Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Αν και παρακολουθώ χρόνια το forum και μου φαίνεται καταπληκτικό ήρθε η ώρα να θέσω και γω το 1ο μου ερώτημα εδώ. Ασχολούμαι με δίκτυα και τα ρούτερ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου. Ένας νέος πελάτης λοιπόν που έχει ένα μαγαζί με κάλεσε γιατί είχε θέμα με το ρούτερ του Zyxel AMG1302-T11C που δίνει ή έδινε τέλος πάντων η Wind. Μου είπε το εξής: "Το WiFi ξαφνικά εξαφανίζεται και δεν επανέρχεται αν δεν το βγάλω από την πρίζα!" Δεν μπορώ να σας πω πως δεν ήμουν δύσπιστος. Δεν πίστευα ότι πραγματικά το σήμα WiFi από την μία στιγμή στην άλλη εξαφανίζεται μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Το σήμα σβήνει από τον χάρτη και δεν επάνερχεται. Άλλαξα ρυθμίσεις παντού την ώρα του προβλήματος, μέχρι να κλείσω και να ξανά ανοίξω το Wireless LAN έκανα, φοράει μέχρι και το τελευταίο firmware αλλά τζίφος. Η ερώτηση σε όλη αυτή την ιστορία είναι η εξής. Ξέρετε μήπως τι μπορεί να συμβαίνει?  Ίσως κάτι που να μην σκέφτομαι εγώ? Του πρότεινα την λύση να αγοράσει ένα επώνυμο αξιόπιστο και να πετάξει αυτό της Wind αλλά μάταια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Επειδή δεν το γράφεις κάπου, reset έκανες από το κουμπάκι??  Όταν χάνεται το σήμα  σβήνει και το λαμπάκι wlan? Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα το WiFi να εκπέμπει σε ένα κανάλι χωρίς πολλά πολλά (θέλει λίγο ψάξιμο). Στο τέλος Ας δηλώσει βλάβη στον παροχο του, να γίνει αντικατάσταση. 

Πήγαινε ένα άλλο και βάλε για μια δυο μέρες να δει;  εάν το κάνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Στο πλάι της συσκευής έχει ένα κουμπί το οποίο ανοιγο-κλείνει το Wi-Fi.

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/upostirixi-statheri-internet/all-routers/sundese-asurmata-to-router/1526312601047/

*Δες την καρτέλα Wi-Fi On/Off

Μήπως έπεσε το router ή πατήθηκε άγαρμπα το κουμπί με αποτέλεσμα να κάνει επαφή από μόνο του;

Επεξ/σία από trib

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...