Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινάω για ενα ταξίδι με προορισμό το ντίσελντορφ της Γερμανίας με ενδιάμεσες στάσεις-διανυκτερεύσεις σε Βελιγράδι,Βιέννη,νυρεμβεργη. Εχω κανει κανει το απαραίτητο σέρβις και οτι αλλο εχει χρειατεί. Εχω λάστιχα 4 εποχών με το σήμα για τα χιόνια όπως και αλυσίδες χιονιού. Επίσης εχω ολα τα απαραίτητα. Προχθές δοκίμασα να βάλω στην θεση του αναπτήρα ενα καλώδιο το οποίο συνδέεται με την κάμερα που θα εχω για να καταγράφει τα πάντα στο ταξίδι. Εκει είχα δυο θύρες usb οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά. Τωρα παρατήρησα οτι δεν δουλεύει πλέον η θύρα του αναπτήρα και ούτε η λάμπα της καμπίνας. Όταν ανοίγουν οι πόρτες το λαμπάκι ανάβει κανονικά αλλα όταν κλείνουν οι πόρτες και το πατάω για να ανοίγει δεν ανοίγει. Να το παω σε ηλεκτρολόγο να το κοιτάξει; Μου είπαν να εχω ασφάλειες για το ρεύμα μαζι μου.Ξερετε πάνω κάτω ποσο κοστίζουν οι ασφάλειες και αν ειναι δύσκολο να αλλαχθούν; Μου ειναι πολυ σημαντική και χρήσιμη η θύρα του αναπτήρα γιατι εκει φορτιζω το κινητό μου και για να εχω κάπου την κάμερα. Γενικά τα ηλεκτρολογικά εχω ακούσει οτι ειναι ακριβά. Ευχαριστω εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Αν έχει καεί ασφάλεια είναι λίγα λεπτά του ευρώ.Το κάνεις και μόνος σου απο την ασφαλειοθήκη,αν και για να ρωτάς δεν ξέρεις οπότε πηγαινε σε ηλεκτρολόγο.Επίσης πρέπει να βρεις γιατί κάηκε,μηπως την υπερφόρτωσες;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν έχει καεί ασφάλεια είναι λίγα λεπτά του ευρώ.Το κάνεις και μόνος σου απο την ασφαλειοθήκη,αν και για να ρωτάς δεν ξέρεις οπότε πηγαινε σε ηλεκτρολόγο.Επίσης πρέπει να βρεις γιατί κάηκε,μηπως την υπερφόρτωσες;

Έβαλα την κάμερα να την δοκιμάσω και ήταν κάπως δοαφορετικο το Βίσμα που έμπαινε στον αναπτήρα. Χωρούσε κανονικά Αλλα δεν λειτουργούσε. Δεν γνωρίζω μονος μου να αλλάξω ασφάλεια γιαυτο ρωτάω εδω. Ο ηλεκτρολόγος ίσως παρει αρκετά λεφτά δεν ξερω.. θα δω όμως. Γιαυτο ανοιξα το θέμα.

26 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Λογικα κάποια ασφαλεια θα είναι. Για τι αυτοκίνητο προκειται ακριβως να δω μηπως μπορω να σε βοηθησω λιγο?

Peugeot 206 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

To manual το έχεις;Τα γράφει αυτά.

Δε νομιζω να το εχω. Και στο ιντερνετ δεν βρίσκω τιποτα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Στην ασφαλειοθηκη κατω απο το τιμονι κανε τσεκ στην ασφάλεια 22.

Σε Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Εχεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ξερεις; Εγω θα το κοιτάξω πάντως. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, biliskov είπε

Σε Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Εχεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ξερεις; Εγω θα το κοιτάξω πάντως. 

Απο το σχηματικο της ασφαλειοθηκης το βρηκα φιλε μου. Εχω κανα 2 προγραμματακια καβατζα απο κατι συνεργεια που τους τα ειχα φτιαξει για διαγνωστικα και τα βρισκω απο εκει.

Δημοσ.

Ωραια. Πως θα καταλαβω αν ειναι καμμένη; Βασικά πρέπει πρώτα να παω να παρω ασφάλειες να εχω μαζι μου στο ταξίδι. Επίσης όπως ειπα ειναι και η λάμπα μεσα στην καμπίνα. Όταν ανοίγω τις πόρτες ανάβει αλλα όταν το πατάω να ανάψει ενώ εχω κλειστές πόρτες τοτε δεν ανάβει. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, biliskov είπε

Ωραια. Πως θα καταλαβω αν ειναι καμμένη;

η τις βγάζεις μια μια και κοιτάς το σύρμα αν είναι κομμένο η παίρνεις ένα  σαν   αυτό και τις τσεκάρεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, biliskov είπε

Ωραια. Πως θα καταλαβω αν ειναι καμμένη; Βασικά πρέπει πρώτα να παω να παρω ασφάλειες να εχω μαζι μου στο ταξίδι. Επίσης όπως ειπα ειναι και η λάμπα μεσα στην καμπίνα. Όταν ανοίγω τις πόρτες ανάβει αλλα όταν το πατάω να ανάψει ενώ εχω κλειστές πόρτες τοτε δεν ανάβει. 

6 λεπτά πριν, hp8 είπε

η τις βγάζεις μια μια και κοιτάς το σύρμα αν είναι κομμένο η παίρνεις ένα  σαν   αυτό και τις τσεκάρεις 

Βεβαια οντας το κοστολογιο αρκετα μικρο(2-4 ευρω) παιρνεις ενα σετακι ασφαλειες και βγαζεις αυτη και βαζεις μια καινουργια ιδια αμπερ(Α) και βλεπεις αν ολα δουλευουν.Το εργαλειακι που ανεφερε ο φιλος παραπανω ειναι πολυ εξυπηρετικο και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου μπαμ μπαμ αλλα παρε και ασφαλειες γενικα να εχεις καβα.

Επεξ/σία από Gatilaras
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gatilaras είπε

Βεβαια οντας το κοστολογιο αρκετα μικρο(2-4 ευρω) παιρνεις ενα σετακι ασφαλειες και βγαζεις αυτη και βαζεις μια καινουργια ιδια αμπερ(Α) και βλεπεις αν ολα δουλευουν.

άμα κάτσεις να βγάλεις και να βάλεις 30 ασφάλειες  αν τύχη να σε καντέμης και δεν πέσεις στις 2-3 πρώτες τελείωσε η μέρα  😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Βεβαια οντας το κοστολογιο αρκετα μικρο(2-4 ευρω) παιρνεις ενα σετακι ασφαλειες και βγαζεις αυτη και βαζεις μια καινουργια ιδια αμπερ(Α) και βλεπεις αν ολα δουλευουν.Το εργαλειακι που ανεφερε ο φιλος παραπανω ειναι πολυ εξυπηρετικο και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου μπαμ μπαμ αλλα παρε και ασφαλειες γενικα να εχεις καβα.

Θα παω να κοιτάξω πρώτα ποσα Αμπερ ειναι και μετα θα παρω ενα σετακι ασφάλειες να εχω γιατι θα χρειαστούν στο ταξίδι. Αν βρω εδω κοντα μαγαζι που να εχει τέτοιο κατσαβίδι θα παω να παρω. Υπάρχει περίπτωση να εχει χαλάσει τελείως η θύρα του αναπτήρα; 

Επεξ/σία από biliskov

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...