Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά όταν κάποιος εντός Ευρώπης θέλει Samsung έχει επιλογή; Τα τελωνεία τσακίζουν...

Επεξ/σία από Nvidiaman
  • Thanks 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Looter είπε

PS: Για να μην ξεχνιόμαστε , και η Apple έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο αλλά στο κομμάτι των modems με τα σαπάκια της intel. Μετά από 2-3 χρόνια ήρθε η απόφαση να παρατήσει την intel που επιβεβαίωσε αυτά που έβλεπε ΟΛΟΣ ο κόσμος..

Πριν λιγο καιρο η Apple αγορασε τα modem της Intel,μονο στα 5G θα φοραει qualcomm modem. Και τα φετινα Iphone(και τα περσινα)με intel modem ειναι.

44 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

Βασικά όταν κάποιος εντός Ευρώπης θέλει Samsung έχει επιλογή; Τα τελωνεία τσακίζουν...

Εγω μια χαρα βλεπω στα Ευρωπαικα amazon να εχουν ποσες εταιρειες/μαρκες.

Δηλαδη παλιοτερα πως αγοραζε ο κοσμος και Sony και Htc και LG και Huawei και Oneplus και Google και Motorola και Xiaomi?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

Βασικά μετα από 7 συνεχόμενες ναυαρχιδες δεν βλέπω λόγο πλέων να συνεχίσω με αυτή την εταιρία.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πριν λιγο καιρο η Apple αγορασε τα modem της Intel,μονο στα 5G θα φοραει qualcomm modem. Και τα φετινα Iphone(και τα περσινα)με intel modem ειναι.

Εγω μια χαρα βλεπω στα Ευρωπαικα amazon να εχουν ποσες εταιρειες/μαρκες.

Δηλαδη παλιοτερα πως αγοραζε ο κοσμος και Sony και Htc και LG και Huawei και Oneplus και Google και Motorola και Xiaomi?

Μιλάω για εκείνους που θέλουν Samsung με Snapdragon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Nvidiaman είπε

Μιλάω για εκείνους που θέλουν Samsung με Snapdragon

Παμε παλι. Δεν την απασχολει την πλειοψηφια του κοσμου το τι τσιπακι φοραει το κινητο.

Εαν την απασχολουσε την πλειοψηφια του κοσμου,η Huawei με τους κατωτερους Kirin δεν θα πουλαγε τιποτα.

Η πλειοψηφια του κοσμου αγοραζει Samsung,γιατι αν πας στις μεγαλες αλυσιδες/παροχους τηλεφωνιας,στην βιτρινα αυτα εχουν πρωτη μουρη και αυτα πλασαρουν στον υποψηφιο αγοραστη πρωτα πρωτα και μετα Huawei/Xiaomi/Apple.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παμε παλι. Δεν την απασχολει την πλειοψηφια του κοσμου το τι τσιπακι φοραει το κινητο.

Εαν την απασχολουσε την πλειοψηφια του κοσμου,η Huawei με τους κατωτερους Kirin δεν θα πουλαγε τιποτα.

Η πλειοψηφια του κοσμου αγοραζει Samsung,γιατι αν πας στις μεγαλες αλυσιδες/παροχους τηλεφωνιας,στην βιτρινα αυτα εχουν πρωτη μουρη και αυτα πλασαρουν στον υποψηφιο αγοραστη πρωτα πρωτα και μετα Huawei/Xiaomi/Apple.

Έγινες διπλά κατανοητός εγώ όμως παιδιά κινέζικα μιλάω; Αυτο που ρωτησα εγω δεν έχει καμια σχέση με σενα...

Για εμας ομως που μας ενδιαφέρει ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ SNAPDRAGON;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

α)αγοραζεις το μοντελο με Snapdragon https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s10-g9750-qualcomm-snapdragon-855-8gb-128gb-dual-sim-with-tempered-glass-screen-protector-and-folding-case-black-prism-silver-1.html

β)δεν αγοραζεις καθολου Samsung,και κοιτας σε αλλη Snapdragon συσκευη αν σε απασχολει τοσο πολυ το τσιπακι(οπως κανουν οσοι αγοραζουν Sony,Oneplus,Google,Xiaomi και παει λεγοντας)

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

Έγινες διπλά κατανοητός εγώ όμως παιδιά κινέζικα μιλάω; Αυτο που ρωτησα εγω δεν έχει καμια σχέση με σενα...

Το παραγγέλνεις από eBay η Amazon παραεισαγωγης από Seller που στέλνει από Ευρώπη με το ρίσκο και χωρίς εγγύηση. Το έχω κάνει 2 φορές για Galaxy Series.Απλά με το 5G δεν ξέρω αν θα δουλεύει Ελλάδα μπορεί να μην είναι όλες οι μπάντες ξεκλειδωτες.

Επεξ/σία από BeSt_
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fulgore είπε

α)αγοραζεις το μοντελο με Snapdragon https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s10-g9750-qualcomm-snapdragon-855-8gb-128gb-dual-sim-with-tempered-glass-screen-protector-and-folding-case-black-prism-silver-1.html

β)δεν αγοραζεις καθολου Samsung,και κοιτας σε αλλη Snapdragon συσκευη αν σε απασχολει τοσο πολυ το τσιπακι(οπως κανουν οσοι αγοραζουν Sony,Oneplus,Google,Xiaomi και παει λεγοντας)

Το ότι ονοματισες πρώτη την Sony το τερμάτισες.... Που την θυμήθηκες αυτήν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23 λεπτά πριν, heavyrain είπε

οτι τωρα ολοι εσεις που καιγεστε για τον SD θα καταλαβετε σε realife χρηση τη διαφορα με τον exynos...

Δεν είναι θέμα αν θα δουν, που θα δουν σε κάποιες διεργασίες ειδικά στα νέα μοντέλα αν ισχύσει η είδηση, αλλά η κοροϊδία...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

Η εστια πισω εχει και για γαστρα η μονο κανονικα ματια?

Μαρεσουν τα φαγητα στη γαστρα γιαυτο ρωταω!Μαζι με τον εξινος και δωρο την εστια πισω πιστευω θα ειναι μια παρα πολυ καλη αγορα!

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δεν πάει έτσι. Η huawei δεν σε κοροϊδεύει,σου λέει φίλος αυτό το soc βάζω παντού και δίνω και ένα εξαιρετικό πακέτο γύρω απ'αυτό. 

Εδώ μιλάμε για το φτύσιμο που τρως σαν καταναλωτής με το να επιλέγει να σου δίνει ένα υποδυέστερο soc έναντι ενός άλλου καταναλωτή που του δίνει τον "αφρό". 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...