gatz1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Βαζεις ssd,βαλε ενα module μνημης ram 4gb και 32bit win 10. Θα δουλεψει...... Τι να δουλεψει με cpu με 700 passmark?Σκετη ταλαιπωρια θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, vaha είπε Γεια σας θέλω να ρωτήσω για παλιό Lap-top HP αγορασμένο το 2006 Intel T2080 1.73Ghz, ρωτάω θα τα σηκώσει τα Windows 10? και αν ναι θα λειτουργεί κανονικά η θα σέρνετε?? https://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Duo-T7400-2-16-GHz-Dual-Core-LF80537GF0484M-Processor/122159558167 https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/27256/intel-core-2-duo-processor-t7400-4m-cache-2-16-ghz-667-mhz-fsb.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifaist Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Στις 11/12/2019 στις 9:30 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Γι αυτό με τα 64bit win είδες λιγότερο από 4gb μνήμης. Τραβάει μνήμη η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Λογικά σε παίρνει να βάλεις και ένα Τ7700 αν σου πιάνουν τα χέρια σου ή κάποιος φίλος σου να τον τοποθετήσεις. Θα αυξήσεις αρκετούτσικα τις επιδόσεις. Xαιρετε, Νομιζω οτι ο τοπ επεξεργαστης ειναι ο Τ7600, λογο chipset. http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/945GM_Express.html To ειχα ψαξει καποτε και οι διαφορες σε αποδοση δεν δικαιολογουσαν αναβαθμιση καθως τοτε ηταν ακριβοτερος απο τα 20€ που εχει σημερα.(ebay). Γενικα δεν ανοιγει καθολου αυτο το λαπτοπ, οποτε δε παιζει να του ριξω ουτε 1€. Αλλα επειδη ηθελα να τον δωσω ειχα/εχω φαει ενα κολλημα να βαλω πανω στην χαλκινη ψυκτρα του ενα ακομα fan. Βρηκα κατι μικρα 25x25x7 mm k 30x30x7 στο alixpress k ebay. Aλλα τελικα το αφησα και τωρα στις γιορτες θα τον δωσω οποτε δε θα γινει το "project". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μα δεν εγραψα τυχαια τον παμφθηνο Τ7400 @ £5.22 Αξιζει 100% τα χρηματα του, και ειναι αναβαθμιση! 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεις να δοκιμασεις (δωρεαν ειναι ετσι κι αλλιως) το Lubuntu 18.04 (θα σου προτεινα την 32bit εκδοση για pc πριν το 2007... https://lubuntu.net/downloads/ https://lubuntu.net/ https://lubuntu.net/lubuntu-18-04-bionic-beaver-released/ Εκσυγχρονισμένο, γρηγορο και ασφαλες απο ιους λειτουργικο (99% δεν θα χρειαστεις antivirus), που μοιαζει πολυ σε εμφανιση/λειτουργικοτητα με τα win10 (αλλα πολυ πιο ελαφρυ ειδικα για τοσο παλιο laptop), επισης εχει δωρεαν libreoffice και πολλες αλλες εφαρμογες, μπορεις να το δοκιμασεις και απο USB stick (πριν κανεις την εγκατασταση). Αν δεν σκεφτεσαι καθολου αναβαθμιση με CPU ή RAM, βλεπω να ειναι μονοδρομος... (ή καποια αλλη εκδοση linux φυσικα... ) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από kostis76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Εχω ακούσει αλλά δεν γνωρίζω και πολλα. Ειναι λειτουργικό που καλύπτει άλλες τις βασικές ανάγκες σα να έχεις windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, vaha είπε Εχω ακούσει αλλά δεν γνωρίζω και πολλα. Ειναι λειτουργικό που καλύπτει άλλες τις βασικές ανάγκες σα να έχεις windows? Ναι , χοντρικά πάρε μια ιδέα εδώ Μιας και θα δοκιμάσεις για πρώτη φορά, για το μηχάνημά σου προτείνω, Linux Mint Mate 32bit και θα είσαι αρχηγός ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 σ'ευχαριστω , μια απλοϊκή ερώτηση πριν πρώτα, για τα αρχεία δεν νομιζω να ειναι συμβατά με τα αντίστοιχα σε windows προγράμματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς ; Και τις φωτογραφίες σου ανοίγεις και τα βίντεο που ήδη έχεις μπορείς να παρακολουθήσεις και το 99,999 % των ήδη υπαρχόντων αρχείων Word - Excel κλπ που τυχόν έχεις μπορεις να δεις και περαιτέρω να επεξεργαστείς αν θέλεις . Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 αοπο οτι βλέπω με ενα σύντομο ψάξιμο τα linux εχουν πολλά προτερήματα δεν χρειάζεσαι κλειδιά κλπ ειναι πολη ελαφρά μπορείς γενικα να εχεις και τα δυο και να μπουταρεις με όποιο θέλεις καιν χρησιμοποιήσεις κινά αρχεια ποιο είναι το μειονέκτημα στα λινουξ? linux mint , debian και Umbutu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgnwstosY Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Χαίρεται Εχω λάπτοπ turbox του 2011 i3 2330 και 4gb ram και ύστερα από διακοπή ρεύματος και απότομο σβήσιμο του υπολογιστή λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει μπαταρια, έχει γίνει υπερβολικά αργό δεν καθυστερεί απλά.