Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!  Σκέφτομαι να δώσω ένα pc  που είχα  φτιάξει πριν 5 χρόνια περίπου.Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο μου κόστισε αλλά έδωσα  σίγουρα  γύρω στα  1200 ευρώ για όλο το  setup.Το έφτιαξα  καθαρά για gaming αλλά δεν το χρειάζομαι πια γιατί έχω  άλλα  2 pc και δεν έχω πια χρόνο για  gaming.

Έχω πάψει να ασχολούμε  με pc  εδώ και πολύ καιρό και ότι γνώσεις έχω είναι outdated.Από την άλλη ξέρω ότι  πολλοί εδώ μέσα  είστε experts  και επειδή δεν θα ήθελα να  ''σκοτώσω το pc''  ζητώ την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας έτσι ώστε να  μπορέσει να κοστολογηθεί το σύστημα αυτό και να το δώσω σε μια αξιοπρεπή τιμή.

Τα  specs είναι τα παρακάτω

CPU: I7 4770K

MOBO:  MSI Z87-G45  GAMING

GPU: SAPPHIRE  R9 280 3GB

RAM:  4 X  8GB   CRUCIAL BALLISTIX TACTICAL 1600MHZ DDR3

HYDROCOOLER: CORSAIR H80i

PSU: CORSAIR RM650

SSD: SAMSUNG  840 EVO  250GB

CASE: COOLERMASTER CM STORM STRYKER,WHITE

ευχαριστώ 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, shirokami91 είπε

Γεια σε όλους!  Σκέφτομαι να δώσω ένα pc  που είχα  φτιάξει πριν 5 χρόνια περίπου.Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο μου κόστισε αλλά έδωσα  σίγουρα  γύρω στα  1200 ευρώ για όλο το  setup.Το έφτιαξα  καθαρά για gaming αλλά δεν το χρειάζομαι πια γιατί έχω  άλλα  2 pc και δεν έχω πια χρόνο για  gaming.

Έχω πάψει να ασχολούμε  με pc  εδώ και πολύ καιρό και ότι γνώσεις έχω είναι outdated.Από την άλλη ξέρω ότι  πολλοί εδώ μέσα  είστε experts  και επειδή δεν θα ήθελα να  ''σκοτώσω το pc''  ζητώ την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας έτσι ώστε να  μπορέσει να κοστολογηθεί το σύστημα αυτό και να το δώσω σε μια αξιοπρεπή τιμή.

Τα  specs είναι τα παρακάτω

CPU: I7 4770K

MOBO:  MSI Z87-G45  GAMING

GPU: SAPPHIRE  R9 280 3GB

RAM:  4 X  8GB   CRUCIAL BALLISTIX TACTICAL 1600MHZ DDR3

HYDROCOOLER: CORSAIR H80i

PSU: CORSAIR RM650

SSD: SAMSUNG  840 EVO  250GB

CASE: COOLERMASTER CM STORM STRYKER,WHITE

ευχαριστώ 

Καλησπέρα, ρίξε μια ματιά εδώ 

Και προετοιμάσου, γιατί δεν σε κόβω να σου αρέσει αυτό που θα σου πούνε. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, ρίξε μια ματιά εδώ 

Και προετοιμάσου, γιατί δεν σε κόβω να σου αρέσει αυτό που θα σου πούνε. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. ναι κάτι έχω  καταλάβει. και στα μισά να μπορέσω να το δώσω ευχαριστημένος είμαι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...