Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!
Δουλεύω W10 PRO.
Τι  τελευταιες μερες  εχω ενα  προβλημα το οποιο  δεν  ξέρω πως να  το  λυσω και  το οποιο  πραγματικά  με  κουράζει ομως!
Εντελος  ξαφνικα  εδω και  περιπου  5 μέρες το  λαπτοπ  μου  Ενα  DELL  Latitude
Εκει που  δούλευα  ολα  καλα  και  ολα  ωραια  ασυρματα,τα Μουλάρωσαν τα Windows και  χωρις  να  υπάρχει λογος  δεν  ανοιγουν  το Wifi με  αποτελεσμα να  μην  μπορω να  δουλεψω ασυρματα και  να  αναγκαζομαι  να  δουλευω με  καλώδιο  απο  την  ακρη  του  κοσμου.
Ξαναπέρασα drivers εβγαλα  και   ξαναεβαλα  την  κάρτα την  ασυρματη  (Που  τα windows την  βλέπουν  κανονικά)Τιποτα...Οταν  τρέχω τον troubleshooter μ ου  δειχνει  μόνο  την  ενδειξη Wireless capability  is turned off.

το  εχει  ξαναδει κανεις  αυτο;
Ευχαριστώ πολυ  προκαταβολικα!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jim_p είπε

Μηπως ενεργοποιησες κατα λαθος το airplane mode?

Οχι  φιλε  μου  δεν  εχω κάνει  τετοιο  πράγμα!

2 λεπτά πριν, hp8 είπε

εχω λιώσει  σε αυτο...προκοπή δεν  βλέπω
Απλα  δεν  γουστάρω να  παω σε λυση  φορματ
φοβαμαι  και  την   επαναφορα συστηματος  οχι  για  κανενα  λογω μην  χαθουν  δεδομενα!

Δημοσ.

Εμενα σε toshiba έγινε το ίδιο, ειχα δοκιμάσει τα πάντα, εκανα φορμάτ κ όταννεκανε ξανα update στην ιδια έκδοση είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Ήμουν ετσι για 5 μήνες μετά από το τελευταίο update ολα δουλεύουν κανονικά. Ισως να βοήθησε το ότι έσβησα τελείως την συσκευή απο device manger (και τα drivers) και καταφερα να σταματήσω την επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας του wireless. Βέβαια δεν δουλεψε κατευθείαν αλλά μετά απο μία εβδομάδα και με το update

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάποιους υπολογιστές, υπάρχει ένα διακοπτάκι στα πλάγια ή στην μπροστινή κάθετη πλευρά συνήθως το οποίο απενεργοποιεί το wifi. 

Ειναι πολύ υπουλα αυτά και μερικές φορές πατιώνται χωρίς να το καταλάβεις.

Ψάξε λίγο τον υπολογιστή σου και δες μηπως ειναι κάτι τέτοιο.

Αλλη επιλογή ειναι μερικές φορες το FN + F5, F6, F7 ή κάποιο τέτοιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexb_10 είπε

Σε κάποιους υπολογιστές, υπάρχει ένα διακοπτάκι στα πλάγια ή στην μπροστινή κάθετη πλευρά συνήθως το οποίο απενεργοποιεί το wifi. 

Ειναι πολύ υπουλα αυτά και μερικές φορές πατιώνται χωρίς να το καταλάβεις.

Ψάξε λίγο τον υπολογιστή σου και δες μηπως ειναι κάτι τέτοιο.

Αλλη επιλογή ειναι μερικές φορες το FN + F5, F6, F7 ή κάποιο τέτοιο.

Ο  διακοπτης  ειναι  ανοικτος παραδοξως .Η πλακα  ειναι  οτι  ολα  τα κινητα και  ταμπλετ  του  σπιτιου  να  εχουν  ασυρματο  και το  pc στην  κοσμαρα του
 Το combo  του  Fn ειναι  ΓΤΠ γιατι  μπορει και να   καταφέρει   να  σου  φλιπάρει  μεχρι  και  την  οθονη   του  υπολογιστη :-)  Σαν  σε ταμπλετ ενα  πραγμα!
Μπαχαλο  μιλαμε  και αμα  δεν  εχεις  και υπομονη...χεστα!

Δημοσ.

