CptBill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα φώτα σας Σε μονοκατοικία υπάρχει κεντρική κεραία όπου μοιράζει το τηλεοπτικο σήμερα σε 4 πρίζες ( 3 διέλευσης και μια τερματική). Μέχρι σήμερα επαιζε χύμα (καλώδιο απευθείας από το ηλεκτρολογικο κουτί προς τη τηλεόραση ) μόνο ένα σημείο. Τα υπόλοιπα 3 δωμάτια δεν είχαν εγκατεστημένη πρίζα αλλά έχουν τη καλωδίωση . Οπότε αποφάσισα να αγοράσω 3 πριζες legrand διέλευσης και μια τερματική. Πρώτη έκπληξη : συνδεοντας τη πρώτη πρίζα διέλευσης και βγάζοντας καλώδιο τηλεόρασης από το Φις της legrand προς τη τηλεόραση , έχω κάκιστο signal strength. Φταίει ότι δεν έχω συνδέσει ακόμα τις υπόλοιπες πριζες ( 2 ακόμα διελευσεως και τη τερματική)? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με το που μεσολαβεί η legrand, έχω ξαφνικά σκατα σήμα. 2η απορια: θα χρειαστώ ενισχυτή σήματος? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από CptBill
gairf Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με την ίδια μάρκα πριζας, βραχυκύκλωνε και δεν είχα καλό σήμα. Άλλαξα πρίζες με αλλη μαρκα και εστρωσε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Ακόμα χάλια πρίζες κεραίας βγάζει η Legrand ρε γμτ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα