tera2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδια θα ηθελα την γνώση σας. Αυτοι που μπαινουν απο κατατακτηριες δικαιουνται βιβλία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από όσο ξέρω ναι εφόσον μιλάμε για πρώτο ή δεύτερο πτυχίο 14 λεπτά πριν, mylo είπε Όχι Γιατί το λες αυτό ισχύει κάτι άλλο για τους φοιτητές από κατατακτήριες που δεν ξέρω; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από PerfectParanoia Λαθος link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Όταν είχα δώσει εγώ δεν δικαιούμασταν. Οκ, ίσως άλλαξε πρόσφατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Με τον τελευταίο νόμο βιβλία δικαιούνται και όσοι σπουδάζουν για δεύτερο πτυχίο. Δεν δικαιούνται όσοι βρίσκονται σε τρίτο και πάνω. Εγώ που είμαι στο πέμπτο δεν παίρνω βιβλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2019 στις 7:16 ΜΜ, Vasileios-gr είπε Με τον τελευταίο νόμο βιβλία δικαιούνται και όσοι σπουδάζουν για δεύτερο πτυχίο. Δεν δικαιούνται όσοι βρίσκονται σε τρίτο και πάνω. Εγώ που είμαι στο πέμπτο δεν παίρνω βιβλία. 5ο; πόσους τοίχους έχεις να γεμίσεις στο σπίτι; Τι σπουδασες - ζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Στις 11/12/2019 στις 9:01 ΜΜ, mylo είπε Όχι Κανονικά παίρνεις βιβλία εδώ και 4 χρόνια. Για λήψη 3ου πτυχίου και πάνω δεν δικαιούσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα