DonaldSand Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα . Ειμαι 4ο ετος σε σχολη στο παλιο ΑΤΕΙΘ , ( τωρα ΔΙΠΑΕ ) και δεν χρωσταω μαθηματα. Επειδη θελω το πτυχιο του ΔΙΠΑΕ , θα πρεπει : να περασω σιγουρα 4 μαθηματα τωρα το Γεναρη, 1 τον Ιουνη (που ομως ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γιατι αμα το περασω θα μπορω να μπω στο νεο προγραμμα σπουδων του ΔΙΠΑΕ και θα τελειώσω τα του ΤΕΙ ) , και επιπλεον 1 μαθημα ευκολο το Γεναρη του 2021 και 5 τον Ιουνη του 2021 - αυτά είναι τα νέα μάθηματα. Σκεφτομαι , λοιπον να μπω στρατο με την εσσο του Ιουλη , ετσι ωστε να τελειωσω κατα τον Μαρτη - Απριλη . Θελω να μου πειτε γνωμες , καθως και επισης κατα ποσο θα ειναι ευκολο μετα να εγκληματιστω ξανα γρηγορα . Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από DonaldSand
G.TH. Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην σου δώσουν άδεια ή να βάλεις από τη δικιά σου αλλά λογικά είναι εφικτό.
DonaldSand Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 To μαθημα του Γεναρη του 2021 , αν δεν το περασω τοτε , μπορω καλλιστα να το δωσω το Σεπτεμβρη , εμενα με απασχολει κατα ποσο θα ειμαι σε θεση να προσαρμοστω ξανα στα της σχολης. Δηλαδη με απασχολει το momentum.
george1703 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Ήμουν και εγώ σε αυτό το δίλημμα πέρυσι, και πήγα στρατό αφήνοντας ένα μάθημα για πτυχίο και πτυχιακή. Ήταν απ τις χειρότερες επιλογές μου γιατί δεν μου έδιναν άδεια να πάω να δώσω το μάθημα. Ύστερα από πολύ πρήξιμο μου έδωσαν μια μέρα. Πτυχιακή την έκανα αναγκαστικά μόλις απολύθηκα. Γνώμη μου πρώτα τελείωσε την σχολή και μετά πάνε στρατο.... Και αν μπορείς να το αποφύγεις απέφυγε το-9 μήνες για πέταμα 1 1
DonaldSand Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ αδερφε για την απάντηση ! Ήθελα να ακούσω κάποιον που να ήταν σε ανάλογη θέση με εμένα ...
short John Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, κάτι παρόμοιο έκανα και εγώ με ένα μάθημα και πτυχιακή, στο θέμα μάθημα και άδειες εγώ δεν είχα θέμα και έφυγε κατά την διάρκεια του στρατού, αλλά η αλήθεια είναι ότι εύκολα σε βγάζει εκτός προγράμματος και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις τον απαιτούμενο χρόνο και όρεξη πχ σε εμένα με το θέμα της πτυχιακής, είναι βέβαια και που θα πέσεις. 1
DonaldSand Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά αποφάσισα να κάνω πρακτική την 6μηνη του ΤΕΙ , και να πάω στρατό μετά το πτυχίο , θα δείξει αν αποφάσισα σωστά . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από DonaldSand
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα