτε οι Kirin ανταγωνιζονται 100% τους αντιστοιχους Snapdragon αν και το παλευουν καπως.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Δεν εχουν οι mediatek τσιπακια τα οποια να ανταγωνιζονται τα κορυφαια Snapdragon της αγορας.

Εδω σε απολυτα νουμερα ουτε οι Kirin ανταγωνιζονται 100% τους αντιστοιχους Snapdragon αν και το παλευουν καπως.

Συμφωνώ, αλλά αναφερόμουν στους mediatek σε σχέση με τους exynos.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Συμφωνώ, αλλά αναφερόμουν στους mediatek σε σχέση με τους exynos.

Και σου ξαναλεω οτι η Mediatek δεν βγαζει high end τσιπακια,μιας και τα δικα της τσιπακια προοριζονται κυριως για τις φθηνες low και mid range συσκευες για Κινα μερια.

Δεν ειναι τυχαιο γιατι ολες οι μεγαλες εταιρειες στα High end τσιπακια τους φορανε Snapdragon,ακομα και για συσκευες που πουλανε κυριως στην Ασια οπως η Oppo,Vivo,Xiaomi και παει λεγοντας.

Ακομα και η Samsung στο S11 φαινεται οτι θα το πουλησει μετα απο χρονια με Snapdragon περαν της Ευρωπης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...