Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα αλάνια.Λεω να ξεκινήσω κιθάρα και πήγα να ρωτήσω σε γνωστό -για τον Πειραιά - 'φροντιστηριο'(δεν ξέρω πως να αλλιώς να το πω) και μου είπανε 89€ τον μήνα 30 λεπτό (που αποτι κατάλαβα πρέπει να πηγαίνει και 40-45λεπτο ) εβδομαδιαίο ιδιαίτερο μάθημα .Το καλό με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι έχει κάθε Σάββατο 3ωρο θεωρία (όποιος θέλει πάει) -αμα δεν πας έχει πλατφόρμα στο ίντερνετ που μπαίνεις με τους κωδικους σου και βλέπεις και από εκεί θεωρία - και δικαίωμα συμμετοχής σε band programm(δηλαδή άμα θες φτιάχνεις μπαντουλα εκεί με παιδιά που θα βρεις και διοργανώνονται διάφορες φασουλες). Είναι +29 ευρώ η εγγραφή. Είμαι φοιτητής και το σκέφτομαι αν αξίζει γιατί δεν έχω και τα μεγάλα περιθώρια για τόσα λεφτά.το ερώτημα είναι αν αξίζει να πάω εκεί ή μπορώ να βρω κάπου καλύτερα ( σε σχέση μαθησης-τιμης) .

Επεξ/σία από Sxizofreniac
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sxizofreniac είπε

'φροντιστηριο'(δεν ξέρω πως να αλλιώς να το πω)

ωδείο?

Ρώτα αν τα 89 είναι κάθε μήνα ή εφάπαξ στην αρχή (μετρητά η πιστωτική)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για μενα θα πας ενα 3μηνο να ξεκινησεις να παρεςι καποιες ασκησεις για τα δακτυλα και να μαθεις τις νοτες στη ταστιερα και οταν λυθουν τα δακτυλα σου που θα παρει ενα διαστημα 3μηνο με ασκηση καθημερινη 30 λεπτων, θα ξαναπας για να μπεις στα βαθια .....

υπαρχουν και στο ιντερνετ καποια ευκολα κομματια για να χαζευεις και να κανεις ασκησεις παραλληλα με τα μαθηματα....ομως αλλο μαθαινω να διαβαζω μουσικη και αλλο παω να παρω τα βασικα για να μπορω να παιζω καποια κομματια με τους φιλους σου.......εαν εχεις φιλο σου να παιζει η να ασχολειται θα σε βοηθησει πολυ

μπες εδω θα δεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα  https://forum.kithara.gr/

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό. https://yousician.com/guitar

Πολύ καλή εφαρμογή και πολύ οικονομική. (5 ευρώ το μήνα βγαίνει)

Δεν λέω ότι συγκρίνεται με τον δάσκαλο ή τα ωδεία, αλλά σιγουρα ειναι πολύ καλά για μια αρχική επαφή.

Απο εκεί και πέρα, μόνο χρόνος χρειάζεται και διαθεση.

Αλλά να θυμάσαι, κανείς δεν έμαθε κιθάρα σε μία μέρα και να μην απογοητεύεσαι αν δεν γίνεις μεγάλος και τρανός κιθαρίστας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...