Fuel7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Δουλεύω W10 PRO. Τι τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα το οποιο δεν ξέρω πως να το λυσω και το οποιο πραγματικά με κουράζει ομως! Εντελος ξαφνικα εδω και περιπου 5 μέρες το λαπτοπ μου Ενα DELL Latitude Εκει που δούλευα ολα καλα και ολα ωραια ασυρματα,τα Μουλάρωσαν τα Windows και χωρις να υπάρχει λογος δεν ανοιγουν το Wifi με αποτελεσμα να μην μπορω να δουλεψω ασυρματα και να αναγκαζομαι να δουλευω με καλώδιο απο την ακρη του κοσμου. Ξαναπέρασα drivers εβγαλα και ξαναεβαλα την κάρτα την ασυρματη (Που τα windows την βλέπουν κανονικά)Τιποτα...Οταν τρέχω τον troubleshooter μ ου δειχνει μόνο την ενδειξη Wireless capability is turned off. το εχει ξαναδει κανεις αυτο; Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικα!
jim_p Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μηπως ενεργοποιησες κατα λαθος το airplane mode?
hp8 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 άμα έχεις όρεξη για διάβασμα https://www.google.com/searchq=wireless+capability+is+turned+off+windows+10&oq=Wireless+capability++is+turned+off.&aqs=chrome.3.69i57j0l5.2876j0j8&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Fuel7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, jim_p είπε Μηπως ενεργοποιησες κατα λαθος το airplane mode? Οχι φιλε μου δεν εχω κάνει τετοιο πράγμα! 2 λεπτά πριν, hp8 είπε άμα έχεις όρεξη για διάβασμα https://www.google.com/searchq=wireless+capability+is+turned+off+windows+10&oq=Wireless+capability++is+turned+off.&aqs=chrome.3.69i57j0l5.2876j0j8&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8 εχω λιώσει σε αυτο...προκοπή δεν βλέπω Απλα δεν γουστάρω να παω σε λυση φορματ φοβαμαι και την επαναφορα συστηματος οχι για κανενα λογω μην χαθουν δεδομενα!
inflation Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Εμενα σε toshiba έγινε το ίδιο, ειχα δοκιμάσει τα πάντα, εκανα φορμάτ κ όταννεκανε ξανα update στην ιδια έκδοση είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Ήμουν ετσι για 5 μήνες μετά από το τελευταίο update ολα δουλεύουν κανονικά. Ισως να βοήθησε το ότι έσβησα τελείως την συσκευή απο device manger (και τα drivers) και καταφερα να σταματήσω την επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας του wireless. Βέβαια δεν δουλεψε κατευθείαν αλλά μετά απο μία εβδομάδα και με το update 1
alexb_10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Σε κάποιους υπολογιστές, υπάρχει ένα διακοπτάκι στα πλάγια ή στην μπροστινή κάθετη πλευρά συνήθως το οποίο απενεργοποιεί το wifi. Ειναι πολύ υπουλα αυτά και μερικές φορές πατιώνται χωρίς να το καταλάβεις. Ψάξε λίγο τον υπολογιστή σου και δες μηπως ειναι κάτι τέτοιο. Αλλη επιλογή ειναι μερικές φορες το FN + F5, F6, F7 ή κάποιο τέτοιο.
Fuel7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alexb_10 είπε Σε κάποιους υπολογιστές, υπάρχει ένα διακοπτάκι στα πλάγια ή στην μπροστινή κάθετη πλευρά συνήθως το οποίο απενεργοποιεί το wifi. Ειναι πολύ υπουλα αυτά και μερικές φορές πατιώνται χωρίς να το καταλάβεις. Ψάξε λίγο τον υπολογιστή σου και δες μηπως ειναι κάτι τέτοιο. Αλλη επιλογή ειναι μερικές φορες το FN + F5, F6, F7 ή κάποιο τέτοιο. Ο διακοπτης ειναι ανοικτος παραδοξως .Η πλακα ειναι οτι ολα τα κινητα και ταμπλετ του σπιτιου να εχουν ασυρματο και το pc στην κοσμαρα του Το combo του Fn ειναι ΓΤΠ γιατι μπορει και να καταφέρει να σου φλιπάρει μεχρι και την οθονη του υπολογιστη :-) Σαν σε ταμπλετ ενα πραγμα! Μπαχαλο μιλαμε και αμα δεν εχεις και υπομονη...χεστα!
Fuel7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 FN+F12 αυξηση εντασης FN+F11 μειωση εντασης F12 ανοιγει τον κωδικα της ιστοσελιδας.