Επισης αδυνατεί να ανοίξει το file explorer των windows βγάζοντας error προκειμένου να αποθηκεύσω κάποια αρχεία μου που δεν θέλω να χαθούν. Προσπάθησα να κάνω επανεγκατάσταση των windows με διατήρηση μόνο των αρχείων και επίσης μου έβγαλε error.Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναλειτουργήσει όπως πριν? Καινουργιο δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω ακόμα και αν μιλάμε για συσκευές της τάξεως των 300 ευρω,ίσως κάποια φτηνή αναβάθμιση αν είναι εφικτό μόνο. Γενικά υπάρχει κάποια λύση που μπορώ να ακολουθήσω? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, AgnwstosY είπε Χαίρεται Εχω λάπτοπ turbox του 2011 i3 2330 και 4gb ram και ύστερα από διακοπή ρεύματος και απότομο σβήσιμο του υπολογιστή λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει μπαταρια, έχει γίνει υπερβολικά αργό δεν καθυστερεί απλά.Επισης αδυνατεί να ανοίξει το file explorer των windows βγάζοντας error προκειμένου να αποθηκεύσω κάποια αρχεία μου που δεν θέλω να χαθούν. Προσπάθησα να κάνω επανεγκατάσταση των windows με διατήρηση μόνο των αρχείων και επίσης μου έβγαλε error.Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναλειτουργήσει όπως πριν? Καινουργιο δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω ακόμα και αν μιλάμε για συσκευές της τάξεως των 300 ευρω,ίσως κάποια φτηνή αναβάθμιση αν είναι εφικτό μόνο. Γενικά υπάρχει κάποια λύση που μπορώ να ακολουθήσω? Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον ο δίσκος σου έχει αρχίσει να τα παίζει , από την άλλη μπορεί να έχεις αρπάξει και κανένα ιό. Πάρε ένα back-up τα αρχεία που χρειάζεσαι κάνε έναν έλεγχο στο δίσκο με ΗD sentinel και αν έχει καλή υγεία και λίγα bad sectors ρίχτου ένα φορμάτ, αν όχι πέταξέ τον στον κάδο ανακύκλωσης (το δισκο όχι τον Η/Υ) . Μια αναβάθμιση με έναν SSD δίσκο θα του δώσει πνοή όπως και να έχει το πράγμα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgnwstosY Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, nik0laus είπε Μάλλον ο δίσκος σου έχει αρχίσει να τα παίζει , από την άλλη μπορεί να έχεις αρπάξει και κανένα ιό. Πάρε ένα back-up τα αρχεία που χρειάζεσαι κάνε έναν έλεγχο στο δίσκο με ΗD sentinel και αν έχει καλή υγεία και λίγα bad sectors ρίχτου ένα φορμάτ, αν όχι πέταξέ τον στον κάδο ανακύκλωσης (το δισκο όχι τον Η/Υ) . Μια αναβάθμιση με έναν SSD δίσκο θα του δώσει πνοή όπως και να έχει το πράγμα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία χωρίς να μπω στα windows? Ο υπολογιστής από την άλλη κολλάει σε υπερθετικό βαθμό σε σημείο που να μην είναι δυνατόν να τον λειτουργήσω. Επιπλέον δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία μου γιατί πετάει error. Ενδεικτικά να σου πω ότι από την στιγμή που τον ανοίγω μέχρι να φορτώσουν πλήρως τα windows περνάει 20λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AgnwstosY είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία χωρίς να μπω στα windows? Ένας τρόπος είναι να ξεκινήσεις τον υπολογιστή από live-cd με linux. Αλλιώς θα πρέπει να αφαιρέσεις τον δίσκο και να τον συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή, είτε εσωτερικά (σε κάποιο σταθερό ) είτε εξωτερικά με θήκη usb. Αλλά, αν ο δίσκος σου έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, μπορεί να μη τα καταφέρεις ούτε και μ' αυτόν τον τρόπο. Ένας χαλασμένος δίσκος μπορεί να κολλήσει τον υπολογιστή και μόνο που συνδέεται σ' αυτόν., ακόμα και εξωτερικά. Πάντως ό,τι είναι να κάνεις, κάν' το γρήγορα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από fujitsuA530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgnwstosY Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, fujitsuA530 είπε Ένας τρόπος είναι να ξεκινήσεις τον υπολογιστή από live-cd με linux. Αλλιώς θα πρέπει να αφαιρέσεις τον δίσκο και να τον συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή, είτε εσωτερικά (σε κάποιο σταθερό ) είτε εξωτερικά με θήκη usb. Αλλά, αν ο δίσκος σου έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, μπορεί να μη τα καταφέρεις ούτε και μ' αυτόν τον τρόπο. Ένας χαλασμένος δίσκος μπορεί να κολλήσει τον υπολογιστή και μόνο που συνδέεται σ' αυτόν., ακόμα και εξωτερικά. Πάντως ό,τι είναι να κάνεις, κάν' το γρήγορα. Μάλιστα σε ευχαριστώ πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα