Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εκανα το λαθος να βαλω πακετο με τη βονταφον γιa  vdsl  και μονο ευχαριστημενος δεν εμαι μεχρι στιγμης οσο αφορα την αναμονη και την εξυπηρετηση σε θεματα τεχνικα ειδικα
Εδω και 15 μερες ειμαι χωρις τηλεφωνο λογω οτι προεκυψε βλαβη υπογεια απο το καφαο και ηταν λαθος του οτε που δε το χε φτιαξει , στη συνεχεια το προβλημα λυθηκε αλλα μεσα στις 15  μερες δεν  εχει συνδεθει η γραμμη σε  vdsl     και το ρουτερ χαθηκε στη αποστολη και δεν ξερουν κανεις τους που παραδωθηκε  το  voucher  ενω κανονικα το εστειλε  στο μερος  το οποιο εχω μιλησει να παει και η  vodafone  να λει οτι το ρουτερ εχει μεινει ακομα στην εταιρια με τα κουριερ.
    Μιλαμε για  μεγαλο ανεκδοτο ολη η φαση, παραλληλα να εχω μιλησει ισα με 20 30 ατομα διαφορετικα καθε φορα στη τεχνικη υποστιρηξη που ο θεος να την κανει,  που καθε φορα λει ο καθενας τους διαφορετικα πραγματα το οτι υπαρχει εκκρεμοτητα λογω βλαβης και τυχαν  ολα μαζι με την αλλαγη γραμμης σε  vdsl,  το οτι εχει γινει λαθος και ο οτε δε εχει φτιαξει τη βλαβη και γιαυτο δεν λειτουργει. 
  Μετα μιλαω με τον οτε λενε εχει φτιαχτει η βλαβη, τι να πει κανεις... εχει αντιμετωπισει κανεις αυτα τα θεματα η πρεπει να αλλαξω χτες εταιρια.. και επισης τι επιπτωσεις θα υπαρξουν περι συμβολαιων κλπ γιατι οπως παει θα φτασει το 2020, για  αυριο μου λενε οτι θα ενεργοποιηθει η νεα γραμμη του   vdsl  και  τους δινω αλλη μια ευκαιρια.

Επεξ/σία από 23Optimus
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GRat είπε

Πάρε τον ΟΤΕ και πες τους οτι θες να γυρίσεις σε αυτούς. 

Ωραία συμβουλή,να γυρίσει ΟΤΕ για να πληρώσει πρόστιμο στην VF, όλα είναι εντάξει όταν το πρόβλημα δεν είναι δικό μας...

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, bill27 είπε

Ωραία συμβουλή,να γυρίσει ΟΤΕ για να πληρώσει πρόστιμο στην VF, όλα είναι εντάξει όταν το πρόβλημα δεν είναι δικό μας...

ΧΑΧΑ με τοση ταλαιπωρια δε θα ειναι ξεφτιλα να ζητανε και προστιμο αν τυχον  βγω? ολο στο περιμενε σε εχουν αν κατσει βλαβη, αλλα εκει πες θελει  να παρει μερος ο οτε για κεντρικες βλαβες, αλλα η βονταφον τη ρολο ακριβως βαρανε ποιος ξερει, και χρειαζεται και τοσες μερες για να ενεργοποιησει γραμμη  vdsl  αλλα ισως και αυτο να εξαρταται απο τον οτε και με παραμυθιαζουν, να φανταστεις αν ειδες τι ειπα μεχρι και το ρουτερ  ειναι υπο αναζητηση εχει εξαφανιστει μυστιριωδως το κουριερ λει το παρελαβε ενα καταστημα της βονταφον απο τις 22 νοεμβρη  κοντα μου..... η βονταφον μου λει οτι το  ρουτερ βρισκεται ακομα στο κουριερ, ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ λεμε, ο μονος  λογος που δε με συμφερει ειναι αυτος που λες και δεν αξιζει να φυγω, αλλα αν συνεχιστει ολη η φαση  τους δινω ευκαιρια αυριο λενε ενεργοποιηση οτι θα γινει και με ενα αστειακι μαζι ( θα εχετε προσωρινη διακοπη στην υπηρεσια σας) με κανει να αναρωτιεμαι αφου και παλι  εχω διακοπη τοσες μερες χωρις καποια ειδοποιηση , μαλλον θα εννοει θα το κρατησει μετα τις γιορτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ Vodafone, έχω adsl 24, πιάνω μέγιστο 7. Δήλωσα λοιπόν βλάβη, λένε δε γίνεται τίποτα, ούτε έκπτωση στην τιμή φυσικά. Το συμβόλαιο λήγει τον Ιούλιο και λέει αν θέλω να φύγω τώρα για Cosmote πρέπει να πληρώσω 80 ευρώ για να σπάσω το συμβόλαιο. Είναι και πονηροί. Κοίταξα το συμβόλαιο και έλεγε αν θέλεις να φύγεις νωρίτερα τα τέλη διακοπής είναι σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Vodafone. Ξεκάθαρο ε; Δεν ήξερα, τώρα έμαθα όμως. Κάποια στιγμή που είχε βλάβη το δίκτυο, δε μου έδιναν δωρεάν GB να εξυπηρετηθώ επειδή το Vodafone κινητό μου ήταν συμβόλαιο και όχι κάρτα. Ό,τι να 'ναι. Οι γείτονες που είχαν συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία, τους έδιναν GB με τη σέσουλα να τους εξυπηρετήσουν όταν υπήρχε βλάβη. Οπότε την έκανα από το κινητό για αλλού, τον Ιούλιο τους αποχαιρετώ και από τη σταθερή τηλεφωνία.

Επεξ/σία από cgioris
Δημοσ.

Και εγω προσφατα πειγα στην vodafone επιασε καλα απο ταχυτητα γυρω στα 12 αλλα το θεμα ειναι οτι αρχισαν να ανεβαζουν την τιμη στο συμβολαιο 2 λεπτα ποιο πανω 18,92 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...