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Το F12 και γενικά τα F να τα πατήσεις χωρίς να είσαι στον browser.
jim_p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Βγαλε ή ποσταρε καλυτερα μια εικονα απο το πληκτρολογιο σου βασικα να δουμε αν υπαρχει πληκτρο για flight mode.
dpolal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους! Δουλεύω W10 PRO. Τι τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα το οποιο δεν ξέρω πως να το λυσω και το οποιο πραγματικά με κουράζει ομως! Εντελος ξαφνικα εδω και περιπου 5 μέρες το λαπτοπ μου Ενα DELL Latitude Εκει που δούλευα ολα καλα και ολα ωραια ασυρματα,τα Μουλάρωσαν τα Windows και χωρις να υπάρχει λογος δεν ανοιγουν το Wifi με αποτελεσμα να μην μπορω να δουλεψω ασυρματα και να αναγκαζομαι να δουλευω με καλώδιο απο την ακρη του κοσμου. Ξαναπέρασα drivers εβγαλα και ξαναεβαλα την κάρτα την ασυρματη (Που τα windows την βλέπουν κανονικά)Τιποτα...Οταν τρέχω τον troubleshooter μ ου δειχνει μόνο την ενδειξη Wireless capability is turned off. το εχει ξαναδει κανεις αυτο; Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικα! To έχω δεί να συμβαίνει και σε DELL και σε HP φορητά. Όταν προκύψει συνήθως επανέρχεται με μία επανεκκίνηση του φορητού. Αν δεν πιάσει με την πρώτη κάνεις επιτόπου 2η και θα δουλέψει. Στο ΗΡ φορητό έστρωσε μετά από αναβάθμιση των win, στο DELL δεν ξέρω, δεν ήταν δικό μου.
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/12/2019 στις 5:13 ΜΜ, Fuel7 είπε Ο διακοπτης ειναι ανοικτος παραδοξως .Η πλακα ειναι οτι ολα τα κινητα και ταμπλετ του σπιτιου να εχουν ασυρματο και το pc στην κοσμαρα του Το combo του Fn ειναι ΓΤΠ γιατι μπορει και να καταφέρει να σου φλιπάρει μεχρι και την οθονη του υπολογιστη Σαν σε ταμπλετ ενα πραγμα! Μπαχαλο μιλαμε και αμα δεν εχεις και υπομονη...χεστα! Επειδή είχα παρόμοιο μηχάνημα, να προτείνω, όπως και ο Fuel7, να ξαναελέγξεις τον διακόπτη του laptop ο οποίος ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το ασύρματο δίκτυό του. Μπορεί κατά λάθος να τον έχεις κλείσει ή να σκάλωσε κάπου ενδιάμεσα... Το είχα πάθει.. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από Καπετάνιος Βασίλης
Fuel7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Αυτο ειναι το keyboard μου.Που λετε προτιμω πλέον να κανω φορματ και να το εχω ετοιμο σε 2 ωριτσες παρα αυτο το νταλκα που εχω τωρα!
mphxths Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Fuel7 Μπαινω στο θεμα..σκεφτομαι ας βοηθησω.. Μοντελο δεν λες...dell..latitude...οκ..ειναι συγκεκριμενο..μονο ενα μοντελο latitude εβγαλε η dell...λογικη η σκεψη σου...NOT. Σου λενε , φωτογραφησε το πληκτρολογιο...τραβας μια φωτογραφια απο του διαολου την μανα.Δεν φαινονται πληκτρα..Τοση ωρα μιλανε ολοι για τα F κουμπια..και εσυ πας και φωτογραφιζεις το touchpad... Ως εκ τουτου τι βοηθεια να δωσουμε ? Οι περιπτωσεις ειναι συγκεκριμενες.Ειτε εχει φυσικο κουμπι και ειναι στο off , ειτε εχει κλεισει με τον συνδυασμο fn + <καποιο_F_κουμπι> , ειτε εχει χαλασει η καρτα. Ποιος ειναι ο συνδυασμος fn + ? Aλλα φορητα εχουν για το ασυρματο τετοιο συνδυασμο αλλα οχι. Αν βρεις καποιο κουμπι με ασυρματη κεραια πανω..αυτο θα ειναι .. fn + αυτο το κουμπι. Δες εδω αυτο το πληκτρολογιο. Δες το συμβολο πανω στο PrtScr.Ετσι μοιαζει μια ασυρματη κεραια.Ψαξε ολα τα κουμπια σου..αν βρεις κατι παρομοιο..εχει καλως..αλλιως καλα Χριστουγεννα. ΥΓ : Αν εχει φυσικο κουμπι για το ασυρματο , χλωμο να εχει και συνδυασμο με το fn. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από mphxths 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα