EchoCharlie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας και συγνώμη αν αυτό το post δεν ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία. Αν χρειαστεί, να μετακινηθεί. Σήμερα λοιπόν παρατήρησα ότι πάνω αριστερά εκεί που έγραφε πάντα COSMOTE GR σήμερα γράφει είτε VoLTE ή VoWIF. Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό? Όταν το κλειδώνω φαίνεται κανονικά τo Cosmote και δίπλα WiFi calling
Xristaras12 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) VoLTE = έχεις 4G κατά τις κλήσεις που σημαίνει ανώτερη ποιότητα ήχου (εφόσον τις υποστηρίζει και ο άλλος αριθμός - συσκευή) καθώς και 4G κατά την κλήση, κοινώς δεν θα σε ρίχνει σε 3G όσο μιλάς. VoWIFI = σε μέρη που δεν έχεις σήμα καλό αλλά πιάνει το wifi μεταφέρει την κλήση απο το δίκτυο κινητής στο wifi δίκτυο, έχει ρυθμίσεις για το τι να προτιμά η συσκευή , τώρα δεν ξέρω που μπορεί να βρίσκονται οι ρυθμίσεις αυτές. Με το vowifi, βαλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης και άνοιξε το wifi, κάνε κλήση και θα δεις οτι καλεί/σε καλούν κανονικά. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Xristaras12 1
EchoCharlie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κάθισα και έψαξα και διάβασα μερικά πράγματα. Πάντως εγώ δεν έχω στείλει μήνυμα να ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία και ούτε έχω αλλάξει πολύ πρόσφατα κάρτα σιμ. Δεν με ενοχλεί όμως και χαίρομαι που έχω στη διάθεση μου νέες δυνατότητες/τεχνολογίες.
Candela Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μια ερώτηση: αν έχω απενεργοποιημένο το VOLTE, τα δεδομένα κινητού και το έχω σε 2G και κάνω κλήση σε κάποιον που έχει ενεργοποιημένο το Volte, το 4G και τα δεδομένα κινητού, εγώ θα τον ακούω με ποιότητα ήχου VOLTE?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα