One+ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Από το link που παρέθεσες πριν λίγο... "The feature can be disabled under the Privacy & Security section in the Settings app by tapping the “Fraudulent Website Warning” toggle. If a user does that, IP addresses won’t be shared, but Apple also won’t be able to check websites against Tencent’s or Google’s lists." Ξέρω πως είναι λίγο δύσκολο να το χωνέψεις, αλλά υπάρχουν εταιρίες πολύ καλύτερες από την Google και την κάθε Google, που δεν βασίζονται στο επειδή στο δίνω δωρεάν θα πουλήσω τα δεδομένα σου και την ιδιωτικότητα σου... Ιδιωτικότητα και ίντερνετ δεν συνάδουν. Ίσως να μην πουλάει τα δεδομένα σου σε τρίτους αλλά το "what happens on your iPhone stays on you iPhone" δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σταματήστε να μιλάτε μερικοί σαν τον Cook. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από One+
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, skiabox είπε https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/apple-52-000-gia-to-neo-desktop-ta-rodakia-den-perilamvanonte/ τσιμπημένο απο ομάδα στο fb. Συνεχίστε να ασχολήστε με workstations και να κοροϊδευετε τα ροδακια και τις βάσεις, οταν η πλειοψηφια εδω μέσα έχουμε μαύρα μεσάνυχτα οσο αφορά επαγγελματικά προϊόντα. 11 ώρες πριν, One+ είπε Ιδιωτικότητα και ίντερνετ δεν συνάδουν. Ίσως να μην πουλάει τα δεδομένα σου σε τρίτους αλλά το "what happens on your iPhone stays on you iPhone" δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σταματήστε να μιλάτε μερικοί σαν τον Cook. Καταλαβαίνεις οτι το what happens μπλα μπλα αφορά οτι η εταιρεία δεν βασίζεται στην εκμετάλλευση των δεδομένων σου και όχι σε θέματα ασφαλείας ετσι;; Είναι ξεκάθαρο σλογκαν της apple κατα ας πουμε της google που το οικονομικό της μοντέλο είναι ακριβώς αυτό. Δεν χρειάζεται να είσαι στιβεν χοκιγνκ για να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει λογισμικό, σπίτι, αμάξι πλανήτης οτιδήποτε που να μη παραβιάζεται.
ts0ts0s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, skiabox είπε https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/apple-52-000-gia-to-neo-desktop-ta-rodakia-den-perilamvanonte/ Ειδες απλα thread για την Apple και ειπες να πεταξεις μεσα κατι τελειως ακυρο με το αρθρo απλα για να πεις κατι. Nice! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από ts0ts0s 2
Regulus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, georgeps21 είπε " και φυσικά το Facebook" χμμμ Άστα φίλε μου κόντεψα να πέσω απ' την καρέκλα.
skiabox Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε Ειδες απλα thread για την Apple και ειπες να πεταξεις μεσα κατι τελειως ακυρο με το αρθρo απλα για να πεις κατι. Nice! Δεν είναι 'κάτι'. Όλοι με αυτό ασχολούνται.
One+ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Απλά σχολιάζω τα 400$ που ζητάει μια εταιρεία για ροδάκια υπολογιστή. Όταν βλέπει κανείς άτομα σε τεχνολογικά φόρουμ να υποστηρίζουν ότι υπάρχει ιδιωτικότητα σε συσκευή που συνδέεται σε ίντερνετ τι να περιμένεις μέτα από τους απλούς καταναλωτές. Η Apple σίγουρα σέβεται τα δεδομένα του χρήστη και δεν τα πουλάει σε τρίτους αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κοροϊδεύει το χρήστη που του πουλάει ασφάλεια. Το τίμιο θα ήταν να ενημερώσει τον καταναλωτή για όλα αυτά που του προσφέρει και όχι να τον κοροϊδεύει με το what happens on your iPhone stays on you iPhone
thelos257 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλα ρε παιδια ποτε η Apple πριν απο 27 χρονια πηγε στην εκθεση ces ;
One+ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Rockdye είπε Καταλαβαίνεις οτι το what happens μπλα μπλα αφορά οτι η εταιρεία δεν βασίζεται στην εκμετάλλευση των δεδομένων σου και όχι σε θέματα ασφαλείας ετσι;; Είναι ξεκάθαρο σλογκαν της apple κατα ας πουμε της google που το οικονομικό της μοντέλο είναι ακριβώς αυτό. Δεν χρειάζεται να είσαι στιβεν χοκιγνκ για να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει λογισμικό, σπίτι, αμάξι πλανήτης οτιδήποτε που να μη παραβιάζεται. Εγώ το καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου. Ο απλός χρήστης που δεν έχει γνώσεις τι νομίζεις ότι καταλαβαίνει? Η διαφήμιση είναι πάραπλανητικη. 1 ώρα πριν, AtiX είπε Κοίτα το να ασχοληθώ με το πόσο κάνουν τα ροδάκια σε οποιοδήποτε υπολογιστή, είναι σαν να αγωνιώ για το αν η κάθε τηλεσταρ βρήκε γκόμενο... Είναι τόσο γελοίο το όλο θέμα που μειώνει κατακόρυφα την φαιά ουσία μου... μάθετε να διαβάζετε χρήσιμες ειδήσεις και όχι ειδήσεις clickbait... Και εσύ σταματά να χωνεσαι σε οποιαδήποτε είδηση αναφέρεται σε apple... Τοσο καιρό και τόσα ονόματα και δεν εχεις κερδίσει τίποτα, δεν βαρέθηκες???? Αν και κάτοχος πλέον oneplus 7T pro έχω ακόμα το iphone 7. Μη νομίζετε κάποιοι εδώ μέσα ότι μόνο εσείς έχετε άποψη από iPhone.
