Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tapeinoxamomili είπε

Εσείς το ρούτερ σε ποιο δωμάτιο το έχετε; Εγώ το έχω στο υπνοδωμάτιο μου και ανησυχώ λίγο που ακούω για την ακτινοβολία κλπ

Τι φοβάσαι;

Δημοσ.

Απλα φροντισε να μην ειναι στο κομοδινο που κοιμασαι. Ετσι και αλλιως το ρουτερ δεν θα το βαλεις ποτε στο αυτι σου οπως λογικα κανεις με το κινητο σου.
Δεν εχεις να φοβασαι κατι ιδιατερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω βάλει τον Ηλιο στο πατάρι γιατι ανησυχώ για την ακτινοβολία, εσείς που τον έχετε; 🌞

---

κατά τα άλλα Τετάρτη η νεα Παρασκευή;

απόβαση νέων λογαριασμών με πιστικότατα ποστ

Επεξ/σία από Oscar_Mike
Δημοσ.

Εγώ το έχω στο σαλόνι που είναι μακριά από το δωμάτιο. Επίσης τα νεότερα ρούτερ έχουν ρύθμιση που διαλέγεις ποιες ώρες θα είναι ανοικτό το wifi.

Επίσης βάζω και το κινητό στο flight mode το βράδυ που το έχω δίπλα μου.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, afragorn είπε

Εγώ το έχω στο σαλόνι που είναι μακριά από το δωμάτιο. Επίσης τα νεότερα ρούτερ έχουν ρύθμιση που διαλέγεις ποιες ώρες θα είναι ανοικτό το wifi.

Επίσης βάζω και το κινητό στο flight mode το βράδυ που το έχω δίπλα μου.

Σοβαρά τώρα απάντησες σοβαρά 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Tapeinoxamomili είπε

Εσείς το ρούτερ σε ποιο δωμάτιο το έχετε; Εγώ το έχω στο υπνοδωμάτιο μου και ανησυχώ λίγο που ακούω για την ακτινοβολία κλπ

Εδώ και χρόνια το έχω δίπλα στο κεφάλι μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βλέπω κανονικά και από τα τρία ματιά μου. Αν και τελευταία έχω κάτι πονάκια στο τρίτο πόδι και ίσως θα έπρεπε να ανησυχώ για την ακτινοβολία σε συνδυασμό με την ραδιενέργεια που εκπέμπει. 

Θα το τοποθετήσω 22 εκατοστά πιο δεξιά. Just in case. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Εδώ και χρόνια το έχω δίπλα στο κεφάλι μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βλέπω κανονικά και από τα τρία ματιά μου. Αν και τελευταία έχω κάτι πονάκια στο τρίτο πόδι και ίσως θα έπρεπε να ανησυχώ για την ακτινοβολία σε συνδυασμό με την ραδιενέργεια που εκπέμπει. 

Θα το τοποθετήσω 22 εκατοστά πιο δεξιά. Just in case. 

Δεν ειδα κανεις να μιλαει για ραδιενεργεια σε αυτο το θεμα. Ουτε αυτος που εκανε την ερωτηση ειπε κατι τετοιο.
Αλλο πραγμα η ακτινοβολια (που εχει ακτινοβολια, ακομη και η οθονη που γραφω εχει ακτινοβολια) αλλο πραγμα η ραδιενεργεια (σαφως δεν ειναι ιονιζουσα ακτινοβολια)
Εσυ το ειπες, μηπως εισαι το τρολ του φορουμ; 

Δημοσ.

η όλη συζήτηση υποτίθεται αφορά και την παρουσία μικρών παιδιών ή έγκυων γυναικών... δεν σκέφτεσαι πρωταρχικά κάποιο μπακούρι όταν συζητάς για υποθετικά (έστω)θέματα υγείας...

Δημοσ.

Προσωπικα πιο πολυ θα ανησυχούσα για τις βασεις των τηλεφωνων . Που ακους και τα static αμα εχεις κοντα ηχεια .... Αλλα αφου ο τυπος λεει το τετραγωνο της αποστασης θεωρητικα και ενα μετρο μακρια ειναι ασφαλες .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AMSTERIS είπε

η όλη συζήτηση υποτίθεται αφορά και την παρουσία μικρών παιδιών ή έγκυων γυναικών... δεν σκέφτεσαι πρωταρχικά κάποιο μπακούρι όταν συζητάς για υποθετικά (έστω)θέματα υγείας...

Πως υποτιθεται όλα αυτά;Το ταπεινοχαμομηλι δεν έγραψε κάτι τέτοιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...