Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι 5ο ετος ,αλλα επειδη χρωσταω πολλα μαθηματα θελω να ξεκινησω παλι απ το πρωτο ετος και να δωσω ολα τα μαθηματα με τη σειρα, για να τελειωσω στα 4 χρονια. Μπορω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή στα 9 χρόνια;

Θελω να ξεκινησω παλι απ το πρωτο ετος να διαβασω τα μαθηματα σε καθε εξαμηνο και να τελειωσω στα 4 χρονια. Σαν να δινω φετος πανελληνιες δηλαδη... Τωρα ειμαι 5ο ετος και θα παω και 6ο του χρονου γιατι εχω πολλα μαθηματα. Γινεται αυτο;

Δημοσ.

Πέρα από τον κίνδυνο διαγραφών αν η σχολή έχει εργαστήρια θα είναι από δύσκολο ως αδύνατο να σου επιτραπεί να τα παρακολουθήσεις.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, etsourma είπε

Θελω να ξεκινησω παλι απ το πρωτο ετος να διαβασω τα μαθηματα σε καθε εξαμηνο και να τελειωσω στα 4 χρονια. Σαν να δινω φετος πανελληνιες δηλαδη... Τωρα ειμαι 5ο ετος και θα παω και 6ο του χρονου γιατι εχω πολλα μαθηματα. Γινεται αυτο;

Λογικά θα πρέπει να διαγραφείς και να ξαναδώσεις πανελληνιες για να μπεις "φρέσκος". Δεν βρίσκω λόγο να το κάνεις.

Δημοσ.
Στις 11/12/2019 στις 11:25 ΜΜ, etsourma είπε

Καλησπερα. Ειμαι 5ο ετος ,αλλα επειδη χρωσταω πολλα μαθηματα θελω να ξεκινησω παλι απ το πρωτο ετος και να δωσω ολα τα μαθηματα με τη σειρα, για να τελειωσω στα 4 χρονια. Μπορω;

Μπορείς και μόνος σου να ξεκινήσεις να τα διαβάζεις με τη σειρά δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσεις και τυπικά από το πρώτο έτος.

Δημοσ.

Αν προσπαθείς να διαγράψεις το τρέχον "προφίλ" σου στη σχολή, δεν έχει νόημα, θα σε θυμούνται. Αν αποσκοπείς σε ανώτερους βαθμούς, υποτροφίες και να αναφωνήσεις τον λόγο στην απονομή πτυχίου, μάλλον χρόνο χάνεις... Να σου πω, ψιλοάκυρο μου φαίνεται αυτό που θες να κάνεις, δε γνωρίζω την αιτία βέβαια, αλλά όπως ειπώθηκε παραπάνω, ξαναδώσε πανελλήνιες. Μάλλον θα διαγωνιστούμε μαζί! :D  Δεν ξέρω βέβαια τι θα παίξει φέτος με τις πανελλήνιες δυο ταχυτήτων αλλά μάλλον θα δώσω, λήγει το πάσο... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσπάθησε να δικτυωθείς με άτομα ώστε να σε βοηθήσουν με σημειώσεις. Επειδή είσαι φοιτητής επί πτυχίο μπορείς να δίνεις όσα μαθήματα θέλεις ανά εξάμηνο. Μπορεί να τελειώσεις νωρίτερα και από 4 χρόνια. Σταμάτησε όμως να υπολογίζεις πότε θα τελειώσεις την σχολή και άρχισε να περνάς μαθήματα. Μόνο βρίσκοντας πόσα μαθήματα μπορείς να περνάς άνετα κάθε εξεταστική θα σε οδηγήσει σε μια ασφαλή πρόβλεψη για την αποφοίτηση σου.

Με ιδιαίτερα, φίλοι στην σχολή (ΗΜΜΥ πάτρα) μου έβγαλαν 40+ μαθήματα μέσα σε 2 χρόνια. Αν δώσεις λεφτά και είσαι διατεθειμένος να διαβάσεις ξεκινάς να περνάς μαθήματα από αυτή την εξεταστική.

Δημοσ.

προσωπικα πηγα στο 4 ετος με 6 χρωστουμενα μαθηματα και ατομο με 15 μαθηματα τελειωσε πιο γρηγορα  λογω ιδιοτροπων καθηγητων που ειχα , το οτι εισαι 4 ετος και χρωστας τοσα δεν μου λεει τπτ ,στρωσου στο διαβασμα και θα τελειωσεις . δεν συνιστω απο μηδενικη αρχη για το λογο οτι ο χρονος και πολυτιμος ειναι και εχεις βαση της σχολης το πλεονεκτημα να δινεις οσα μαθηματα θελεις , πχ οταν τελειωσα το 4 ετος χρωστουσα 4 μαθηματα , για να τα τελειωσω χρειαστηκα ακομα 1,5 ετος και το αστειο ειναι οτι ειχα ηδη ξεκινησει το δευτερο πτυχιο...

Δημοσ.

Τι λογικη ειναι αυτην , γιατι να αρχισεις απο την αρχη; Αν θες οντως να τελειωσεις , απλα στρωσου και περνα ολα οσα σου εχουν απομεινει. Εκτος αν εννοεις οτι 5 χρονια τωρα δεν περασες ποτε κανενα μαθημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...