Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κάποιος άλλος σε περίοδο που λήγει το συμβόλαιο του και πρέπει να ανανεώσει;

Έχω τώρα μερικές μέρες που μιλάω με το τμήμα ανανεώσεων και μου λένε αλλά αντ' άλλων. Ζήτησα ένα πρόγραμμα όπως εμφανίζεται στο site μείον την έκπτωση που δικαιούμαι (λόγω σταθερού) και μου λένε πως "αυτό είναι για νέους συνδρομητές" και μου προτείνουν άλλο που δε μου κάνει ( και δε με συμφέρει).

Από όσα κατάλαβα οι προτάσεις ανανέωσης βγαίνουν από κάποιο software το οποίο βασίζεται στο πρόγραμμα που έχεις ήδη και προτείνει το ίδιο ή ακριβότερο. Μέχρι αίτημα για αλλαγή σε καρτοκινητό έκανα και πάλι δεν συγκινήθηκαν.

Αφού έφτασα να αγανακτήσω, σήμερα θα οριστικοποιήσω το αίτημα για καρτοκινητό κι ας μείνουν με συνδρομητή το software τους.

Δημοσ.

Καρτοκινητο και θα έχεις πολλά περισσότερα από την σύνδεση. Είχα το Red όταν έληγε η "προσφορά" τους ήταν 5 ευρώ πιο ακριβά(29). Όταν τους ζήτησα κάτι πιο οικονομικό ακόμα και στο πρόγραμμα μου έδωσαν τις μισές παροχές 2 ευρώ πιο φθηνά(27).τελικα το έκανα κάρτα και μια χαρά 

Δημοσ.

Αυτό έβλεπα κι εγώ.

Έχουν και μια επιλογή για να φτιάξεις εσύ το πακέτο σου και βγαίνει 13,50 ευρώ για 1,5 giga ίντερνετ και 500 λεπτά, 50 sms.

Τα μείον είναι η τρίλεπτη χρέωση και η απώλεια της συνδυαστικής έκπτωσης για το σταθερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...