One+ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Ιδιωτικότητα είναι να μην μπορεί κανένας τρίτος να έχει πρόσβαση στα αρχεία σου και να μην γνωρίζει κανένας σε ποιο Site μπαίνεις. Αυτο που λες δεν είναι εφικτό σε κανένα λειτουργικό σύστημα.
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, AtiX είπε Από πότε η ιδιωτικότητα είναι αέρας κοπανιστός? Εκτός και αν έχουμε φτάσει σε σημείο να απαξιώνουμε κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν συμπαθούμε μια εταιρία, οπότε εκεί πάω πάσο... Τo icloud leak /hack σου θυμίζει τίποτα; Γνωστό και ως fappenning ; Γιατί εμένα μου θυμίζει πολλά έχω πολλες ωραίες αναμνήσεις από αυτό. 1
AtiX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, One+ είπε Ιδιωτικότητα είναι να μην μπορεί κανένας τρίτος να έχει πρόσβαση στα αρχεία σου και να μην γνωρίζει κανένας σε ποιο Site μπαίνεις. Αυτο που λες δεν είναι εφικτό σε κανένα λειτουργικό σύστημα. Είδες που αλλιώς αντιλαμβάνεσαι εσύ την ιδιωτικότητα και αλλιώς εγώ... Εσύ νομίζεις ότι ιδιωτικότητα είναι να είσαι αόρατος στους πάντες και εγω απλά να μπορώ να ελέγχω τι, πως, πότε και απο ποιούς θα μπορούν να με βλέπουν... οπότε αφου σημείο επαφής δεν θα βρούμε ας το ληξουμε εδώ... 7 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Τo icloud leak /hack σου θυμίζει τίποτα; Γνωστό και ως fappenning ; Γιατί εμένα μου θυμίζει πολλά έχω πολλες ωραίες αναμνήσεις από αυτό. Τι σχέση το σπάσιμο απλό κωδικών πρόσβασης με την ιδιωτικότητα... πες μου ότι θα κάνεις και μήνυση στον αλουμινά επειδή σε πήραν μάτι τσιτσιδι από τα ανοιχτά σου παράθυρα??? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από AtiX 1
One+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, AtiX είπε Είδες που αλλιώς αντιλαμβάνεσαι εσύ την ιδιωτικότητα και αλλιώς εγώ... Εσύ νομίζεις ότι ιδιωτικότητα είναι να είσαι αόρατος στους πάντες και εγω απλά να μπορώ να ελέγχω τι, πως, πότε και απο ποιούς θα μπορούν να με βλέπουν... οπότε αφου σημείο επαφής δεν θα βρούμε ας το ληξουμε εδώ... Τι σχέση το σπάσιμο απλό κωδικών πρόσβασης με την ιδιωτικότητα... πες μου ότι θα κάνεις και μήνυση στον αλουμινά επειδή σε πήραν μάτι τσιτσιδι από τα ανοιχτά σου παράθυρα??? Ιδιωτικότητα δεν είναι ότι μας βολεύει αλλά αυτό που λέει η λέξη. Τα υπόλοιπα είναι διαφημιστικά τρικ. Ιδιωτικότητα δεν υπάρχει στο ίντερνετ.
AtiX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, One+ είπε Ιδιωτικότητα δεν είναι ότι μας βολεύει αλλά αυτό που λέει η λέξη. Τα υπόλοιπα είναι διαφημιστικά τρικ. Ιδιωτικότητα δεν υπάρχει στο ίντερνετ κόσμο. Όπως δηλαδή δεν υπάρχει ελευθερία, ισότητα, δημοκρατία, αγάπη, τέχνη, ομορφιά, αρετή, πλούτος, αντικειμενικότητα, ασφάλεια και άλλα πολλά πράγματα που κάποιοι τα προσφέρουν, κάποιοι τα πουλούν και κάποιοι, άλλοι, τα καταπατούν μίας κανένας μας δεν τα διεκδικεί αφού δεν υπάρχουν... 1 1
mimits Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, One+ είπε Ιδιωτικότητα δεν είναι ότι μας βολεύει αλλά αυτό που λέει η λέξη. Τα υπόλοιπα είναι διαφημιστικά τρικ. Ιδιωτικότητα δεν υπάρχει στο ίντερνετ. Η apple ΔΕΝ είναι το ίντερνετ,απλώς σε προστατεύει στο μέτρο του δυνατού σε ότι περνάει απ´το....χέρι της,ωστέ τουλάχιστον να μην «συνηγορεί» και να μη κερδοσκοπεί απ´την εκμετάλευση των δεδομένων. Το τι θα κάνεις εσυ και που θα μπείς με το «εργαλείο» είναι δικιά σου δουλειά «στο ίντερνετ». Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις τη διαφορά... 2
NotAliki177 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γουαααατ? υπάρχει κόσμος που δικαιολογεί τα 400$ για τα ροδάκια? OnTopic: Η apple τα τελευταία χρόνια κοιτάει να προσεγγίσει τον κόσμο. Πλέον δεν βγάζει κέρδος από το παλιό μοντέλο "λίγοι και εκλεκτοί"... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από NotAliki177 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα