Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας μονο οσοι ξερουν ομως. Εχω βρει ενα αμαξακι να κανω τη δουλεια μου μονο που εχει παραδομενες πινακιδες και το πουλαει υποτιθεται για ανταλλακτικα αυτος. μου ειπε οτι βγαινουν ξανα οι πινακιδες δεν υπαρχει προβλημα. Το θεμα ειναι οτι θελει μαζεματα το αυτοκινητο κυριως εξωτερικα. και χρειαζεται λεφτα τα οποια δυσκολο να βρεθουν ολα μαζι και για την αγορα και για το μαζεμα και για τις μεταβιβασεις κλπ..Οποτε σκεφτομαι οτι αρχικα να το παρω ετσι χωρις πινακιδες να το μαζεψω και οταν ξεμπερδεψω κ ειναι ετοιμο να βγει στον δρομο με ασφαλεια τοτε να ξεκινησω τη διαδικασια. Το ολο θεμα ποιο ειναι τωρα..οτι δε ξερω τι πρεπει να γινει ακριβως ετσι ωστε οταν με το καλο μαζευτει να παρω πινακιδες κ να κανω μεταβιβαση. Ξερει καποιος την ολη διαδικασια? Επισης το παιδι που το εχει μενει σε νησι αλλα το αυτοκινητο και τα χαρτια του ειναι παραδωμενα στον τοπο μου. Οποιος ξερει διαδικασια χρηματα κλπ κλπ αν θελει ασ βοηθησει λιγο. ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Το να το πάρεις χωρίς πινακίδες και να κανείς μαζέματα κλπ δεν υφίσταται. Η βγάζετε πινακίδες κ το παίρνεις κ κανείς μετά ότι χρειάζεται ή κοιτάς άλλο με πινακίδες 

• Like 1
Δημοσ.

Να το πάρεις και να ριξεις χρήματα για να μαζέψεις ένα όχημα που ουσιαστικά δεν είναι δικό σου και να κανεις μετά μεταβίβαση είναι το λιγότερο τεράστια αφέλεια. Αυτο που μπορείς να κανεις είναι μεταβίβαση τώρα πληρώνοντας τέλη του 19 και στη συνέχεια καταθέτεις πινακίδες μέχρι να ξεμπερδέψεις τα φτιαξιματα και να βγαλεις πινακίδες ξανά. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το μεταβιβάζεις στο ονομα σου με το νέο έτος, για να μη πληρώνεις τέλη δυο φορές,και καταθέτεις αμέσως πινακίδες και ξεκινάς το μάζεμα.

Το πιο σωστό. Αν κ προσωπικα θεωρω ότι μάλλον συμφέρει να βρεις κάποιο στην περιοχή σου κ σε καλύτερη κατάσταση ίσως 

Δημοσ.

Δεν ειπα κατι σημαντικό. Επειδή ασχολούμαι με αυτα και μαρεσει το θελω για να κανω ενα πρότζεκτ για παρτιτμου για αυτο και το σκέφτομαι. Αλλιώς θα επαιρνα ενα έτοιμο να ξεμπερδευα. Προσωπικά μαρεσει να φτιαχνω κάτι δικο μου απο την αρχη. Απλως εχω σκαλωσει λίγο στο θεμα των χαρτιών. Επίσης το να κανω κατευθείαν τη μεταβίβαση κ ν παρω πινακίδες χωρις να το κυκλοφορώ δν υπάρχει λογος τσαμπα λεφτά. Ακομα κ ο ενας μήνας που ναι το λιγότερο αποψη ειναι τσαμπα λεφτά. 

Εχω ακούσει οτι γίνεται να κάνεις μεταβίβαση χωρις να πάρεις τις πινακιδες.. Δηλαδή κάνεις τη μεταβίβαση κανονικα απλα οι πινακίδες συνεχίζουν να ναι εφορία απλα στο δικο μου όνομα. Ξερει κάποιος αν ισχύει; 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να έχει πινακίδες άδεια κ πληρωμένα τέλη....... αλλιώς δεν γίνεται...

+ ενεργό ΚΤΕΟ

24 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να έχει πινακίδες άδεια κ πληρωμένα τέλη....... αλλιώς δεν γίνεται...

+ ενεργό ΚΤΕΟ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Ναι ρώτησα κ έμαθα οτι δε γίνεται. Άρα κανω άρση ακινησίας πριν το πάρω; κ έπειτα πληρώνω είτε τον ενα μήνα του 2019 είτε το 2020 παίρνω πινακίδες κανω μεταβίβαση και ξανακαταθετω μέχρι να φτιαχτεί; 

Επισης ΚΤΕΟ εχει μέχρι το 2021

Επεξ/σία από aggelos2517
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, aggelos2517 είπε

Ναι ρώτησα κ έμαθα οτι δε γίνεται. Άρα κανω άρση ακινησίας πριν το πάρω; κ έπειτα πληρώνω είτε τον ενα μήνα του 2019 είτε το 2020 παίρνω πινακίδες κανω μεταβίβαση και ξανακαταθετω μέχρι να φτιαχτεί; 

Ναι. Καλύτερα απευθείας το 20. Θέλει και ενεργό συμβόλαιο ασφαλείας απευθείας να ξέρεις 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, aggelos2517 είπε

Οπότε έχει τέλη του 19?Αφου το κτεο είναι φετινό.

Τότε μπορείς να κάνεις τώρα την μεταβίβαση και να καταθέσεις πινακίδες εφόσον θα είναι στο ονομα σου.Και όταν το φτιαξεις πληρώνεις τελη για να πάρεις τις πινακίδες.

Ή τα μπερδεψα λιγάκι;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, paylidis είπε

Κατάλαβα ναι καλύτερο του 2020 ισως να εχει μαζευτεί κ να τις κρατήσω γενικά τότε. 

Εχουν κατατεθει πανω απο χρόνο οι πινακίδες νομίζω αλλα αποτι μουπε δε χρωστάει κάτι 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aggelos2517 είπε

Κατάλαβα ναι καλύτερο του 2020 ισως να εχει μαζευτεί κ να τις κρατήσω γενικά τότε. 

Εχουν κατατεθει πανω απο χρόνο οι πινακίδες νομίζω αλλα αποτι μουπε δε χρωστάει κάτι 

Εάν έχει ΚΤΕΟ μέχρι 2021 λογικά έχει περάσει μέσα στο 2019 άρα είχε πινακίδες άρα ήταν πληρωμένα τα τέλη του 2019.

Οπότε αν προλάβεις βγάζεις μία τρίμηνη ασφάλεια κάνεις άμεση μεταβίβαση και ξανακαταθέτεις πινακίδες εντός του 19 μέχρι να το μαζέψεις και τις ξαναπαίρνεις.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εάν έχει ΚΤΕΟ μέχρι 2021 λογικά έχει περάσει μέσα στο 2019 άρα είχε πινακίδες άρα ήταν πληρωμένα τα τέλη του 2019.

Οπότε αν προλάβεις βγάζεις μία τρίμηνη ασφάλεια κάνεις άμεση μεταβίβαση και ξανακαταθέτεις πινακίδες εντός του 19 μέχρι να το μαζέψεις και τις ξαναπαίρνεις.

Κατάλαβα. Θα το κοιτάξω θα το σκεφτώ κιόλας γιατί δεν είναι σίγουρο. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...