FN+F12  αυξηση  εντασης
FN+F11  μειωση εντασης
F12 ανοιγει  τον κωδικα  της  ιστοσελιδας.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Καλησπέρα σε όλους!
Δουλεύω W10 PRO.
Τι  τελευταιες μερες  εχω ενα  προβλημα το οποιο  δεν  ξέρω πως να  το  λυσω και  το οποιο  πραγματικά  με  κουράζει ομως!
Εντελος  ξαφνικα  εδω και  περιπου  5 μέρες το  λαπτοπ  μου  Ενα  DELL  Latitude
Εκει που  δούλευα  ολα  καλα  και  ολα  ωραια  ασυρματα,τα Μουλάρωσαν τα Windows και  χωρις  να  υπάρχει λογος  δεν  ανοιγουν  το Wifi με  αποτελεσμα να  μην  μπορω να  δουλεψω ασυρματα και  να  αναγκαζομαι  να  δουλευω με  καλώδιο  απο  την  ακρη  του  κοσμου.
Ξαναπέρασα drivers εβγαλα  και   ξαναεβαλα  την  κάρτα την  ασυρματη  (Που  τα windows την  βλέπουν  κανονικά)Τιποτα...Οταν  τρέχω τον troubleshooter μ ου  δειχνει  μόνο  την  ενδειξη Wireless capability  is turned off.

το  εχει  ξαναδει κανεις  αυτο;
Ευχαριστώ πολυ  προκαταβολικα!

To έχω δεί να συμβαίνει και σε DELL και σε HP φορητά.
Όταν προκύψει συνήθως επανέρχεται με μία επανεκκίνηση του φορητού.
Αν δεν πιάσει με την πρώτη κάνεις επιτόπου 2η και θα δουλέψει.

Στο ΗΡ φορητό έστρωσε μετά από αναβάθμιση των win, στο DELL δεν ξέρω, δεν ήταν δικό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/12/2019 στις 5:13 ΜΜ, Fuel7 είπε

Ο  διακοπτης  ειναι  ανοικτος παραδοξως .Η πλακα  ειναι  οτι  ολα  τα κινητα και  ταμπλετ  του  σπιτιου  να  εχουν  ασυρματο  και το  pc στην  κοσμαρα του
 Το combo  του  Fn ειναι  ΓΤΠ γιατι  μπορει και να   καταφέρει   να  σου  φλιπάρει  μεχρι  και  την  οθονη   του  υπολογιστη :-) Σαν  σε ταμπλετ ενα  πραγμα!
Μπαχαλο  μιλαμε  και αμα  δεν  εχεις  και υπομονη...χεστα!

Επειδή είχα παρόμοιο μηχάνημα, να προτείνω, όπως και ο Fuel7, να ξαναελέγξεις τον διακόπτη του laptop ο οποίος ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το ασύρματο δίκτυό του. Μπορεί κατά λάθος να τον έχεις κλείσει ή να σκάλωσε κάπου ενδιάμεσα... Το είχα πάθει..

Επεξ/σία από Καπετάνιος Βασίλης
Δημοσ.

Αυτο  ειναι  το  keyboard  μου.Που λετε προτιμω πλέον  να  κανω  φορματ και  να  το  εχω ετοιμο  σε 2 ωριτσες παρα αυτο  το  νταλκα που  εχω τωρα!

image0.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Fuel7

Μπαινω στο θεμα..σκεφτομαι ας βοηθησω..

Μοντελο δεν λες...dell..latitude...οκ..ειναι συγκεκριμενο..μονο ενα μοντελο latitude εβγαλε η dell...λογικη η σκεψη σου...NOT.
Σου λενε , φωτογραφησε το πληκτρολογιο...τραβας μια φωτογραφια απο του διαολου την μανα.Δεν φαινονται πληκτρα..Τοση ωρα μιλανε ολοι για τα F κουμπια..και εσυ πας και φωτογραφιζεις το touchpad...

Ως εκ τουτου τι βοηθεια να δωσουμε ? Οι περιπτωσεις ειναι συγκεκριμενες.Ειτε εχει φυσικο κουμπι και ειναι στο off , ειτε εχει κλεισει με τον συνδυασμο fn + <καποιο_F_κουμπι> , ειτε εχει χαλασει η καρτα.
Ποιος ειναι ο συνδυασμος fn + ?  Aλλα φορητα εχουν για το ασυρματο τετοιο συνδυασμο αλλα οχι. Αν βρεις καποιο κουμπι με ασυρματη κεραια πανω..αυτο θα ειναι .. fn +  αυτο το κουμπι.
Δες εδω αυτο το πληκτρολογιο. Δες το συμβολο πανω στο PrtScr.Ετσι μοιαζει μια ασυρματη κεραια.Ψαξε ολα τα κουμπια σου..αν βρεις κατι παρομοιο..εχει καλως..αλλιως καλα Χριστουγεννα.

ΥΓ : Αν εχει φυσικο κουμπι για το ασυρματο , χλωμο να εχει και συνδυασμο με το fn.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...