Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Μετά από αρκετά χρόνια έσπασε ένα πλήκτρο στο Microsoft πληκτρολόγιο που είχα και αποφάσισα να αγοράσω νέο. Η χρήση θα είναι τα πάντα όλα όμως κύριο λόγο θα έχει το gaming. Τιμή δεν θέλω να ξεφύγω από τα 50-60 (νομίζω είναι καλά) όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει ο θόρυβος κτλ. Αυτό που έχω βάλει στο μάτι είναι το K55 της Corsair https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/Standard-Gaming-Keyboards/K55-RGB-Gaming-Keyboard/p/CH-9206015-NA

Γνώμες; υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία τιμής; αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω (λίγα παραπάνω) για κάτι καλύτερο; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746

Θα σε πηγαινα σε logitech αλλα ξεφευγει το budget. Aλλα αν ψηνεσαι κοιτα το. Ποιοτητα κατασκευης και aftermarket support ειναι κορυφη.

Επεξ/σία από FasTaker
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ βρίσκω πολύ πιο απολαυστικά και ξεκούραστα τα mechanical, όμως με όλα το ίδιο καλός θα είσαι στα games. Τους Outemu που προτείνει ο φίλος απο πάνω ποτέ δεν τους συμπάθησα, τους θεωρώ υποδεέστερους από MX Cherry και Kailh.

Επεξ/σία από elpenor
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για το Corsair που έβαλα παραπάνω πιστεύετε ότι αξίζει παιδιά; μου κάθεται καλά από άποψη εμφάνισης και εμπιστεύομαι πολύ την εταιρεία (έχω κουτί, τροφοδοτικό, σύστημα ψύξης). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα αν σε ενδιαφέρει να έχει RBG, τα βασικά για gaming και δεν θέλεις να ξοδέψεις παραπάνω τότε είναι μία επιλογή αν και πολύ overpriced.

Επιλογή good value for money χωρίς RGB είναι τα HyperX Alloy FPS. Με RGB και μηχανικό είναι όλα overpriced.

Για εμένα η σειρά είναι μεμβράνη -> Outemu -> ΜΧ / Kailh, 55 ευρώ για μεμβράνη είναι too much, πληρώνεις το RGB και όχι το keyboard.

Επεξ/σία από elpenor
  • Thanks 1
Δημοσ.

To rbg κατ εμε δεν ειναι και τοσο απαραιτητο. Αλλα για gaming προτεινω mechanical γιατι οπωε ανεφερ ο elpenor ειναι πολυ πιο ξεκουραστα.

το συγκεκριμενο πληκτρολογιο ειναι μια χαρα πανωτως.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...