alexb_10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα σας, πήγα εχθές να κάνω μεταφορά απο Samsung J5 σε Xiaomi mi A3 και δεν πήγε πολύ καλά. Δοκίμασα μέσω το google, δοκίμασα με απευθείας μεταφορά, επιλογή που σου δίνει κατα την εκκίνηση του νέου τηλεφώνου, παλι δεν πηγε καλα. Περασαν οι επαφες, το ιστορικό, οι φωτογραφίες, οι εφαρμογές, αλλά όχι οι σημειώσεις, ή τα sms ή οι κωδικοί της κάθε εφαρμογής (ΠΧ messenger) Εχει κανείς κάποιο δοκιμασμένο πετυχημένο τρόπο να μου προτείνει? Ευχαριστώ πολύ.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, alexb_10 είπε Καλημέρα σας, πήγα εχθές να κάνω μεταφορά απο Samsung J5 σε Xiaomi mi A3 και δεν πήγε πολύ καλά. Δοκίμασα μέσω το google, δοκίμασα με απευθείας μεταφορά, επιλογή που σου δίνει κατα την εκκίνηση του νέου τηλεφώνου, παλι δεν πηγε καλα. Περασαν οι επαφες, το ιστορικό, οι φωτογραφίες, οι εφαρμογές, αλλά όχι οι σημειώσεις, ή τα sms ή οι κωδικοί της κάθε εφαρμογής (ΠΧ messenger) Εχει κανείς κάποιο δοκιμασμένο πετυχημένο τρόπο να μου προτείνει? Ευχαριστώ πολύ. Επιτρέπει πιθανόν μόνο μέσω Samsung account, αρκεί να έχεις φτιάξει Samsung account και να έχεις κάνει συγχρονισμό. Υποθέτω πως δοκίμασες μέσω του switch smart της Samsung και δεν γίνεται; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από AntiCambeR
alexb_10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Υποθέτω πως δοκίμασες μέσω του switch smart της Samsung και δεν γίνεται; Ακριβώς. Δεν με άφησε το σκασμένο. Καμιά αλλη ιδέα καθότι samsung account δεν έχει το J5 Καμιά εφαρμογή έστω και με πληρωμή?
AntiCambeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alexb_10 είπε Ακριβώς. Δεν με άφησε το σκασμένο. Καμιά αλλη ιδέα καθότι samsung account δεν έχει το J5 Καμιά εφαρμογή έστω και με πληρωμή? Δεν γνωρίζω κάποια εφαρμογή.Ακόμα όμως και αν κάνεις Samsung account στο J5, για να μεταφερθούν στο Xiaomi, θα πρέπει να το επιτρέπει το Xiaomi. Πχ στο δικό μου Sony δεν έχει επιλογή δημιουργίας Samsung account.Ομως μόλις τώρα που το τσέκαρα, βλέπω οτι επιτρέπει account σε εφαρμογές που δεν επέτρεπε πρίν, αλλά τώρα ναι, δηλαδή εφαρμογές που δεν είχα και τις εγκατέστησα μετά.Πχ δεν μου εμφάνιζε επιλογή Firefox account, απο όταν εγκατέστησα τον Firefox μου εμφανίζει επιλογή. Οπότε μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: Κατεβάζεις στο Xiaomi κάποια εφαρμογή της Samsung, πχ το Samsung smart switch mobile, πας στις ρυθμίσεις-λογαριασμοί, αν εκεί εμφανίζει την επιλογή δημιουργίας Samsung account, φτιάχνεις 1.Μετά βάζεις τον ίδιο λογαριασμό και στο Samsung κινητό, κάνεις συγχρονισμό στο Samsung και μετά στο Xiaomi όπου λογικά θα μεταφερθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα