spirosR2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Φίλος μου έχει παραγγείλει μια συσκευή από Τρίτη χώρα και με ρωτάει αν έπρεπε ο πωλητής να συμπεριλάβει κάποιο έγγραφο για το τελωνειο. Αν ναι τι μπορεί να κάνει. Η παραγγελία μου είπε είναι με express mail service. Στη σελίδα ΕΛΤΑ κούριερ γράφει αυτό Ιδανική και για χώρες εκτός ΕΕ - δεν απαιτεί επιπλέον τελωνειακή δήλωση. https://www.elta-courier.gr/ems Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από spirosR2
meletis_m Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, spirosR2 είπε Καλησπέρα. Φίλος μου έχει παραγγείλει μια συσκευή από Τρίτη χώρα και με ρωτάει αν έπρεπε ο πωλητής να συμπεριλάβει κάποιο έγγραφο για το τελωνειο. Αν ναι τι μπορεί να κάνει. Η παραγγελία μου είπε είναι με express mail service. Στη σελίδα ΕΛΤΑ κούριερ γράφει αυτό Ιδανική και για χώρες εκτός ΕΕ - δεν απαιτεί επιπλέον τελωνειακή δήλωση. https://www.elta-courier.gr/ems Πόσης αξίας είναι το προίον ; Συνηθως >22€ και εαν ειναι απο Κίνα περνάει τελωνείο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, spirosR2 είπε .Στη σελίδα ΕΛΤΑ κούριερ γράφει αυτό Ιδανική και για χώρες εκτός ΕΕ - δεν απαιτεί επιπλέον τελωνειακή δήλωση. https://www.elta-courier.gr/ems Αυτό είναι για όταν στέλνεις εσύ δέμα στο εξωτερικό
spirosR2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πόσης αξίας είναι το προίον ; Συνηθως >22€ και εαν ειναι απο Κίνα περνάει τελωνείο. 100 κάτι ευρώ μου είπε ότι πλήρωσε 15 λεπτά πριν, Xacti είπε Αυτό είναι για όταν στέλνεις εσύ δέμα στο εξωτερικό Όντως... Τώρα εγώ έχω μια απορία όταν ο πωλητής στέλνει κάτι για αποστολή σε άλλη χώρα η εταιρία δε βλέπει ποια χώρα είναι και ανάλογα του ζητάει κάποιο έγγραφο για τελωνειο πριν το στείλει; Εννοώ υπάρχει περίπτωση να μην έχει συμπεριλάβει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για το τελωνειο και η εταιρια να το εχει στειλει; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από spirosR2
papoys1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Τελευταία ψάχνουν πολύ. Περίμενα 4-5 μαλακιούλες από alli πολύ κάτω από τα 22 ευρώ και άνοιξαν τα δύο στο τελωνείο λες και θα έβρισκαν θησαυρό από alli.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, spirosR2 είπε Τώρα εγώ έχω μια απορία όταν ο πωλητής στέλνει κάτι για αποστολή σε άλλη χώρα η εταιρία δε βλέπει ποια χώρα είναι και ανάλογα του ζητάει κάποιο έγγραφο για τελωνειο πριν το στείλει; Εννοώ υπάρχει περίπτωση να μην έχει συμπεριλάβει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για το τελωνειο και η εταιρια να το εχει στειλει; Δεν κατάλαβα τίποτα
Silverage Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spirosR2 είπε 100 κάτι ευρώ μου είπε ότι πλήρωσε Όντως... Τώρα εγώ έχω μια απορία όταν ο πωλητής στέλνει κάτι για αποστολή σε άλλη χώρα η εταιρία δε βλέπει ποια χώρα είναι και ανάλογα του ζητάει κάποιο έγγραφο για τελωνειο πριν το στείλει; Εννοώ υπάρχει περίπτωση να μην έχει συμπεριλάβει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για το τελωνειο και η εταιρια να το εχει στειλει; Όχι, το γράφουν κιόλας ότι τα τελωνεία είναι υπόθεση του αγοραστή. Το τελωνείο ζητάει απο τον αγοραστή τα απαραίτητα χαρτιά. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από Silverage
zygorito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 SpirosR2, συνήθως άμα το κόψει ο τελωνειακός για πάνω απο €22 απλά σου στέλνει μήνυμα/email αλλά βλέπεις και στο tracking σου την ένδειξη , οπότε απλά στέλνεις τη γραμμή απο το ebanking/paypal και αν είναι ένα screenshot από την αγορά στο κατάστημα.
stratosw Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Πες του φιλου σου να ετοιμασει αλλα 40 ευρω οταν παει να παραλαβει απο ταχυδρομειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα